• 1/1 Eucerin pH5 Washlotion
 • 1/1 Eucerin pH5 Washlotion

Eucerin pH5 Washlotion

Ei sisällä emäksisiä saippuoita
Pesee hellävaraisesti pehmeällä vaahdolla
Ehkäisee ihon kuivumista, myös toistuvassa pesussa

Säilyttää ihon luonnollisen vastustuskyvyn

Mieto vartalon puhdistustuote, joka suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä ja ehkäisee ihon kuivumista.

Saatavilla myös hajustamattomana.

Tuotetiedot

Puhdistustuote kuivalle ja herkälle iholle

Kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee enemmän kuin hellävaraisen kosteusvoiteen ollakseen vähemmän herkkä.

Eucerin pH5 Washlotion on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puhdistustuote kasvoille ja vartalolle. Se ei sisällä lainkaan alkalista saippuaa. Erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet pesevät kuivan ja herkän ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ainutlaatuinen Eucerin pH Balance -järjestelmä antaa koostumukselle ihon luonnollisen vastustuskyvyn kannalta ihanteellisen pH-arvon, säilyttää ihon kestävyyden ja estää sitä kuivumasta.

Pesulotion on saatavilla sekä kevyesti hajustettuna että hajusteettomana. Se sopii myös vauvoille ja lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käyttöä tarkasteltiin 126 naisen ryhmässä. Osallistujilla oli herkkä iho ja he olivat iältään 35–65-vuotiaita. Kahden viikon käytön jälkeen:

- 98% kertoi, että tuote puhdistaa hellävaraisesti
- 98% sanoi, että tuote suojaa ihoa kuivumiselta
- 98%  sanoi, että tuote saa ihon tuntumaan pekmeältä ja sileältä
- 98% kertoi, että tuote jättää iholle miellyttävän tunteen
- 94% sanoi, että tuote auttaa suojaamaan ihon luonnollista vastustuskykyä


(1) Beiersdorf AG: PiU, Espanja, 2017

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Hiero lotionia vartalon iholle. Se muodostaa ihoa puhdistavan vaahdon.
 • Sopii käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä niin usein kuin on tarpeen.
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät lotionia yhdessä Eucerin pH -tuotesarjan kosteuttavan hoitotuotteen kanssa.

Malli käyttää puhdistustuotetta herkällä iholla

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on kuiva ja herkkä, ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita tai etsit hellävaraista puhdistustuotetta, joka sopii koko perheelle, myös vauvoille:

Eucerin pH5 Skin-Protection Washlotion on erittäin mieto, mutta tehokas puhdistustuote päivittäiseen käyttöön.

Kokeile toista tuotetta, jos...

Pidät enemmän hajusteettomista tuotteista:

Eucerin pH5 Washlotion on saatavilla myös hajusteettomana.

Etsit mietoa puhdistustuotetta usein toistuvaan pesuun:

Kokeile Eucerin pH5 Skin-Protection Soft Shower -tuotetta.

Etsit täyteläistä ja ravitsevaa öljypohjaista puhdistustuotetta:

Kokeile Eucerin pH5 Shower Oil -tuotetta.

Haluat puhdistustuotteen palamuodossa:

Kokeile Eucerin Soap-Free Bar -tuotetta.

Ihosi on erittäin kuiva ja kutiseva:

Kokeile Eucerin Washfluid 5% Urea -tuotetta.

Etsit intiimialueen pesunestettä:

Kokeile Eucerin Intim-Protect -tuotetta.

Etsit kosteusvoidetta herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Skin-Protection Lotion- tai Eucerin pH5 Light Lotion -tuotetta.

Ainesosat

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mitä pinta-aktiiviset aineet ovat ja mitä niistä Eucerin käyttää tuotteissaan?

  Pinta-aktiiviset aineet ovat peseviä ainesosia. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat molekyylien väliseen vetovoimaan ja vähentävät pintajännitystä. Ihon puhdistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa ne helpottavat lian irrottamista ihon pinnasta.

  Kattavat kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerinin tuotteissa käytetyt, erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet, kuten sodium myreth sulphate ja lauryyliglukosidi, ovat iholla erittäin hyvin siedettyjä.

 • Miksi ihon pH-arvolla on merkitystä ja miten Eucerin pH Balance System vaikuttaa?

  Ihon pintaa peittää suojaava happovaippa, jonka takia ihon pinnan pH-arvo on miedosti hapan. pH-arvolla on suuri merkitys ihon terveydelle, ja se on tärkeä ihoa suojaava tekijä. Se neutraloi emäksisiä yhdisteitä, kuten voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, edistää kuolleiden ihosolujen irtoamista, joka niinikään on iholle olennaisen tärkeää, estää bakteerien kasvua ja luo ihanteellisen ympäristön ihon omalle normaaliflooralle kasvaa ja kukoistaa.

  Kun ihon pH muuttuu, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee. Vettä haihtuu yhä enemmän ja iho kuivuu, jolloin se on herkempi ja alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. 

  Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5. Sen ansiosta iholla säilyy ihanteellinen pH-arvo. Näin ihon luonnollinen suojavaikutus vahvistuu, sen vastustuskyky säilyy ja iho on vähemmän herkkä.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Iho tekee jatkuvasti työtä suojatakseen elimistöä. Se puolustaa elimistöä ulkoisilta tekijöiltä, kuten sään muutoksilta, ilmansaasteilta, UV-valolta ja kemikaaleilta. Nämä ympäristötekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille stressiä. Kun ihoon kohdistuu stressiä, sen kyky toimia tehokkaana suojakerroksena heikkenee. Iho menettää kosteutta ja muuttuu läpäisevämmäksi. Onkin tärkeää, että suojataan ihoa ja tuetaan sen vastustuskyvyn kannalta ihanteellista pH-tasapainoa, jotta iho selviytyy tehtävästään ja pystyy suojaamaan meitä ympäristön vaikutuksilta.

 • Kuinka tiedän, että Eucerinin tuotteet ovat turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerin pH5 -sarjan puhdistustuotteet on kehitetty puhdistamaan ihon hellävaraisesti ja suojaamaan ihoa. Ne ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä. Eucerin pH5 Washlotion sopii toistuvaan käyttöön tyypin 1 allergiaoireista, kuten siitepölyallergiasta kärsivällä iholla.

  Ennen kuin käytät uutta tuotetta koko vartalon alueella, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärvarren sisäpintaan. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.

Kokeile myös