Eucerin pH5 Lotion -perusvoide

Aktivoi ihon oman suojakerroksen pH5-entsyymisuojan avulla

Herkän ihon erityistarpeisiin kehitetty, jopa 24 tunnin ajan kosteuttava vartalovoide.

Eucerin pH5 Lotion on hellävarainen, mutta tehokas perusvoide, joka on kehitetty erityisesti vartalon herkän ihon tarpeisiin. Voide sisältää pH5-entsyymisuojan, jonka on kliinisesti todistettu aktivoivan ihon omia entsyymejä. Perusvoide vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta sisältäpäin. Näin se auttaa elvyttämään pH-tasoja, tukemaan ihon uusiutumista ja täydentämään sen omia kosteusvarastoja jopa 24 tunnin ajan. Perusvoiteen on myös osoitettu estävän 90 % ihoon tunkeutuvasta siitepölystä, joten se sopii allergiasta kärsivien iholle. Lisäksi perusvoiteen sisältämä dekspantenoli hoitaa haavoja. Päivittäinen käyttö antaa pitkävaikutteista suojaa ja tekee ihon pehmeäksi sekä sileäksi.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin pH5 Lotion -perusvoiteen sisältämän pH5-entsyymisuojan on todistettu vahvistavan ihon luonnollista suojakerrosta, hoitavan tehokkaasti ja olevan erittäin hyvin siedetty jopa jo vaurioituneella iholla.

TÄRKEIMMÄT HAVAINNOT

  • Entsyymitoiminta parani merkittävästi vapaaehtoisilla koehenkilöillä, joita hoidettiin pH5-sitraattipuskurin, dekspantenolin ja glyseriinin yhdistelmän sisältävillä Eucerin Sensitive Skin -tuotteilla.
  • Ihon kosteus parani myös merkittävästi verrattuna käsittelyyn lumeaineella.
  • Jatkotutkimus vahvisti Eucerin pH5 -tuotteiden soveltuvuuden allergian rasittamalle iholle.

Käyttöohjeet

  • Käytä Eucerin pH5 Lotion -perusvoidetta päivittäin, niin saat 24 tunnin suojan ja sametinpehmeän ihon.

Nainen levittämässä voidetta käsivarteen

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin pH5 Lotion -perusvoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on herkkä vartalon iho tai kärsit tyypin 1 allergioista tai haluat suojata ihosi parhaalla mahdollisella tavalla:

Eucerin pH5 Lotion on erittäin hellävarainen perusvoide, joka auttaa vahvistamaan ja kosteuttamaan herkkää ihoa. Sen on myös osoitettu estävän 90 % ihoon tunkeutuvasta siitepölystä.

Haluat kosteusvoiteen herkälle kasvojen iholle ja erityisen kuiville vartalon kohdille:

Kokeile Eucerin ph5 Cream -yleisvoidetta.

ihosi on kuiva ja karhea tai kiristävä:
Haluat puhdistusaineen herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Washlotion -pesunestettä.

Haluat voiteen käsien herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoidetta.

Haluat suojata ja kosteuttaa huuliasi:

Kokeile Eucerin Lip Active -huulivoidetta päivittäiseen hoitoon.

Usein kysyttyä

Mitä entsyymisuoja tarkoittaa?

Eucerin Skin Research kehitti menetelmän, jolla voidaan arvioida ihon pintakerroksessa olevan trypsiinientsyymin toimintaa. Laboratoriotestit todistivat, että Eucerin Sensitive Skin -tuotteet aktivoivat entsyymin vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta sisältäpäin.

Mikä on Eucerin pH5 -tuotteiden vaikutusperiaate?

Eucerin pH5 -puhdistus- ja kosteutustuotteet sisältävät erittäin mietoja, dermatologisesti testattuja ainesosia, jotka sopivat ihanteellisesti kuivalle ja herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä iholla ja ne suojaavat ihoa päivittäisiltä ympäristön vaikutuksilta. Eucerin pH5 -tuotteiden sisältämät pH5-sitraattipuskurit tasapainottavat luonnollisesti ihon hydrolipidikalvoa. Glyseriini ja dekspantenoli suojaavat ihoa kuivumiselta ja tukevat sen uusiutumista.

Mistä tietää, että tuote on turvallinen herkälle iholle?

Eucerin Sensitive Skin -tuotteet on kehitetty suojaamaan  tehokkaasti ja edistämään ihon uusiutumista. Tuotteiden siedettävyys iholla on kliinisesti todistettu. Aina uutta tuotetta kokeillessa kannattaa levittää tuotetta ensin kyynärvarren sisäpuolelle useita kertoja. Jos tuote ei aiheuta punoitusta, turvotusta tai kutinaa, sen voi olettaa sopivan iholle.

Jos tuote aiheuttaa huolestuttavia oireita, keskustele niistä ihotautilääkärin tai farmaseutin kanssa.

Eucerin pH5 Palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn pH5 Balance -järjestelmän avulla

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.
Eucerin pH5 on kattava ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Kaikki sarjan tuotteet – vartalon iholle tarkoitetut lotionit, vartalovoiteet ja vartalon puhdistustuotteet – sopivat kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella päivittäiseen käyttöön kuivalla, herkällä ja allergiaan taipuvaisella iholla. Ne suojaavat ihoa kuivumiselta, pitävät ihon hyvin kosteutettuna pitkään ja jättävät ihon pehmeän ja sileän näköiseksi ja tuntuiseksi.