• 1/1 Aquaphor Soothing Skin Balm
 • 1/1 Aquaphor Soothing Skin Balm

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voide

Vauhdittaa Ihon uusiutumista
Korjaa kliinisesti todistetulla tavalla kuivaa ja erittäin kuivaa, halkeilevaa tai ärtynyttä ihoa
Hajusteeton ja lisäaineeton

Vauhdittaa ihon uusiutumista

Vedetön voide, joka korjaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ja erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa. Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen, joka edistää ihon uusiutumista.

Tuotetiedot

Aquaphor-voide erittäin kuivalle, halkeilevalle iholle

Iho tekee lujasti töitä suojellakseen kehoa, mutta tämän seurauksena se voi myös olla hyvin kuiva, halkeileva ja ärtynyt. Silloin iho tarvitsee nopeaa ensiapua.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm antaa erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle juuri sitä, mitä se tarvitsee. Vedetön voide muodostaa iholle hellävaraisen, puoliläpäisemättömän suojakalvon, joka edistää vesihöyryn ja hapen luonnollista liikettä iholta pois ja ihon sisään ja antaa siten ihon hengittää. Lisäksi se vahvistaa ihon luonnollista suojavaikutusta. Voiteeseen on lisätty glyseriiniä ja pantenolia. Glyseriini on tehokkaasti kosteuttava aine, joka houkuttelee vettä puoleensa ja auttaa sitä pysymään ihossa. Glyseriinin kumppanina koostumuksessa on pantenolia, joka auttaa vauhdittamaan ihon uusiutumista ja korjautumista samalla, kun se myös kosteuttaa ihoa.

Hajusteeton ja säilöntäaineeton Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm korjaa kliinisesti ja dermatologisesti todistetulla tavalla erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa.

Rauhoittava, läpinäkyvä voide on helppo levittää ja hieroa hellävaraisesti ihon ongelma-alueille, kuten polviin ja kyynärpäihin, halkeileviin rystysiin ja kynsinauhoihin sekä kantapäihin. Koska voide sisältää vain muutamaa ainesosaa, se on herkälläkin iholla hyvin siedetty ja sopii myös vauvoille ja lapsille sekä lievien palovammojen hoitoon. Voidetta voi levittää iholle myös ihon pintaan tehtyjen toimenpiteiden, kuten laser-hoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen1. Iho uusiutuu, saa suojaa ja korjautuu.

1 Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voidetta saa levittää vasta, kun vahingoittuneelle iholle on muodostunut uutta kudosta, eikä sitä saa levittää avoimiin, kosteisiin tai vuotaviin haavoihin. Kysy neuvoa ihotautilääkäriltä – hän osaa neuvoa, milloin tuotetta voi jälleen käyttää.

Voide ongelma-alueille
Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm on monitoimituote hankaliin tilanteisiin

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että voide on hyvin siedetty ja tehokas myös äärimmäisen kuivalla, halkeilevalla tai ärtyneellä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerin Aquaphor on tehokas (sekä koko vartalon alueella että tietyillä ihoalueilla) ja hyvin siedetty (sekä koko vartalon alueella että siinä suhteessa, että se ei aiheuta näppyjä).

Tuotteen teho
Kymmenen päivän mittaisessa tutkimuksessa kliinisissä olosuhteissa kahdenkymmenenviiden iältään 18–50 -vuotiaan ihmisen ryhmässä allergisia oireita ei tuotetta käytettäessä havaittu lainkaan ja tuotteen todettiin olevan erittäin hyvin siedetty.

Tuotteen teho käsien kuivan, karhean ja halkeilevan ihon hoidossa
Toisessa, seitsemän päivän mittaisessa kliinisessä tutkimuksessa seitsemäntoista ihmistä käytti Eucerin Aquaphor -tuotetta säännöllisesti siten, että voidetta levitettiin vain toiseen käteen ja toinen käsi toimi verrokkina. Tuloksia mitattiin korneometrillä (laitteella, joka mittaa ihon kosteutta) sekä keräämällä palautetta tutkimukseen osallistuneilta henkilöiltä. Tulokset osoittivat, että:

 • voide lievittää yön yli vaikuttaessaan käsien ihon kuivuutta tilastollisesti merkitsevällä tavalla
 • kun voidetta käytetään seitsemän päivän ajan, ihon tilanne paranee edelleen.

Tuotteen siedettävyys
Tuotteen siedettävyyttä tarkastelleessa tutkimuksessa 202 iältään 17–65 -vuotiaan ihmisen ryhmässä allergisia reaktioita ei tuotetta käytettäessä havaittu lainkaan ja tuotteen todettiin olevan erittäin hyvin siedetty.

Tuote ei aiheuta näppyjä
Toisessa tutkimuksessa 27 iältään 19–55 -vuotiasta ihmistä käytti tuotetta vähintään kerran päivässä neljän viikon ajan. Tuloksia analysoineet ihotautilääkärit totesivat, että voide ei tulosten perusteella aiheuta lainkaan näppyjä.

