• 1/5 scrub
 • 2/5
 • 3/5
 • 5/5
 • 4/5
 • 1/5 scrub
 • 2/5
 • 3/5
 • 5/5
 • 4/5

Eucerin DERMOPURE Scrub

Avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja hioo hienovaraisesti ihon pintaa

Maitohappoa ja ihon pintaa hienovaraisesti hiovia mikrohiukkasia sisältävä kuorintavoide avaa tukkeutuneet ihohuokoset, hävittää mustapäitä ja näppyjä ja kaunistaa ihoa.

 

Tuotetiedot

Kuorintavoide akneiholle

Eucerin DERMOPURE Scrub on öljytön, maitohappoa sisältävä kuorintavoide, joka irrottaa epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Sopii kasvoille ja vartalolle. Luonnollisten mikrohiukkasten kuoriva vaikutus poistaa kuolleet ihosolut – jotka osaltaan aiheuttavat mustapäiden ja näppyjen syntyä –  ja puhdistaa hellävaraisesti ihon ja poistaa meikin. 

Tukkeutuneet ihohuokoset avautuvat, epäpuhtaudet ja mustapäät vähenevät ja ihon rakenne on silmin nähden sileämpi ja kauniimpi.

Tuote on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja näppyiselle iholle, jota ei hoideta lääkkeillä, ja se sopii käytettäväksi myös raskauden aikana.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Tuotteen tehoa tutkittiin kuuden viikon mittaisessa saksalaistutkimuksessa, jossa oli mukana 16 naista ja 4 miestä, jotka olivat iältään 13–34-vuotiaita (keski-ikä 18,5 vuotta).

Tärkeimmät havainnot:

Tutkimuksen perusteella:

 • Eucerin DERMOPURE Scrub vaikuttaa erittäin myönteisesti ihon kuntoon
 • Kuorintavoide on hyvin siedetty myös näppyisellä ja akneiholla sekä lievästä acne comedonicasta kärsivillä

Kuinka käyttää

Käytä kuorintavoidetta kerran viikossa

Ohjeet

 • Käytä kuorintavoidetta puhdistusgeelin sijasta kerran viikossa tai tarvittaessa useammin
 • Kostuta kasvot ja/tai vartalo
 • Ota tuotetta käsiisi (käytä noin puolikkaan hasselpähkinän kokoinen määrä voidetta
 • Hiero hellävaraisesti kasvoille ja/tai vartalolle
 • Huuhtele huolellisesti
 • Levitä sitten sopivaa hoitotuotetta, esimerkiksi Eucerin DERMOPURE Mattifying Fluid -kosteusvoidetta
 • Vältä kosketusta silmiin
 • Sopii päivittäiseen käyttöön

Suosituksia päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Hiero kuorintavoidetta hellävaraisesti kasvoille

Puhdista ja pyyhi kasvovedellä

Puhdista iho aamuin illoin:

 • aamulla: yön aikana kertyneen talin ja kuolleiden ihosolujen poistamiseksi
 • illalla: meikin ja päivän aikana kertyneen lian poistamiseksi

Käytä hellävaraisia puhdistustuotteita, kuten Eucerin DERMOPURE -puhdistusgeeliä ja haaleaa vettä ja pyyhi kasvot sitten kasvovedellä. Myös kuorintavoiteen käyttämisestä kerran viikossa voi olla hyötyä, sillä se puhdistaa ihohuokosia ja hioo hienovaraisesti ihon pintaa.

Käyttäessäsi isotretinoiinia, bentsoyyliperoksidia tai antibiootteja sisältävää lääkehoitoa emme suosittele alkoholia sisältävän kasvoveden käyttöä tai kuorintaa, sillä ne saattavat herkistää ihoa. Jos pidät kasvoveden raikastavasta vaikutuksesta, kokeile alkoholitonta Eucerin  DERMOPURE Micellar Water -hoitovettä.

 
Lue lisää
Levitä kosteuttavaa voidetta mustapäiden kuorinnan jälkeen

Hoito

Hoitotuote on hyvä valita sen mukaan, kuinka vaikeista akneoireista kärsit ja minkälaista hoitoa niihin saat. 

Jos käytät akneoireisiin lääkehoitoa, Eucerin DERMOPURE Adjunctive Soothing Cream auttaa lievittämään joitakin oireita, kuten ihon voimakasta kuivumista. Levitä voide viiden minuutin kuluttua lääkkeen levittämisestä, jotta lääkkeen vaikuttavat aineet ehtivät imeytyä.

