• 1/5 skin-renewal-treatment
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5
 • 1/5 skin-renewal-treatment
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5

Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment

Iholle, johon tulee herkästi näppyjä

10% hydroksikompleksia sisältävä seerumi, joka avaa tukkeutuneet ihohuokoset, hävittää huomattavasti näppyjä ja auttaa estämään uusien syntymistä.

 

Tuotetiedot

Happokuorinta akneiholle

Innovatiivinen Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment on kehitetty erityisesti hävittämään näppyjä ja finnejä ja häivyttämään aknen jättämiä arpia. 

Se sopii lievistä keskivaikeisiin akneoireisiin ja vaikuttaa kolmella eri tavalla:

 • 10% hydroksikompleksi sisältää erittäin tehokkaan yhdistelmän kuorivia ainesosia – glykolihappoa, salisyylihappoa ja polyhydroksihappoa – ja auttaa uudistamaan ihon pintaa, avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, vähentämään bakteerien määrää, irrottamaan kuolleita ihosoluja ja ehkäisemään uusien näppyjen syntymistä 

Koostumus sisältää myös Licochalcone A -ainesosaa, jonka on osoitettu lievittävän tulehdusta ja rauhoittavan ärtynyttä ihoa. 

Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment -seerumi kaunistaa ihoa jo viikon käytön jälkeen, ja ajan myötä ihosta tulee huomattavasti kirkkaampi ja sileämmän näköinen.  

Voidaan käyttää myös raskauden aikana, mutta ei silloin, kun akneoireita hoidetaan lääkkeillä.

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa on osoitettu, että tuote on erittäin hyvin siedetty ja tehokas näppyisellä ja akneiholla.

Tärkeimmät havainnot

* Tuotteen käyttötutkimuksessa 40 iältään 12–44-vuotiasta miestä ja naista, joilla esiintyi aknetaipumusta, käytti tuotetta kerran päivässä (iltaisin) kahdeksan viikon ajan. Tuloksia tarkasteltiin viikon, kahden viikon, neljän viikon ja kahdeksan viikon käytön jälkeen. Kuvat ennen hoitokuuria ja sen jälkeen osoittavat, kuinka tuote sai aikaan näkyviä tuloksia kahdeksan viikon kuurin jälkeen.  

Tutkimuksessa, jossa 80 iältään 15–40-vuotiasta naista arvioi Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment -seerumin tehoa jokailtaisessa käytössä kahdeksan viikon ajan, käyttäjät totesivat: 

 • 95%: Auttaa hillitsemään ihon rasvoittumista
 • 94%: Ehkäisee uusien näppyjen syntymistä
 • 94%: Vähentää tummia aknearpia
 • 94%: Hillitsee ihon kiiltelyä
 • 94%: Silottaa ihon pintaa
 • 94%: Kaunistaa ihoa silmin nähden
 • 93%: Häivyttää ihohuokosia
 • 88%: Hävittää selvästi näppyjä
 • 85%: Hävittää mustapäitä
 • 83%: Vähentää mustapäiden määrää
 • 81%: Vähentää tulehtuneiden finnien määrää

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Käytä kerran päivässä, mieluiten iltaisin
 • Levitä pieni (noin herneen kokoinen) määrä perusteellisesti puhdistetulle iholle
 • Hiero hellävaraisesti ihoon
 • Levitä sitten sopivaa hoitotuotetta, kuten Eucerin Dermopurifyer Mattifying Fluid -kosteusvoidetta
 • Vältä kosketusta silmiin

Vinkki: Kokeile tuotetta ensin pienelle ihoalueelle. Iholla voi tuntua lievää kihelmöintiä, mutta jos ihoon tulee näkyviä oireita, kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.
Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoja, joiden vaikutuksesta iho saattaa olla tavallista herkempi auringon valolle ja palaa helpommin. Siksi suosittelemme, että vältät aurinkoa tätä tuotetta käyttäessäsi ja vielä viikon ajan käytön lopettamisen jälkeen. Sinä aikana, ja myöhemminkin, on tärkeää, että käytät aamuisin aurinkovoidetta. Kokeile Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF30- tai 50+ -tuotetta.

 

Suosituksia päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Puhdista ihosi ennen glykolihappovoiteen käyttöä

Puhdista ja pyyhi kasvovedellä

Puhdista iho aamuin illoin:

 • aamulla: yön aikana kertyneen talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi 
 • illalla: meikin ja päivän aikana kertyneen lian poistamiseksi

Käytä hellävaraisia puhdistustuotteita, kuten Eucerin DERMOPURE -puhdistusgeeliä ja haaleaa vettä ja pyyhi kasvot sitten kasvovedellä. Myös kuorintavoiteen käyttämisestä kerran viikossa voi olla hyötyä, sillä se puhdistaa ihohuokosia ja hioo hienovaraisesti ihon pintaa.

Käyttäessäsi isotretinoiinia, bentsoyyliperoksidia tai antibiootteja sisältävää lääkehoitoa emme suosittele alkoholia sisältävän kasvoveden käyttöä tai kuorintaa, sillä ne saattavat herkistää ihoa. Jos pidät kasvoveden raikastavasta vaikutuksesta, kokeile alkoholitonta Eucerin  DERMOPURE Micellar Water -hoitovettä.

Lue lisää
Levitä ihoa uudistavaa seerumia iltaisin

Hoito

Hoitotuote on hyvä valita sen mukaan, kuinka vaikeista akneoireista kärsit ja minkälaista hoitoa niihin saat. 

