• 1/1 Eucerin pH5 Lip Active
 • 1/1 Eucerin pH5 Lip Active

Eucerin pH5 Lip Active -huulivoide

Huulivoide kuiville ja karheille huulille
Rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa
SPF 20

Tehokkaasti hoitava huulivoide

Hoitava ja kosteuttava huulivoide, joka rauhoittaa ja suojaa kuivia, karheita ja herkkiä huulia.

Tuotetiedot

Huulivoide kuiville ja karheille huulille

Eucerin Lip Active on kehitetty erityisesti kuiville, karheille ja herkille huulille. Dekspantenoli ja E-vitamiini ja luonnollinen sheavoi rauhoittavat, kosteuttavat ja suojaavat huulten herkkää ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten kylmältä ja kuivalta ilmalta sekä auringon UV-säteilyltä.

Säännöllisessä käytössä nopeavaikutteinen voide suojaa huulia jatkuvasti. Aurinkosuojakerroin SPF 20.

Kuinka käyttää

Ohjeet

Levitä huulivoidetta herkälle huulten iholle.

 • Levitä Eucerin Lip Active -voidetta niin usein kuin on tarpeen.

Ainesosat

Heikosti suojattu ja ärtynyt, kuiva ja herkkä iho

Kuivasta ja herkästä ihosta puuttuu rasva-aineita ja kosteutta sitovia aineita.

Ennen Eucerin pH5 -tuotteiden käyttöä

Eucerin pH5 -tuotteiden käytön jälkeen

1. pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5
2. Sisältää dekspantenolia

Eucerin pH5 -tuotteiden käytön jälkeen

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan. 

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

 • Mitä dekspantenoli/pantenoli on?

  Pantenoli ja dekspantenoli ovat saman ainesosan yleisesti käytettyjä nimiä. Ainesosa on peräisin pantoteenihaposta (B5-vitamiinista), joka on äärimmäisen tehokkaasti kosteuttava aine. Se parantaa ihon uloimpien kerrosten kosteustasapainoa ja auttaa vähentämään veden haihtumista epidermiksen läpi. Tämä auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kimmoisana.

  Dekspantenoli edistää ihon uusiutumista ja korjautumista. Kun ainesosaa sisältävää ihonhoitotuotetta käyttää säännöllisesti, se todistetusti vähentää ihon ärsytysoireita, kuten kuivuutta, karheutta, hilseilyä ja punoitusta.

 • Mitä sitraattipuskuri pH5 on?

  Ihon pinnan pH-arvo on miedosti hapan. pH-arvolla on suuri merkitys ihon hyvinvoinnille, ja se on tärkeä ihoa suojaava tekijä. Se neutraloi emäksisiä yhdisteitä, kuten voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, edistää kuolleiden ihosolujen tarpeellista irtoamista, estää bakteerien kasvua ja luo ihanteellisen ympäristön ihon omalle normaalille mikrobiflooralle.

  Kun ihon pH muuttuu, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee. Vettä haihtuu yhä enemmän ja iho kuivuu, jolloin se on herkempi ja alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. 

  Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5. Sen ansiosta iholla säilyy ihanteellinen pH-arvo. Näin ihon luonnollinen suojavaikutus vahvistuu, sen vastustuskyky säilyy ja iho on vähemmän herkkä.

Kokeile myös