Uutta
 • 1/1 Kaksoisseerumi
 • 1/1 Kaksoisseerumi

Anti-Pigment Dual Serum kaikille ihotyypeille

tick Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä kaksoisseerumi
tick Vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista
tick Uudistaa ihon ulkonäköä
tick Uusi yksikammioinen pakkaus, todistettu teho

Anti-Pigment Dual Serum

Vähentää pigmenttiläiskiä jopa 75%*. Ensimmäiset näkyvät tulokset kahdessa viikossa**.

Thiamidolia ja hyaluronihappoa sisältävä kaksoisseerumi tasoittaa ihoa ja tuo siihen uutta hehkua. Nyt sama todistetusti tehokas tuote uudessa yksikammioisessa pakkauksessa.

*Kliininen tutkimus 34 naisen ryhmässä, 12 viikon säännöllinen käyttö kahdesti päivässä
**Säännöllisessä käytössä

Eucerin hyperpigmentaatioseerumi

Tuotetiedot

Hyperpigmentaatioseerumi

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka tuo ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja laukaista hyperpigmentaation. Hyperpigmentaatio näkyy tummina läiskinä ja nk. Ikäläiskinä (tai aurinkoläiskinä), jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum yhdistää kaksi tehokasta vaikuttavaa aineosaa, jotka vaikuttavat eri tavoin:

 • Thiamidol: tehokas ja patentoitu ainesosa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu säännöllisessä käytössä vähentävän hyperpigmentaatiota ja ehkäisevän tummien läiskien muodostumista. Eucerinin patentoima.
 • Konsentroitu hyaluronihappo: yksi ihoa tehokkaimmin kosteuttavista ainesosista auttaa ihoa imemään kosteutta puoleensa ja säilyttämään ihon kosteuden

Kevyen emulsion on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän pigmenttiläiskiä ja ehkäisevän niiden muodostumista samalla, kun se uudistaa ihon ulkonäköä. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua, ja ne tulevat säännöllisessä käytössä entistä näkyvämmiksi. Iho on sileä ja näyttää uudistuneelta, tasaiselta ja säteilevältä. Tuote on yhtä tehokas kuin ennenkin, mutta se on nyt yksikammioisessa pakkauksessa, josta se on helpompi annostella.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset todistavat, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Kahdentoista viikon säännöllisen käytön jälkeen
Eucerin Anti-Pigment: vähentää kliinisten tutkimusten perusteella ihon hyperpigmentaatiota

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 120 iältään 25–55-vuotiaan naisen ryhmässä1. He raportoivat seuraavia tuloksia ensin kahden ja sitten neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen:


   Kahden viikon jälkeen Neljän viikon jälkeen
Tuote tekee ihostani tasaisemman 94% 97%
Tuote tekee ihostani säteilevän  100% 100%
Tuote vastustaa tehokkaasti tummia läiskiä 88% 97%
Tuote ehkäisee tummien läiskien muodostumista 91% 95%
Tuote vähentää olemassa olevien tummien läiskien intensiteettiä 83% 89%

1 Beiersdorf AG, PiU, marraskuu 2017

Ominaisuudet

Eucerin tasainen ihon väri seerumi ihon rakenne

 • kevyt koostumus
 • imeytyy nopeasti
 • ei tahmaa
 • kevyesti hajustettu

Kuinka käyttää

Ohjeet

 

 • Levitä päivittäin, aamuin illoin, puhtaalle kasvojen iholle. Hiero hellävaraisesti ihoon ennen kuin siirryt ihonhoitorutiinisi seuraaviin vaiheisiin.
 • Tehokkaampi vaikutus yhdessä Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteen kanssa.
 • Levitä Thiamidolia sisältäviä tuotteita korkeintaan neljä kertaa päivässä.
 • Vältä suoraa kosketusta silmiin.

 

Tiesitkö? Kliininen tutkimus osoitti, että yhteiskäytössä kaksoisseerumi ja päivävoide ovat 2,5 kertaa tehokkaampia vähentämään pigmenttiläiskiä*.

*Kliininen tutkimus 34 naisen ryhmässä, kahdentoista viikon säännöllinen käyttö kahdesti päivässä. Vertailevat tulokset pigmenttiläiskien vähentämisestä pelkän päivävoiteen ja kaksoisseerumin ja päivävoiteen avulla.

Päivittäinen ihonhoitorutiini

Puhdista ennen hyperpigmentoituneelle iholle parhaiten sopivan seerumin levittämistä

Puhdista

Puhdista iho huolellisesti sopivalla Eucerin-puhdistustuotteella. Valitse näistä:

Lue lisää
Pyyhi kasvot kasvovedellä ennen hyperpigmentoituneelle iholle parhaiten sopivan seerumin levittämistä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot kasvovedellä, esimerkiksi Eucerin DematoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä (sopii kaikille ihotyypeille) valmistellaksesi kasvosi hoitotuotteita varten.

Lue lisää
Levitä hyperpigmentoituneelle iholle parhaiten sopiva seerumi

Erityinen hoito

Kosteuta ihoasi Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteella aamuisin ja Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteella iltaisin.

Jotta saat parhaan hoitotuloksen, levitä Eucerin Anti-Pigment Dual Serum- ja/tai Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -tuotetta iholle ennen kosteusvoidetta. Seerumia ja Spot Corrector -täsmätuotetta on hyvä käyttää ainoastaan kerran päivässä (joko aamulla tai illalla).

Lue lisää
Ihon väriä tasoittava seerumi aurinkosuojakertoimella

Lisää suojaa ja/tai välitön ihon väriä korjaava vaikutus

Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 tarjoaa suojan UVB- (SPF 30) ja UVA-säteilyä vastaan. Jos etsit lisää suojaa, Eucerinin upea aurinkosuojatuotteiden sarja sisältää sekä korkean että erittäin korkean aurinkosuojakertoimen tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu erilaisiin iho-ongelmiin.

Korjataksesi ihon väriä välittömästi levitä Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoiteen jälkeen Eucerin Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Fair- tai Eucerin Sun Creme Tinted Photoaging Control SPF 50+ Medium -tuotetta. Ne sisältävät väripigmenttejä, jotka tasoittavat ihon väriä välittömästi.

Lue lisää

Ainesosat

How it works

Thiamidol acts at the root cause of hyperpigmentation by inhibiting melanin production in skin so existing dark spots fade and fewer new dark spots form. Thiamidol is the key active in the Eucerin Anti-Pigment range and is clinically and dermatologically proven to reduce dark spots and prevent their re-appearance. First results are visible after two weeks and improve continuously with regular use.

Usein esitettyjä kysymyksiä (10)

Kokeile myös