94 % suosittelee

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity apteekkiammattilaisten testissä

Lue testaajien innostuneita kokemuksia tuotteista!

Kutsuimme kotimaisten apteekkien henkilökuntaa testaamaan uudistuneita Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteita! Testijaksoon osallistui loka-marraskuussa 2022 yhteensä 85 apteekkiammattilaista, jotka käyttivät tuotesarjasta sekä päivä- että yövoidetta päivittäin neljän viikon ajan. Enemmistö testaajista oli iältään 40-65-vuotiaita.

Testattavat tuotteet olivat

Hyaluron Filler + Elasticity –tuotesarjan on lukuisissa Eucerinin suorittamissa kansainvälisissä käyttäjätesteissä todistettu olevan tehokas apu jopa pitkälle edenneisiin ikääntymisen merkkeihin, kuten syviin ryppyihin ja ihon kimmoisuuden vähenemiseen. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Eucerinin patentoimaa ainesosaa, Thiamidolia, joka häivyttää ja ehkäisee pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä.

Tuotteiden teho huomattiin nopeasti

100 % kertoi tuotteiden olevan riittoisia, 79 % piti tuotteiden hinta-laatusuhdetta hyvänä

Ihanat voiteet, iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä.  Ei kiristä eikä punoita. Testiryhmäläinen, 40-49 v.

Yli puolet testiryhmäläisistä, 53 %, huomasi muutoksia ihollaan jo kahden ensimmäisen viikon jälkeen. Neljän viikon käytön jälkeen 71 % kaikista testaajista kertoi huomaavansa positiivisia muutoksia ihollaan. Yli 50-vuotiaiden testaajien joukossa luku oli vielä merkittävämpi – 83 % heistä kertoi huomaavansa positiivisia muutoksia ihollaan testijakson lopussa!

Kiitos, että sain osallistua testiin ja löysin itselleni oikein miellyttävät voiteet. Testiryhmäläinen 50-65 v.

Hoitavuus ja koostumus saivat kiitosta

Suurin osa testaajista piti päivävoiteen suurimpina etuina sen hoitavuutta (70 %)  ja miellyttävää koostumusta (68 %). 88 % testaajista koki, että Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Day SPF 15 -päivävoide imeytyy hyvin iholle!

Myös yövoiteen kohdalla samat huomiot korostuivat – yövoide koettiin niin ikään erittäin hoitavaksi ja sen koostumus miellyttäväksi.

Minulla on kuiva iho, mutta voide tuntui riittävältä, se imeytyi hyvin, ei rullaantunut ja oli täyteläinen ja miellyttävä koostumukseltaan. Positiivinen yllätys! Myös tuoksu oli miellyttävä ja sopivan mieto. Testiryhmäläinen, 50-65 v.

94 % testaajista suosittelisi tuotteita!

94 % testaajista suosittelisi tuotteita

Testijakson päätyttyä 94 % testiin osallistuneista apteekkiammattilaisista kertoi voivansa suositella tuotteita asiakkailleen ja lähipiirilleen.

Suosittelisin voiteita sellaiselle, joka kaipaa silotusta ryppyihin sekä kosteutusta, kimmoisuutta ja tasoitusta ihonväriin.
Testiryhmäläinen 40-49 v.

75 % kaikista testaajista kertoi jatkavansa tuotteiden käyttöä testausjakson jälkeenkin.

Tutustu sarjan tuotteisiin