Ihon veltostumisen ja täyteläisyyden vähenemisen syyt

Enemmän täyteläisyyttä - enemmän ilmeikkyyttä

Auttaa säilyttämään kasvojen täyteläisyyden ja kiinteyden

Eucerin Volume-Filler -tuotteet hoitavat ikääntymisen merkkejä vaikuttamalla moniin ihon veltostumista ja täyteläisyyden vähentymistä aiheuttaviin tekijöihin. Ajan kuluessa ihon täyteläisyys vähentyy ja kasvojen piirteet voivat veltostua, koska ihon omien kiinteyttä ja pehmeyttä tuovien aineiden määrä alkaa vähentyä.
 Kliinisesti testattu Eucerin Volume-Filler -tuotesarja on kehitetty vaikuttamaan ihon täyteläisyyttä lisääviin kerroksiin. Magnololi suurentaa tehokkaasti ihoa täyttävien solujen kokoa ja lisää niiden määrää.* Oligopeptidit vahvistavat orvaskeden kerrosten välisiä liitoksia ja tehostavat kollageenin uusiutumista*, ja hyaluronihappo parantaa ihon kosteudensitomiskykyä täyttäen ihoa ja tasoittaen sen pinnan. 
*In vitro -tutkimuksissa

Clear all filters

Vinkkejä

Levitä Eucerin Volume-Filler Night Care -yövoide voimakkain, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Tämä aktivoi alla olevia kasvolihaksia ja vilkastuttaa mikroverenkiertoa nukkuessasi.
Syö terveellisesti. Terveelliseen ruokavalioon kuuluu tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä.
Tehosta päivittäistä kasvojen hoitorutiinia käyttämällä Eucerin Volume-Filler Concentrate -tuotetta yhdessä muiden ihon täyteläisyyttä lisäävien hoitotuotteiden kanssa.
UV-säteilyn aiheuttama vaurio kiihdyttää vapaiden radikaalien kollageenia tuhoavaa vaikutusta. Rajoita auringolle altistumista aikoina, joina säteily on voimakkainta, ja käytä aina valmisteita, joissa on lisänä suojakerroin. Tällainen tuote on esimerkiksi Eucerin Volume-Filler Day Cream SK 15 + UVA.