Jos sinulla on lieviä tai keskivaikeita akneoireita, mutta et saa niihin lääkkeellistä hoitoa, käytä rauhoittavaa ja ihon mattapintaiseksi jättävää kosteusvoidetta, kuten Eucerin DERMOPURE Mattifying Fluid -nestettä aamuin illoin.

Jotta ihosi näyttäisi ajan myötä kirkkaammalta ja sileämmältä, voit myös käyttää ihon uusiutumista tukevaa hoitolinjaamme. Se sopii myös näppyiselle iholle, jota ei hoideta lääkkeillä. Käytä hoitotuotetta kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Voit levittää sen ennen ihon mattapintaiseksi jättävää, kosteuttavaa nestettä tai yksinään.

Lue lisää
Käytä aurinkosuojaa

Aurinkosuoja

Aurinkosuojan levittäminen on tärkeä osa joka-aamuista ihonhoitorutiinia. Näpyt voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia, jos iho altistuu liiaksi auringolle, ja aknelääkkeet voivat tehdä näppyisen ihon entistä alttiimmaksi auringon UV-säteille. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control Dry Touch SPF30 ja SPF50+ tarjoavat ihollesi sen kaipaamaa suojaa. Levitä aurinkosuoja ennen peiteväriä ja meikkivoidetta. Jos levität aurinkosuojan aknelääkkeen levittämisen jälkeen, odota ensin viitisen minuuttia, jotta lääkeaineet ehtivät imeytyä.  

Lue lisää akneihon aurinkosuojasta.

Lue lisää
Levitä peiteväriä ennen meikin levittämistä tai sen jälkeen

Peiteväri ja meikki

Peitä näpyt ja tasoita ihon väri levittämällä meikkivoidetta ja/tai peiteväriä. Valitse non-komedogeenisiä tuotteita eli tuotteita, jotka eivät tuki ihohuokosia, ja mieluiten sellaisia, jotka sisältävät näppyisen ihon kuntoa parantavia ainesosia. Huolehdi siitä, että olet poistanut kaiken meikin ennen nukkumaan menoa. Lue lisää kohdasta Näppyisen ihon meikki.

Lue lisää

Onko tämä oikea tuote iholleni?

Käytä tätä tuotetta, jos…

Kasvoillesi, kaulaan, olkapäihin ja/tai selkään syntyy herkästi näppyjä:

Eucerin DERMOPURE -kuorintavoide on ihoystävällinen ja kuorii hellävaraisesti ja sopii siksi myös akneiholle.

Saat herkästi mustapäitä:
 
Eucerin DERMOPURE -kuorintavoiteen luonnolliset mikrohiukkaset puhdistavat, kuorivat ja poistavat epäpuhtauksia ja mustapäitä kuivattamatta ihoa.
 

Kokeile toista tuotetta, jos…

Käytät parhaillaan lääkehoitoa akneoireiden hillitsemiseen:

Kokeile Eucerin DERMOPURE Cleansing Gel -tuotetta.

 

Ainesosat

Neljä tärkeintä tekijää taistelussa ihon epäpuhtauksia vastaan

Karnitiini säätelee talin tuotantoa edistämällä rasvahappojen siirtymistä mitokondrioihin, joissa ne muuttuvat energiaksi. Näin rasvahapot eivät enää muutu taliksi, ja talin määrä vähenee selvästi. Karnitiinin levittäminen iholle auttaa merkittävästi vähentämään talin määrää.  

Iholla luontaisesti esiintyvä maitohappo tunnetaan keratolyyttisenä ja komedolyyttisenä aineena. Se on luontainen ihoa kosteuttava tekijä ja säätelee ihon pH-arvoa. 

Dekaanidioli on vaikuttava ainesosa, jolla on todistetusti erinomaiset antimikrobiset ominaisuudet erityisesti näppyjä aiheuttavia bakteereja (propionibacterium acnes) vastaan ja joka näin ehkäisee ihoärsytystä. Samanaikaisesti tämä vaikuttava aine sitoo ihoon kosteutta. 

Tulehdusta lievittävä Licochalcone A hoitaa tulehtuneita ihoalueita, minimoi ihoärsytystä ja rauhoittaa punoittavaa ihoa.

 


Usein esitettyjä kysymyksiä (9)

Complete the routine