• 1/1 Eucerin pH5 Washlotion
 • 1/1 Eucerin pH5 Washlotion

Eucerin pH5 Washlotion -pesuvoide

Ei sisällä emäksisiä saippuoita
Pesee hellävaraisesti pehmeällä vaahdolla
Ehkäisee ihon kuivumista, myös toistuvassa pesussa
Suojelee ihon luonnollista mikrobitasapainoa
Miedosti hajustettu

Hellävarainen pesuvoide päivittäiseen käyttöön

Säilyttää ihon luonnollisen suojan

Herkälle ja helposti kuivuvalle iholle tarkoitettu vartalon puhdistustuote, joka ylläpitää ihon omaa suojaa ja ehkäisee ihon kuivumista.

Saatavilla myös hajusteettomana.

Tuotetiedot

Puhdistustuote kuivalle ja herkälle iholle

Kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee erittäin hellävaraista puhdistusta, joka ei vahingoita ihon omaa suojaa tai kuivata ihoa.

Eucerin pH5 Washlotion on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu pesuvoide kasvoille ja vartalolle. Se ei sisällä lainkaan alkalista saippuaa. Erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet pesevät kuivan ja herkän ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ainutlaatuinen Eucerin pH Balance -järjestelmä takaa, että tuotteen pH-arvo on iholle ihanteellinen. Näin se auttaa ihoa säilyttämään oman luonnollisen suojansa ja estää sitä kuivumasta.

Pesuvoide on saatavilla sekä kevyesti hajustettuna että hajusteettomana. Se sopii myös vauvoille ja lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

126 henkilöä osallistui tuotteen käyttäjätestiin. Osallistujilla oli herkkä iho ja he olivat iältään 35–65-vuotiaita. Kahden viikon käytön jälkeen:

- 98% kertoi, että tuote puhdistaa hellävaraisesti
- 98% sanoi, että tuote suojaa ihoa kuivumiselta
- 98%  sanoi, että tuote saa ihon tuntumaan pehmeältä ja sileältä
- 98% kertoi, että tuote jättää iholle miellyttävän tunteen
- 94% sanoi, että tuote auttaa ylläpitämään ihon omaa suojaa


(1) Beiersdorf AG: PiU, Espanja, 2017

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Hiero pesuvoidetta vartalon iholle. Se muodostaa ihoa puhdistavan vaahdon.
 • Sopii käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä niin usein kuin on tarpeen.
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät tuotetta Eucerin pH -tuotesarjan vartalovoiteen ohella.

Malli käyttää puhdistustuotetta herkällä iholla

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on kuiva ja herkkä, ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita tai etsit hellävaraista puhdistustuotetta, joka sopii koko perheelle, myös vauvoille:

Eucerin pH5 Skin-Protection Washlotion on erittäin mieto, mutta tehokas puhdistustuote päivittäiseen käyttöön.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Pidät enemmän hajusteettomista tuotteista:

Eucerin pH5 Washlotion on saatavilla myös hajusteettomana

Etsit täyteläistä ja ravitsevaa öljypohjaista puhdistustuotetta:

Kokeile Eucerin pH5 Shower Oil -tuotetta.

Ainesosat

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suoja heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä takaa, että tuotteen pH-arvo on iholle ihanteellinen. Tämä auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen suojansa ja kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mitä pinta-aktiiviset aineet ovat ja mitä niistä Eucerin käyttää tuotteissaan?

  Pinta-aktiiviset aineet ovat peseviä ainesosia. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat molekyylien väliseen vetovoimaan ja vähentävät pintajännitystä. Ihon puhdistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa ne helpottavat lian irrottamista ihon pinnasta.

  Kattavat kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerinin tuotteissa käytetyt, erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet, kuten sodium myreth sulphate ja lauryyliglukosidi, ovat iholla erittäin hyvin siedettyjä.

 • Miksi ihon pH-arvolla on merkitystä ja miten Eucerin pH Balance System vaikuttaa?

  Ihon pintaa peittää suojaava happovaippa, jonka takia ihon pinnan pH-arvo on miedosti hapan. pH-arvolla on suuri merkitys ihon hyvinvoinnille ja se on tärkeä ihoa suojaava tekijä. Se neutraloi emäksisiä yhdisteitä, kuten voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, edistää kuolleiden ihosolujen irtoamista, joka on iholle olennaisen tärkeää, estää bakteerien kasvua ja luo ihanteellisen ympäristön ihon normaalille mikrobiflooralle kasvaa ja kukoistaa.

  Kun ihon pH muuttuu, sen luonnollinen suoja heikkenee. Kosteutta haihtuu yhä enemmän ja iho kuivuu, jolloin se on herkempi ja alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. 

  Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5. Sen ansiosta iholla säilyy ihanteellinen pH-arvo. Näin ihon luonnollinen suoja vahvistuu ja iho on vähemmän herkkä.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Iho tekee jatkuvasti työtä suojatakseen elimistöämme. Se puolustaa sitä ulkoisilta tekijöiltä, kuten sääolosuhteilta, ilmansaasteilta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta. Nämä ympäristötekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille rasitusta. Kun ihoon kohdistuu ärsykkeitä, sen kyky toimia tehokkaana suojakerroksena heikkenee. Iho menettää kosteutta ja reagoi herkemmin ulkoisiin olosuhteisiin. Onkin tärkeää suojata ihoaan ja tukea sen luonnollista suojamekanismia. Näin iho selviytyy tehtävästään paremmin ja pystyy suojaamaan meitä ympäristön vaikutuksilta.

   

 • Kuinka tiedän, että Eucerinin tuotteet ovat turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerin pH5 -sarjan puhdistustuotteet on kehitetty puhdistamaan hellävaraisesti ja suojaamaan ihoa. Ne ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä. Eucerin pH5 Washlotion sopii toistuvaan käyttöön tyypin 1 allergiaoireista, kuten siitepölyallergiasta kärsivällä iholla.

  Ennen kuin käytät uutta tuotetta koko vartalon alueella, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärtaipeeseen. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.

Kokeile myös