• 1/4 toner
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 toner
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Dermopurifyer Toner

Kirkastaa ihon ja auttaa ehkäisemään näppyjen syntymistä

Kirkastaa ihon ja puhdistaa tehokkaasti kasvojen T-alueen ja muuta hankalat kohdat. Maitohappoa sisältävä koostumus puhdistaa ihohuokoset hellävaraisesti, kosteuttaa ihoa ja valmistelee ihoa imemään itseensä hoitotuotteen kaikki tehoaineet.


Tuotetiedot

Kasvovesi näppyiselle iholle

Eucerin Dermopurifyer Toner on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja näppyiselle iholle ja aikuisten lievään tai keskivaikeaan akneen. Se sopii myös muiden akneoireiden, kuten acne vulgarisin hoitoon. Kasvovesi puhdistaa ihon ja valmistelee sen hoidon seuraavaa vaihetta varten. 

Aktiivinen antibakteerinen koostumus sisältää 2% maitohappoa, joka avaa tukkeutuneet ihohuokoset, estää bakteerien kasvua ja ehkäisee kaikenlaisten näppyjen syntymistä kuivattamatta ihoa. Se on erityisen tehokas kasvojen T-alueella ja muissa hankalissa kohdissa. 

Eucerin Dermopurifyer Toner -kasvovettä voi käyttää raskauden aikana, mutta sitä ei pidä käyttää silloin, kun saat iho-oireisiin lääkkeellistä hoitoa.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa on osoitettu, että tuote on erittäin hyvin siedetty ja tehokas näppyisellä ja akneiholla.

 

Kuinka käyttää

Käytä kasvovettä aamuin illoin

Ohjeet

 •  Käytä aamuin illoin puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteusvoiteen levittämistä
 • Kostuta pumpulituppo kasvovedellä
 • Pyyhi pumpulitupolla koko kasvojen alue
 • Älä huuhtele
 • Vältä kosketusta silmiin ja ota joka kerralla uusi, puhdas pumpulituppo

Suosituksia päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Puhdista ihosi ennen kuin pyyhit kasvot kasvovedellä

Puhdista ja pyyhi kasvovedellä

Puhdista iho aamuin illoin:

 • aamulla: yön aikana kertyneen talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi
 • illalla: meikin ja päivän aikana kertyneen lian poistamiseksi. Käytä hellävaraisia puhdistustuotteita, kuten Eucerin Dermopurifyer -puhdistusgeeliä ja haaleaa vettä ja pyyhi kasvot sitten kasvovedellä. Myös kuorintavoiteen käyttämisestä kerran viikossa voi olla hyötyä, sillä se puhdistaa ihohuokosia ja hioo hienovaraisesti ihon pintaa.

Käyttäessäsi isotretinoiinia, bentsoyyliperoksidia tai antibiootteja sisältävää lääkehoitoa emme suosittele alkoholia sisältävän kasvoveden käyttöä tai kuorintaa, sillä ne saattavat herkistää ihoa. Jos pidät kasvoveden raikastavasta vaikutuksesta, kokeile alkoholitonta Eucerin  Dermopurifyer Micellar Water -hoitovettä.

 
Lue lisää
Levitä kosteusvoide, kun olet pyyhkinyt kasvot kasvovedellä

Hoito

Hoitotuote on hyvä valita sen mukaan, kuinka vaikeista akneoireista kärsit ja minkälaista hoitoa niihin saat. 

Jos käytät akneoireisiin lääkehoitoa, Eucerin Dermopurifyer Adjunctive Soothing Cream auttaa lievittämään joitakin oireita, kuten ihon voimakasta kuivumista. Levitä voide viiden minuutin kuluttua lääkkeen levittämisestä, jotta lääkkeen vaikuttavat aineet ehtivät imeytyä.

Jos sinulla on lieviä tai keskivaikeita akneoireita, mutta et saa niihin lääkkeellistä hoitoa, käytä rauhoittavaa ja ihon mattapintaiseksi jättävää kosteusvoidetta, kuten Eucerin Dermopurifyer Mattifying Fluid -nestettä aamuin illoin.

Jotta ihosi näyttäisi ajan myötä kirkkaammalta ja sileämmältä, voit myös käyttää ihon uusiutumista tukevaa hoitolinjaamme. Se sopii myös näppyiselle iholle, jota ei hoideta lääkkeillä. Käytä hoitotuotetta kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Voit levittää sen ennen ihon mattapintaiseksi jättävää, kosteuttavaa nestettä tai yksinään.

Lue lisää
Käytä aurinkosuojaa

Aurinkosuoja

Aurinkosuojan levittäminen on tärkeä osa joka-aamuista ihonhoitorutiinia. Näpyt voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia, jos iho altistuu liiaksi auringolle, ja aknelääkkeet voivat tehdä näppyisen ihon entistä alttiimmaksi auringon UV-säteille. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF30 ja SPF50+ tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa suojaa. Levitä aurinkosuoja ennen peiteväriä ja meikkivoidetta. Jos levität aurinkosuojan aknelääkkeen levittämisen jälkeen, odota ensin viitisen minuuttia, jotta lääkeaineet ehtivät imeytyä.  

Lue lisää akneihon aurinkosuojasta.

Lue lisää

Peiteväri ja meikki

Peitä näpyt ja tasoita ihon väri levittämällä meikkivoidetta ja/tai peiteväriä. Valitse non-komedogeenisiä tuotteita eli tuotteita, jotka eivät tuki ihohuokosia, ja mieluiten sellaisia, jotka sisältävät näppyisen ihon kuntoa parantavia ainesosia. Huolehdi siitä, että olet poistanut kaiken meikin ennen nukkumaan menoa. Lue lisää kohdasta Näppyisen ihon meikki.

 
Lue lisää

Onko tämä oikea tuote iholleni?

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihollesi tulee herkästi näppyjä:

Eucerin Dermopurifyer Toner on öljytön ja se sopii erityisesti akneiholle.

Sinulla on rasvoittuva iho:
 
Eucerin Dermopurifyer Toner on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle iholle ja se sisältää alkoholia, joka poistaa iholta ylimääräisen talin
 
Parran ajaminen ärsyttää helposti ihoasi:
 
Eucerin Dermopurifyer Toner -kasvovettä voi käyttää partaveden sijaan. Se sisältää alkoholia, joten se desinfioi ja raikastaa ihon partaveden tavoin.
 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Akneoireitasi hoidetaan lääkkeillä:

Kokeile Eucerin Dermopurifyer Micellar Water -tuotetta.

Etsit kasvovettä normaalille tai sekaiholle:
 
Kokeile Eucerin DermatoClean [HYALURON] Toner -kasvovettä.
 

Usein esitettyjä kysymyksiä (8)

Complete the routine