• 1/1 Eucerin Anti-Pigment Night
  • 1/1 Eucerin Anti-Pigment Night

Eucerin Anti-Pigment Night -yövoide

Vaalentaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista
Edistää ihosolujen uudistumista yön aikana
Nopeasti imeytyvä, ei tahmaa
Kevyesti hajustettu

Pigmenttimuutoksia häivyttävä ja ehkäisevä yövoide

Ihon uudistumista edistävä yövoide. Saa ihon näyttämään tasaiselta ja heleämmältä. Eucerinin patentoima Thiamidol, innovatiivinen ainesosa, auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia sekä estämään niiden muodostumista.

 

Tuotetiedot

Pigmenttimuutoksia vaalentava ja ehkäisevä yövoide

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina iholla tai "maksaläiskinä", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Night -yövoide sisältää Thiamidolia,  patentoitua ja tehokasta ainesosaa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation syntymekanismiin ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia, sekä ehkäisevän uusien tummien läiskien muodostumista. Ensimmäiset tulokset näkyvät jo kahden viikon jälkeen, ja säännöllisessä käytössä saavutetaan vielä merkittävämpiä tuloksia.

Yövoide sisältää myös dekspantenolia – vaikuttavaa ainesosaa, jonka tiedetään tukevan ihon uusiutumista yön aikana. Iho näyttää tasaiselta ja heleämmältä.

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Ominaisuudet

  • nopeasti imeytyvä
  • kevyesti hajustettu

Kuinka käyttää

Näin levität Eucerinin pigmenttimuutoksia häivyttävän yövoiteen

Ohjeet

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista iho ennen pigmenttimuutoksia häivyttävän voiteen levittämistä

Puhdista

Puhdista iho perusteellisesti sopivalla Eucerin-puhdistustuotteella. Valitse näistä:

Lue lisää
Auta ihoa imemään itseensä pigmenttimuutoksia häivyttävien hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat levittämällä ne iholle kasvoveden jälkeen

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä, kuten Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Tämä valmistelee ihoa hoitotuotteita varten.

Lue lisää
Levitä kasvoille pigmenttimuutoksia häivyttävää voidetta

Erityistä hoivaa

Kosteuta ihoa Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteella aamulla ja Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteella illalla.

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi levitä Eucerin Anti-Pigment Dual Serum- tai Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -hoitotuotetta ennen kosteusvoidetta. Huomioithan, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa levittää yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä.

Lue lisää

Ainesosat

Miten se vaikuttaa

Thiamidol vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten eli maksaläiskien syntyyn estämällä liiallista melaniinin tuotantoa ihossa, jolloin olemassa olevat pigmenttiläiskät vaalenevat ja uusia syntyy vähemmän. Thiamidol on olennainen ainesosa Eucerin Anti-Pigment tuotesarjassa ja sen on kliinisissä ja dermatologisissa testeissä todistettu vaalentavan pigmenttimuutoksia, sekä estävän uusien tummentumien syntymistä. Ensimmäiset vaikutukset on havaittavissa kahden viikon käytön jälkeen, ja säännöllisessä käytössä saavutetaan vielä merkittävämpiä hoitotuloksia.

Säännöllisesti käytettynä Anti-Pigment -tuotteet vaalentavat pigmenttimuutoksia

Ennen

Pigmenttimuutokset syntyvät kun ihon väriin vaikuttava aine, melaniini, on jakautunut epätasaisesti. Merkittävimmät aiheuttajat ovat altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen

Jälkeen

Patentoitu Thiamidol vaikuttaa suoraan pigmenttimuutosten syntymekanismiin estämällä liiallista melaniinin tuotantoa ihossa.

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (8)

Kokeile myös