Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljy

Aktivoi ihon oman suojakerroksen pH5-entsyymisuojan avulla

Erittäin mieto pesuaine, joka säilyttää ihon luonnollisen suojan ja suojaa kuivumiselta.

Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljy puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa käsien ihoa kuivumiselta myös usein toistuvien pesujen yhteydessä. Tuote sisältää pH5-sitraattipuskurin ja erittäin mietoja pinta-aktiivisia aineita, jotka tasapainottavat ihon suojakerroksen toimintaa ja auttavat estämään ihon rohtumista ja halkeilemista. Tuotetta voidaan käyttää myös vaativammassa tilanteessa, ekseeman hoidon täydennyksenä.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljyn on osoitettu sopivan käsien kuivan ja herkän ihon puhdistukseen myös atooppista ihottumaa sairastavilla.

TÄRKEIMMÄT HAVAINNOT

  • Ihon kosteuspitoisuus lisääntyi keskimäärin 27 %.
  • Jatkotutkimus vahvisti Eucerin pH5 -tuotteiden soveltuvuuden allergian rasittamalle iholle.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Puhdista kädet hellävaraisesti Eucerin pH5 Hand Wash Oil -pesuöljyllä niin usein kuin on tarpeen.

Nainen käyttämässä huulirasvaa

Käyttösuositukset

käytä Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljyä, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on herkkä ja kuiva iho tai atooppinen ihottuma, tai peset käsiäsi usein ja haluat suojata niitä kuivumiselta:

Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljy pehmittää kuivia ja rohtuneita käsiä estäenkäsien herkän ihon kuivumista. Pesuöljy sopii myös atooppisesta ihottumasta kärsiville.

Haluat jopa 18 tunnin suojan käsien kuivumiselta:

Kokeile Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoidetta.

Haluat erittäin miedon suihkutuotteen kuivalle ja herkälle iholle tai kärsit tyypin I allergioista:

Kokeile Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyä.

Usein kysyttyä

Mitä entsyymisuoja tarkoittaa?

Eucerin Skin Research kehitti menetelmän, jolla voidaan arvioida ihon pintakerroksessa olevan trypsiinientsyymin toimintaa. Laboratoriotestit todistivat, että Eucerin Sensitive Skin -hoitotuotteet aktivoivat entsyymin vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta sisältäpäin.

Mikä on Eucerin pH5 -tuotteiden vaikutusperiaate?

Eucerin pH5 -puhdistus- ja kosteutustuotteet sisältävät erittäin mietoja, dermatologisesti testattuja ainesosia, jotka sopivat ihanteellisesti herkälle sekä kuivalle ja herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä iholla, ja ne suojaavat ihoa päivittäisiltä ympäristön vaikutuksilta. Eucerin pH5 -tuotteiden sisältämät pH5-sitraattipuskurit tasapainottavat luonnollisesti ihon hydrolipidikalvoa. Glyseriini ja dekspantenoli suojaavat ihoa kuivumiselta ja tukevat sen uusiutumista.

Mistä tietää, että tuote on turvallinen herkälle iholle?

Eucerin Sensitive Skin -tuotteet on kehitetty erityisesti suojaamaan ihoa tehokkaasti ja edistämään sen uusiutumista. Tuotteiden siedettävyys iholla on kliinisesti todistettu. Aina uutta tuotetta kokeillessasi sinun kannattaa kuitenkin levittää sitä ensin kyynärvarren sisäpuolelle useita kertoja. Jos tuote ei aiheuta punoitusta, turvotusta tai kutinaa, sen voi olettaa sopivan sinun ihollesi.

Jos saat oireita, jotka huolestuttavat sinua, keskustele niistä ihotautilääkärin tai farmaseutin kanssa.

Mitä pinta-aktiiviset aineet ovat ja mitä niistä Eucerinin tuotteissa käytetään?

Pinta-aktiiviset aineet ovat aktiivisia puhdistusaineita. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka heikentävät molekyylien tarttuvuutta erilaisten materiaalien (kuten ihon ja likahiukkasten) kosketuspinnoille vähentämällä pintajännitystä. Näin esimerkiksi likahiukkasten poistaminen helpottuu.
Eucerinin puhdistustuotteet sisältävät mietoja pinta-aktiivisia aineita, joiden erinomainen sopivuus eri ihotyypeille on todettu laajoissa kliinisissä tutkimuksissa.

Eucerin pH5 Palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn pH5 Balance -järjestelmän avulla

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.
Eucerin pH5 on kattava ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Kaikki sarjan tuotteet – vartalon iholle tarkoitetut lotionit, vartalovoiteet ja vartalon puhdistustuotteet – sopivat kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella päivittäiseen käyttöön kuivalla, herkällä ja allergiaan taipuvaisella iholla. Ne suojaavat ihoa kuivumiselta, pitävät ihon hyvin kosteutettuna pitkään ja jättävät ihon pehmeän ja sileän näköiseksi ja tuntuiseksi.