• 1/4 eye-care
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 eye-care
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15

tick Anti aging -silmänympärysvoide
tick Kaikille ihotyypeille
tick Tasoittaa syviäkin ryppyjä

Kiinteyttävä silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille. Sisältää UVA- ja UVB-suojan.

Magnololia, oligopeptidejä ja hyaluronihappoa sisältävä anti aging -silmänympärysvoide tasoittaa syviäkin ryppyjä ja kiinteyttää ja kohottaa silmänympärysihoa.


Tuotetiedot

Anti-aging eye cream with SPF 15

Ajan myötä iho menettää täyteläisyyttä ja kiinteyttä: kasvojen ääriviivat pehmenevät ja kasvonpiirteet muuttuvat. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 -voide on kehitetty tasoittamaan syviä ryppyjä ja kiinteyttämään herkkää silmänympärysalueen ihoa samalla, kun se suojaa ihoa auringolta. 

Silmänympärysvoiteessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: Magnololi lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1, oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkostoa ja kollageenin uusiutumista1 ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.  Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye auttaa palauttamaan ihon täyteläisyyden ja kiinteyttää ja kohottaa silmänymärysalueen ihoa. Hienot juonteet ja syvätkin rypyt vähenevät silmin nähden. Ja koska voiteessa on myös auirnkosuojakerroin SPF15 ja UVA-suoja, tämä oftalmologisesti hyväksytty anti aging -voide ehkäisee myös auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä ja ryppyjen syvenemistä.

(1) In vitro -tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Kuinka käyttää

Ohjeet

Eucerin-silmänympärysvoide, jolla on kohottava vaikutus

 • Levitä aamuin illoin puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekoltee-alueen iholle
 • Taputtele herneen verran voidetta silmien alle ja ympärille
 • Hiero hellävaraisesti sormenpäillä
 • Vältä suoraa kosketusta silmiin
 • Odota 5–10 minuuttia, kunnes voide on imeytynyt, ja levitä meikki vasta sitten
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät tuotetta yhdessä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoiteen ja joko kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15- tai normaalille ja sekaiholle tarkoitetun Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF15 -voiteen kanssa
 • Levitä sitten Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50- tai SPF 30 -aurinkovoidetta, jos kaipaat lisää suojaa auringolta

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

aamuisin: Puhdista kasvot huolellisesti kuivalle iholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk -tuotteella tai normaalille ja sekaiholle tarkoitetulla Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel -tuotteella.

iltaisin: Poista meikki Eucerin DermatoClean Waterproof Eye Make-up Remover -tuotteella ja puhdista kasvot sitten ihollesi sopivalla puhdistustuotteella."

Lue lisää

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä kostutetulla pumpulitupolla, jotta iho pystyy paremmin imemään itseensä ihoa kiinteyttävät ainesosat.

 
Lue lisää

Erityinen hoito ja hoito

aamuisin: Levitä kuivan ihon Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF 15 tai normaalille ja sekaiholle tarkoitettu Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Day SPF 15 ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF 15 -silmänympärysvoide. Jos kaipaat lisää suojaa UVA- ja UVB-säteiltä ja korkeaenergisen näkyvän valon (HEVIS) kielteisiltä vaikutuksilta, levitä Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50- tai SPF 30 -voidetta päiväsaikaan käyttämiesi hoitotuotteiden jälkeen.

iltaisin: Levitä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night -yövoidetta ja sen jälkeen Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF 15 -silmänympärysvoidetta. "

 
Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Haluat kiinteyttää veltostunutta silmänympärysihoa:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 sisältää vaikuttavia ainesosia, jotka vaikuttavat täyteläisyyden vähenemisen ja veltostumisen juurisyihin ja kiinteyttävät ja kohottavat herkkää silmänympärysihoa.

Etsit tehokkaasti kiinteyttävää silmänympärysvoidetta, joka ei ärsytä silmänympärysalueen herkkää ihoa.
 
Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 on oftalmologisesti hyväksytty ja hajusteeton.
 
Haluat suojata silmänympärysihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Eye SPF15 sisältää UVB- ja UVA-suojan ja auttaa suojaamaan ihoa auringonvalon aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja silmänymärysihon ryppyjen syvenemiseltä.

Etsit silmänympärysvoidetta, joka hoitaa ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta, joka sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia, jotka hoitavat hienoja juonteita ja ryppyjä.
 

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit silmänympärysvoidetta, joka hoitaa ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä:

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 -silmänympärysvoidetta, joka sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia, jotka hoitavat hienoja juonteita ja ryppyjä.
 

Ainesosat

Kuinka ne vaikuttavat yhdessä

Magnololia, oligopeptidejä ja hyaluronihappoa sisältävä koostumus palauttaa ihon täyteläisyyden ja terävöittää kasvonpiirteitä ja saa näin aikaan kohottavan vaikutuksen.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotteen koostumuksessa yhdistyy kolme vaikuttavaa ainesosaa, jotka vaikuttavat juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaa: 

 • Magnololi lisää todistetusti ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa  
 • Aniksesta peräisin olevat oligopeptidit stimuloivat kollageeniverkostoa, joka vastaa ihon kiinteämmästä rakenteesta
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja tasoittaa syviäkin ryppyjä.  

Säännöllisessä käytössä Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syviäkin ryppyjä, kohottavat kasvoja ja terävöittävät kasvojen ääriviivoja."

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

Complete the routine