Jos käytät akneoireisiin lääkehoitoa, Eucerin Dermopurifyer Adjunctive Soothing Cream auttaa lievittämään joitakin oireita, kuten ihon voimakasta kuivumista. Levitä voide viiden minuutin kuluttua lääkkeen levittämisestä, jotta lääkkeen vaikuttavat aineet ehtivät imeytyä.

Jos sinulla on lieviä tai keskivaikeita akneoireita, mutta et saa niihin lääkkeellistä hoitoa, käytä rauhoittavaa ja ihon mattapintaiseksi jättävää kosteusvoidetta, kuten Eucerin Dermopurifyer Mattifying Fluid -nestettä aamuin illoin.

Jotta ihosi näyttäisi ajan myötä kirkkaammalta ja sileämmältä, voit myös käyttää ihon uusiutumista tukevaa hoitolinjaamme. Se sopii myös näppyiselle iholle, jota ei hoideta lääkkeillä. Käytä hoitotuotetta kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Voit levittää sen ennen ihon mattapintaiseksi jättävää, kosteuttavaa nestettä tai yksinään.

Lue lisää

Aurinkosuoja

"Aurinkosuojan levittäminen on tärkeä osa joka-aamuista ihonhoitorutiinia. Näpyt voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia, jos iho altistuu liiaksi auringolle, ja aknelääkkeet voivat tehdä näppyisen ihon entistä alttiimmaksi auringon UV-säteille. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF30 ja SPF50+ tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa suojaa. Levitä aurinkosuoja ennen peiteväriä ja meikkivoidetta. Jos levität aurinkosuojan aknelääkkeen levittämisen jälkeen, odota ensin viitisen minuuttia, jotta lääkeaineet ehtivät imeytyä.  

Lue lisää akneihon aurinkosuojasta.

Lue lisää
Levitä peiteväriä ennen meikin levittämistä tai sen jälkeen

Peiteväri ja meikki

Peitä näpyt ja tasoita ihon väri levittämällä meikkivoidetta ja/tai peiteväriä. Valitse non-komedogeenisiä tuotteita eli tuotteita, jotka eivät tuki ihohuokosia, ja mieluiten sellaisia, jotka sisältävät näppyisen ihon kuntoa parantavia ainesosia. Huolehdi siitä, että olet poistanut kaiken meikin ennen nukkumaan menoa. Lue lisää kohdasta Näppyisen ihon meikki.

 


Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit erittäin tehokkaasti kuorivaa tuotetta näppyiselle tai akneiholle:

Eucerin DERMOPURE Skin Renewal Treatment alkaa vaikuttaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja tulokset näkyvät jo viikossa.

 


Kokeile toista tuotetta, jos…

Ihosi on ärtynyt tai ärtyy käytön jälkeen:

Kysy neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

Jos saat akneoireisiin lääkehoitoa:

Kokeile Eucerin Dermopurifyer Adjunctive Soothing Care -tuotetta.

 
 

Ainesosat

Kuinka Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment vaikuttaa

Eucerin DERMOPURE Skin Renewal Treatment -seerumilla on keratolyyttinen ja antibakteerinen vaikutus.
Happokuorinta, joka sisältää myös muita kuorivia ainesosia, jotta keratolyyttinen ja antibakteerinen vaikutus voimistuvat.

Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment sisältää ainutlaatuista ja innovatiivista 10% hydroksikompleksia. Koostumuksessa on runsaasti tehokkaita, mutta hellävaraisia ja hyviksi havaittuja kuorivia ainesosia.

Nämä kuorivat ainesosat ovat alfahydroksihappoja (AHA), beetahydroksihappoja (BHA) ja polyhydroksihappoja (PHA):

 •  AHA-happoja on tyypillisesti hedelmissä, ja siksi niitä kutsutaankin usein hedelmähapoiksi. Käytämme tuotteissamme glykolihappoa, joka on ihonhoitotuotteissa eniten käytetty, ja myös ihotautilääkäreiden eniten käyttämä, hedelmähappo.
 • BHA-hapoista käytämme salisyylihappoa. Sitä on käytetty ihonhoidossa yli 2000 vuoden ajan, ja paitsi että se kuorii ihoa, se myös vähentää näppyjä ja finnejä ja estää uusien syntymistä. Siksi se on erityisen sopiva näppyiselle ja akneiholle.
 • Luonnossa monet PHA-hapot ovat hiilihydraattiaineenvaihdunnan sivutuotteita. Niin on myös meidän käyttämämme glukonolaktoni. Sitä käytetään laajasti, koska sen tiedetään olevan sekä tehokas ihoa kuoriva että varsin ihoystävällinen ainesosa. Nämä tehokkaat hapot vaikuttavat yhdessä heikentäen kuolleiden ihosolujen kiinnittymistä ihon pintaan ja irrottamalla niitä. Lisäksi ne kiihdyttävät epidermiksen ja dermiksen luonnollista uusiutumista, jolloin koko ihon pinta uusiutuu.

10% hydroksikompleksi vaikuttaa myös avaamalla tukkiutuneita ihohuokosia ja vähentämällä merkittävästi P. acnes -bakteerien määrää (siis ihon pinnalla elävien, tukkeutuneita ihohuokosia tulehduttavien bakteerien määrää, joiden vaikutuksesta näppylät ja finnit syntyvät). 

Kompleksissa on mukana myös Licochalcone A -ainesosaa, jota on lisätty myös Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment -seerumiin. Licochalcone A lievittää tulehdusta ja rauhoittaa ihoärsytystä ja varmistaa, että tuote on tehokas ja hellävarainen iholla.

 

 

Usein esitettyjä kysymyksiä (10)

Complete the routine