Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoide

Aktivoi ihon omaa suojakerrosta pH5-entsyymisuojan avulla

Erittäin hellävarainen, mutta silti tehokas käsivoide aktivoi ihon suojakerroksen ja suojaa sekä kosteuttaa ihoa pitkään.

Usein toistuva pesu, lämpötilojen muutokset ja säälle altistuminen altistavat käsien ihon päivittäin herkistymiselle ja kuivumiselle. Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoide on kehitetty erityisesti suojaamaan näiltä tekijöiltä. Voide tarjoaakin jopa 18 tunnin suojan kuivumiselta. Käsivoide sisältää pH5-entsyymisuojan, jonka on kliinisesti todistettu vahvistavan ihon omaa luonnollista suojaa sisältäpäin, auttavan pH-tasojen elpymisessä ja vähentävän kosteuden haihtumista. Tuotteen sisältämä dekspantenoli hoitaa haavoja. Käytä aina tarpeen mukaan, niin ihosi tuntuu pehmeältä ja sileältä.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoiteen sisältämän pH5-entsyymisuojan on todistettu vahvistavan ihon luonnollista suojakerrosta, vaikuttavan tehokkaasti ja olevan erittäin hyvin siedetty jopa jo vaurioituneella iholla.

TÄRKEIMMÄT HAVAINNOT

  • Entsyymitoiminta parani merkittävästi vapaaehtoisilla koehenkilöillä, joita hoidettiin pH5-sitraattipuskurin, dekspantenolin ja glyseriinin yhdistelmän sisältävillä Eucerin Sensitive Skin -tuotteilla.
  • Ihon kosteus parani myös merkittävästi verrattuna käsittelyyn lumeaineella.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Käytä Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoidetta aina tarpeen mukaan. Hiero voidetta käsiin, kunnes se on kokonaan imeytynyt.

Nainen levittämässä voidetta käsiin

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on kuiva ja herkkä iho, ja haluat suojata ja hoitaa rohtuneita käsiä:

Eucerin pH5 Hand Cream suojaa kuivumiselta jopa 18 tunnin ajan.

peset käsiäsi usein ja haluat suojata niitä kuivumiselta:

Kokeile Eucerin pH5 Hand Wash Oil -käsienpesuöljyä.

kätesi ovat erittäin kuivat ja karheat, tai sinulla on atooppinen ihottuma:
Haluat hellävaraisen puhdistustuotteen, joka sopii koko perheelle, myös pikkulapsille:

Kokeile Eucerin pH5 Washlotion -pesunestettä.

Usein kysyttyä

Mitä entsyymisuoja tarkoittaa?

Eucerin Skin Research kehitti menetelmän, jolla voidaan arvioida ihon pintakerroksessa olevan trypsiinientsyymin toimintaa. Laboratoriotestit todistivat, että Eucerin Sensitive Skin -tuotteet aktivoivat entsyymin vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta sisältäpäin.

Mikä on Eucerin pH5 -tuotteiden vaikutusperiaate?

Eucerin pH5 -puhdistus- ja kosteutustuotteet sisältävät erittäin mietoja, dermatologisesti testattuja ainesosia, jotka sopivat ihanteellisesti herkälle sekä kuivalle ja herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä iholla, ja ne suojaavat ihoa päivittäisiltä ympäristön vaikutuksilta. Eucerin pH5 -tuotteiden sisältämät pH5-sitraattipuskurit tasapainottavat luonnollisesti ihon hydrolipidikalvoa. Glyseriini ja dekspantenoli suojaavat ihoa kuivumiselta ja tukevat sen uusiutumista.

Mistä tietää, että tuote on turvallinen herkälle iholle?

Eucerin Sensitive Skin -tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoa tehokkaasti ja edistämään sen uusiutumista. Tuotteiden siedettävyys iholla on kliinisesti todistettu. Aina uutta tuotetta kokeillessasi sinun kannattaa kuitenkin levittää sitä ensin kyynärvarren sisäpuolelle useita kertoja. Jos tuote ei aiheuta punoitusta, turvotusta tai kutinaa, sen voi olettaa sopivan sinun ihollesi.

Jos saat oireita, jotka huolestuttavat sinua, keskustele niistä ihotautilääkärin tai farmaseutin kanssa.

Eucerin pH5 Palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn pH5 Balance -järjestelmän avulla

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.
Eucerin pH5 on kattava ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Kaikki sarjan tuotteet – vartalon iholle tarkoitetut lotionit, vartalovoiteet ja vartalon puhdistustuotteet – sopivat kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella päivittäiseen käyttöön kuivalla, herkällä ja allergiaan taipuvaisella iholla. Ne suojaavat ihoa kuivumiselta, pitävät ihon hyvin kosteutettuna pitkään ja jättävät ihon pehmeän ja sileän näköiseksi ja tuntuiseksi.