Eucerin pH5 Cream -yleisvoide

Aktivoi ihon omaa suojakerrosta pH5-entsyymisuojan avulla

Hellävarainen, mutta tehokas vartalo- ja kasvovoide, joka aktivoi ihon luonnollisen suojan.

Eucerin pH5 Cream -yleisvoide on kehitetty erityisesti vartalon ja kasvojen herkälle iholle. Se sisältää pH5-entsyymisuojan, jonka on kliinisesti todistettu aktivoivan ihon omia entsyymejä. Tämä ainutlaatuinen yleisvoide vahvistaa ihon omaa suojakerrosta sisältäpäin auttaen elvyttämään ihanteellisen pH-tason. Voide tukee uusiutumista ja täydentää ihon omia kosteusvarastoja jopa 24 tunnin ajan. Sen on myös osoitettu estävän 90 % ihoon tunkeutuvasta siitepölystä, joten se sopii myös allergiasta kärsivien iholle. Yleisvoiteen sitältämä dekspantenoli hoitaa haavoja. Yleisvoiteen päivittäinen käyttö antaa pitkävaikutteista suojaa ja tekee ihon pehmeäksi sekä sileäksi.

Kliiniset tutkimukset

Eucerin pH5 Cream -yleisvoiteen sisältämän pH5-entsyymisuojan on todettu vahvistavan ihon luonnollista suojakerrosta, hoitavan tehokkaasti ja olevan erittäin hyvin siedetty jopa jo vaurioituneella iholla.

TÄRKEIMMÄT HAVAINNOT

  • Entsyymien toiminta parani merkittävästi vapaaehtoisilla koehenkilöillä, joita hoidettiin pH5-sitraattipuskurin, dekspantenolin ja glyseriinin yhdistelmän sisältävillä Eucerin Sensitive Skin -tuotteilla.
  • Ihon kosteus parani myös merkittävästi verrattuna käsittelyyn lumeaineella.
  • Jatkotutkimus vahvisti Eucerin pH5 -tuotteiden soveltuvuuden allergian rasittamalle iholle.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Käytä Eucerin pH5 Cream -yleisvoidetta päivittäin, niin saat 24 tunnin suojan ja sametinpehmeän ihon.

Nainen levittämässä voidetta käsivarteen

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin pH5 Cream -yleisvoidetta, jos…

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on herkkä iho tai kärsit tyypin 1 allergioista ja haluat kosteusvoiteen kasvoille sekä vartalolle:

Eucerin pH5 Cream -yleisvoide on erittäin hellävarainen ja sopii kasvoille sekä vartalolle. Se auttaa vahvistamaan ja kosteuttamaan herkkää ihoa, ja sen on myös osoitettu estävän 90 % ihoon tunkeutuvasta siitepölystä.

haluat kosteusvoiteen herkälle vartalon iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Lotion -perusvoidetta.

kasvojesi iho on kuiva tai erittäin kuiva:
haluat suojata ja kosteuttaa huuliasi:

Kokeile Eucerin Lip Active -huulivoidetta päivittäiseen hoitoon.

haluat voiteen herkälle käsien iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Hand Cream -käsivoidetta.

Usein kysyttyä

Sopivatko kaikki kasvojen hoitotuotteet silmänympärysalueelle?

Silmänympärysiholle kehitetyt tuotteet sisältävät erityisiä lipidiainesosia. Niiden leviävyys on erittäin vähäistä, joten ne eivät pääse silmän sidekalvolle (silmämunan näkyvää osaa ja silmäluomien sisäpintaa suojaava limakalvo) ärsyttämään silmää. Näitä ihanteellisia lipidiainesosia käytetään yleensä vain silmänympärystuotteissa.

Mikä on entsyymisuoja?

Eucerin Skin Research kehitti menetelmän, jolla voidaan arvioida ihon pintakerroksessa olevan trypsiinientsyymin toimintaa. Laboratoriotestit todistivat, että Eucerin Sensitive Skin -tuotteet aktivoivat entsyymin vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta sisältäpäin.

Mikä on Eucerin pH5 -tuotteiden vaikutusperiaate?

Eucerin pH5 -puhdistus- ja kosteutustuotteet sisältävät erittäin mietoja, dermatologisesti testattuja ainesosia, jotka sopivat ihanteellisesti herkälle sekä kuivalle ja herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä iholla, ja ne suojaavat ihoa päivittäisiltä ympäristön vaikutuksilta. Eucerin pH5 -tuotteiden sisältämät pH5-sitraattipuskurit tasapainottavat luonnollisesti ihon hydrolipidikalvoa. Glyseriini ja dekspantenoli suojaavat ihoa kuivumiselta ja tukevat sen uusiutumista.

Mistä tietää, että tuote on turvallinen herkälle iholle?

Eucerin Sensitive Skin -tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoa tehokkaasti ja edistämään sen uusiutumista. Tuotteiden siedettävyys iholla on kliinisesti todistettu. Aina uutta tuotetta kokeillessa kannattaa kuitenkin levittää sitä ensin kyynärvarren sisäpuolelle useita kertoja. Jos tuote ei aiheuta punoitusta, turvotusta tai kutinaa, sen voi olettaa sopivan iholle.

Jos tuote aiheutta oireita, jotka huolestuttavat, keskustele niistä ihotautilääkärin tai farmaseutin kanssa.

Eucerin pH5 Palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn pH5 Balance -järjestelmän avulla

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.
Eucerin pH5 on kattava ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan. Kaikki sarjan tuotteet – vartalon iholle tarkoitetut lotionit, vartalovoiteet ja vartalon puhdistustuotteet – sopivat kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella päivittäiseen käyttöön kuivalla, herkällä ja allergiaan taipuvaisella iholla. Ne suojaavat ihoa kuivumiselta, pitävät ihon hyvin kosteutettuna pitkään ja jättävät ihon pehmeän ja sileän näköiseksi ja tuntuiseksi.