• 1/4 cleanser
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 cleanser
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin DERMOPURE Cleansing Gel

Iholle, johon tulee herkästi näppyjä

Non-komedogeeninen kasvojen puhdistustuote sisältää 6% amfoteerisiä tensidejä. Se poistaa ylimääräisen talin, lian ja meikin ihon pinnalta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Jättää ihon puhtaan, raikkaan ja notkean tuntuiseksi.

Tuotetiedot

Puhdistusgeeli akneen taipuvaiselle iholle

Saippuaton ja hajusteeton Eucerin Dermopurifyer -puhdistusgeeli on non-komedogeeninen tuote näppyisen ja akneihon päivittäiseen puhdistamiseen. Se sisältää 6% amfoteerisiä tensidejä ja puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti liasta, meikistä ja ylimääräisestä talista. Koska tuote on myös antibakteerinen, se hävittää bakteereja ihon pinnalta ja estää bakteerien kasvua. 

Puhdistusgeeliä voi käyttää samanaikaisesti akneoireisiin määrätyn lääkehoidon kanssa sekä raskauden aikana.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa on osoitettu, että tuote on erittäin hyvin siedetty ja se puhdistaa näppyisen ja akneihon hellävaraisesti.

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Käytä puhdistusgeeliä ihonhoitorutiinisi ensimmäisessä vaiheessa - mielellään kahdesti päivässä, aamuin illoin
 • Ota kirsikan verran tuotetta ja vaahdota se käsissäsi pieneen määrään vettä
 • Hiero kasvoillesi
 • Huuhtele haalealla vedellä
 • Vältä kosketusta silmiin

Suosituksia päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Puhdista ja pyyhi kasvovedellä

Puhdista iho aamuin illoin:
- aamulla: yön aikana kertyneen talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi 
- illalla: meikin ja päivän aikana kertyneen lian poistamiseksi
Käytä hellävaraisia puhdistustuotteita, kuten Eucerin Dermopurifyer puhdistusgeeliä ja haaleaa vettä ja pyyhi kasvot sitten kasvovedellä. Myös kuorintavoiteen käyttämisestä kerran viikossa voi olla hyötyä, sillä se puhdistaa ihohuokosia ja hioo hienovaraisesti ihon pintaa.

Käyttäessäsi isotretinoiinia, bentsoyyliperoksidia tai antibiootteja sisältävää lääkehoitoa emme suosittele alkoholia sisältävän kasvoveden käyttöä tai kuorintaa, sillä ne saattavat herkistää ihoa. Jos pidät kasvoveden raikastavasta vaikutuksesta, kokeile alkoholitonta Eucerin  Dermopurifyer Micellar Water -hoitovettä.


Lue lisää

Hoito

Hoitotuote on hyvä valita sen mukaan, kuinka vaikeista akneoireista kärsit ja minkälaista hoitoa niihin saat. 

Jos käytät akneoireisiin lääkehoitoa, Eucerin Dermopurifyer Adjunctive Soothing Cream auttaa lievittämään joitakin oireita, kuten ihon voimakasta kuivumista. Levitä voide viiden minuutin kuluttua lääkkeen levittämisestä, jotta lääkkeen vaikuttavat aineet ehtivät imeytyä.

Jos sinulla on lieviä tai keskivaikeita akneoireita, mutta et saa niihin lääkkeellistä hoitoa, käytä rauhoittavaa ja ihon mattapintaiseksi jättävää kosteusvoidetta, kuten Eucerin Dermopurifyer Mattifying Fluid -nestettä aamuin illoin.

Jotta ihosi näyttäisi ajan myötä kirkkaammalta ja sileämmältä, voit myös käyttää ihon uusiutumista tukevaa hoitolinjaamme. Se sopii myös näppyiselle iholle, jota ei hoideta lääkkeillä. Käytä hoitotuotetta kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Voit levittää sen ennen ihon mattapintaiseksi jättävää, kosteuttavaa nestettä tai yksinään.

Lue lisää
Käytä aurinkosuojaa

Aurinkosuoja

Aurinkosuojan levittäminen on tärkeä osa joka-aamuista ihonhoitorutiinia. Näpyt voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia, jos iho altistuu liiaksi auringolle, ja aknelääkkeet voivat tehdä näppyisen ihon entistä alttiimmaksi auringon UV-säteille. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF30 ja SPF50+ tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa suojaa. Levitä aurinkosuoja ennen peiteväriä ja meikkivoidetta. Jos levität aurinkosuojan aknelääkkeen levittämisen jälkeen, odota ensin viitisen minuuttia, jotta lääkeaineet ehtivät imeytyä.  

Lue lisää akneihon aurinkosuojasta.

Lue lisää
Käytä peiteväriä ennen meikkivoiteen levittämistä tai sen jälkeen

Peiteväri ja meikki

Peitä näpyt ja tasoita ihon väri levittämällä meikkivoidetta ja/tai peiteväriä. Valitse non-komedogeenisiä tuotteita eli tuotteita, jotka eivät tuki ihohuokosia, ja mieluiten sellaisia, jotka sisältävät näppyisen ihon kuntoa parantavia ainesosia. Huolehdi siitä, että olet poistanut kaiken meikin ennen nukkumaan menoa. Lue lisää kohdasta Näppyisen ihon meikki.

 
Lue lisää

Onko tämä oikea tuote iholleni?

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit hellävaraista, saippuatonta puhdistusgeeliä päivittäiseen käyttöön

Etsit tuotetta, joka poistaa iholta ylimääräisen talin

Saat lääkehoitoa akneoireisiin

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit kuorivaa tuotetta: Kokeile Eucerin Dermopurifyer Scrub -tuotetta

Etsit hellävaraista puhdistusgeeliä normaalille tai sekaiholle: Kokeile Eucerin  DermatoClean [HYALURON] Cleanising Gel -puhdistusgeeliä, joka puhdistaa normaalin ja sekaihon kuivattamatta sitä.


Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

Complete the routine