Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVA -silmänympärysvoide

Täyteläisyyttä tuova silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille, auringonsuojakerroin 15

Kaikille ihotyypeille soveltuva silmänympärysvoide. Auringonsuojakerroin 15 ja UVA-suodatin suojaavat herkkää ihoa. Silmälääkäreiden valvonnassa testattu. Soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.

Kaikille ihotyypeille soveltuva Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVA hoitaa silmänympärysalueen herkän ihon juonteita ja velttoutta antamalla iholle uutta täyteläisyyttä. Sen kliinisesti testattu koostumus sisältää kolmea aktiivista ainesosaa, jotka vaikuttavat ihon tiettyihin kerroksiin ja auttavat kiinteyttämään ja ryhdistämään silmänympärysaluetta. 

Luonnollisesti tuotettu magnolol suurentaa täyteläisyyttä antavien solujen kokoa ja lisää niiden määrää*, ja oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista* ehkäisten uusien juonteiden syntymistä. Hyaluronihappo vaikuttaa ihon pintakerrokseen lisäten sen kosteuspitoisuutta ja tasoittaen siten ryppyjä, jotka yleensä aiheutuvat silmäkulmien ihon kuivuudesta. UVA-suodatin ja auringonsuojakerroin 15 suojaavat tehokkaasti auringonvalon ikäännyttäviltä vaikutuksilta. Silmälääkäreiden valvonnassa testattu, ei sisällä ihohuokosia tukkivia aineita, parabeenejä, hajusteita, alkoholia tai keinotekoisia väriaineita.


Kliiniset tutkimukset

Eucerin Volume-Filler tuotteet on todistettu kliinisissä tutkimuksissa tehokkaiksi ja iholla hyvin siedetyksi.

Ainesosat

Käyttöohjeet

Nainen levittää Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVA -silmänympärysvoidetta

For your daily routine

Levitä kasvoille vanulapun avulla Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovettä, joka valmistelee ihon ottamaan paremmin vastaan hoitotuotteiden aktiiviset ainesosat.

Pyyhkäise pieni määrä Eucerin Volume-Filler Eye Care -silmänympärysvoidetta silmien alle ja ympärille. Painele tuote hellästi ihoon taputtelemalla kevyesti nimettömällä. Aloita silmien sisänurkasta ja jatka kohti silmäkulmaa. Levitä sitten ihotyypillesi sopiva Eucerin Volume-Filler Day Care -päivävoide kasvojen iholle saadaksesi täyteläisyyttä koko kasvojen alueelle. Odota viisi-kymmenen minuuttia ennen kuin meikkaat ihon.

Parhaat tulokset saavutetaan, kun Eucerin Volume-Filler -hoitotuotteita käytetään yhdessä Eucerin Volume-Filler Concentrate -tuotteen kanssa.

Jos tiedossa on voimakasta auringonpaistetta, suojaa kaikki auringonvalolle altistuvat alueet kasvoilla, kaulalla ja rinnassa Eucerin Sun Fluid Mattifying SK 30/50+ -aurinkovoiteella UV-säiteilyn aiheuttamilta lisävaurioilta.

Tuoteopas

Käytä Eucerin Volume-Filler Eye Cream SK 15 + UVA -silmänympärysvoidetta, jos …

Kokeile toista tuotetta silloin, kun…

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Eucerin Volume-Filler -tuotteet hoitavat ikääntymisen merkkejä vaikuttamalla moniin ihon veltostumista ja täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin tekijöihin. Ajan kuluessa ihon täyteläisyys vähentyy ja kasvojen piirteet voivat veltostua, koska ihon omien kiinteyttä ja pehmeyttä tuovien aineiden määrä alkaa vähentyä.
 Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler -tuotesarja on kehitetty vaikuttamaan ihon täyteläisyyttä lisääviin kerroksiin. Magnololi suurentaa tehokkaasti ihoa täyttävien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista*, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 
*In vitro -tutkimuksissa