Volume-Filler

Volume-Filler

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Ihon rakenne muuttuu ikääntyessämme: aluksi kasvoille ilmestyy hienoja juonteita ja ryppyjä, jotka myöhemmin syvenevät. Kun aikaa kuluu enemmän, ihon kiinteys, säteily ja myöhemmin myös kimmoisuus asteittain vähenevät. 

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperheessä on kolme innovatiivista tuotesarjaa, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa monilla tavoin osoitettu ehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Kukin tuotesarja on kehitetty juuri tietyn ongelman ratkaisemiseen (rypyt, ihon täyteläisyyden väheneminen ja ihon kimmoisuuden väheneminen), jotta iho saisi juuri sellaista hoivaa, jota se kussakin ikävaiheessa tarvitsee. 

Monilla 40–50-vuotiailla naisilla ensisijainen ihon ikääntymiseen liittyvä huolenaihe on ihon veltostuminen, ihon täyteläisyyden väheneminen ja kasvonpiirteiden pehmeneminen. Ikääntyessä ihon kiinteydestä ja sileydestä vastaavat luontaiset tekijät vähenevät, ja iho menettää täyteläisyyttään, kasvojen ääriviivat pehmenevät ja iho veltostuu. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift -tuotesarjan tuotteiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa osoitettu vaikuttavan juuri tietyissä ihon kerroksissa, siellä, missä ihon täyteläisyyden väheneminen alkaaMagnololi lisää ihoa täytelöittävien solujen lukumäärää ja kokoa1, oligopeptidit vahvistavat kollageeniverkostoa ja kollageenin uusiutumista1 ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa ja tasoittaa syviäkin ryppyjä. 

Tuotesarjaan kuuluu päivävoiteita, yövoide ja silmänympärysvoide, jotka kaikki kohottavat kasvoja, kiinteyttävät ihoa ja terävöittävät kasvonpiirteitä. 

1 In vitro -tutkimukset