Kuinka käyttää

Ohjeet

Levitä Aquaphor-voidetta hoidettaville alueille

 • Levitä hoidettaville alueille tarpeen mukaan
 • Tavallisesti sormenpään verran voidetta riittää molempiin käsiin. Voit käyttää voidetta hieman reilummin vauvan iholla esiintyviin kuiviin läiskiin ja vielä aavistuksen tätäkin runsaammin molempiin jalkoihin
 • Hiero ihoon sormenpäillä. Voide levittyy helposti, kun se lämpenee
 • Älä levitä avoimiin, vuotaviin tai kosteisiin haavoihin. Odota ennen käyttöä, että ihoon on muodostunut uutta kudosta.

Ihanteellinen tuote hoidettaville alueille kasvoilla ja vartalolla

Aquaphor-voide kuivalle, halkeilevalle iholle

Kuiva ja erittäin kuiva, halkeileva iho

 • Levitä säännöllisesti ongelma-alueille, kuten polviin, kyynärpäihin, rystysiin, kynsinauhoihin ja kantapäihin
 • Pakkaus on helppo sujauttaa kassiin, pitää mukana ja käyttää aina tarvittaessa

Lue lisää
Voide halkeileville käsille, sormille, rystysille ja kynsinauhoille

Kuivat kädet ja kynsinauhat

 • Levitä tarvittaessa ja aina käsien pesun jälkeen
 • Reilu sormenpään kokoinen määrä voidetta riittää tavallisesti molemmille käsille. Kun voide lämpenee, se imeytyy hellävaraisesti hieroen ihoon
 • Koostumus tekee voiteesta helppokäyttöisen hoidettavilla ihoalueilla. Pehmittää myös kynsinauhoja
 • Ihanteellinen hoito yli yön käytettäväksi erittäin kuiville käsille tai halkeileville rystysille. Käytä mielesi mukana puuvillahansikkaiden alla tai ilman.

Lue lisää
Voide halkeileville kantapäille ja jaloille

Halkeilevat kantapäät ja jalat

 • Levitä suihkun tai kylvyn jälkeen
 • Kahden sormenpään verran voidetta on tavallisesti riittävästi molempiin jalkoihin
 • Kun voide lämpenee, se imeytyy hellävaraisesti hieromalla ihoon
 • Koostumuksensa ansiosta voidetta on helppo käyttää ongelma-alueilla
 • Ihanteellinen hoito yön yli käytettäväksi erittäin kuivalle jalkojen iholle ja halkeileville kantapäille

Lue lisää
Aquaphor-voide hoitaa lieviä palovammoja

Hoitovoide lieviin palovammoihin

 • Levitä hellävaraisesti lieviin (pinnallisiin, ensimmäisen asteen) palovammoihin
 • Älä levitä avoimiin haavoihin: odota ennen levittämistä, että ihoon on muodostunut uutta kudosta
Lue lisää lievien palovammojen hoidosta kohdassa Kuinka lieviä palovammoja hoidetaan? Kysy lääkäriltä neuvoa vakavampien palovammojen hoitoon.

Lue lisää
Aquaphor-voide vauvan iholle

Vauvan herkkä iho

 • Sopii kuiville poskille ja vaippa-alueelle
 • Levitä hellävaraisesti vauvan herkälle iholle
 • Sormenpään verran voidetta riittää tavallisesti kullekin alueelle
 • Älä levitä rikkinäiselle iholle tai avohaavoihin

Lue lisää

Tee näin, jos…

Käytä Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voidetta, jos…

Haluat korjata erittäin kuivaa, halkeilevaa tai ärtynyttä ihoa:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voiteen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vauhdittavan ihon uusiutumista.

Etsit sopivaa tuotetta pehmittämään erittäin kuivia ja halkeilevia käsiä ja kynsinauhoja:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voide parantaa ihoa todistetusti jo yhdessä yössä. Säännöllisesti käyttämällä voiteesta on jatkuvaa hyötyä.

Haluat päästä eroon kantapäiden halkeilusta:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm rauhoittaa ja pehmittää erittäin kuivaa ja halkeilevaa jalkojen ihoa.

Etsit sopivaa tuotetta lievien palovammojen hoitoon:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm auttaa vahingoittunutta ihoa ja vauhdittaa ihon uusiutumista, mutta sitä ei pidä levittää avohaavoihin tai vuotaviin haavoihin. Odota, kunnes re-epitelisaatio on täydellistä (iholle on muodostunut uutta kudosta), ennen kuin levität voidetta.

Etsit sopivaa tuotetta vauvan ihon hoitoon:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm sopii yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille.

Etsit tuotetta, jota voi käyttää myös kemiallisen kuorinnan tai laser-hoidon jälkeen:

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm edistää ihon uusiutumista kemiallisen kuorinnan ja laser-hoidon jälkeen, mutta sitä ei saa käyttää avohaavoille.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit päivittäiseen käyttöön sopivaa tuotetta suurten, erittäin kuivien ja herkkien ihoalueiden hoitoon:

Kokeile Eucerin pH Soft Body Cream- tai Eucerin pH5 Lotion for your body -tuotetta. Eucerin pH -tuotesarja sisältää pitkäkestoisesti ihoa kosteuttavia tuotteita, jotka parantavat ihon palautumista, vähentävät ihon herkkyyttä ja sopivat allergiaherkälle iholle. 

Sinulla tai lapsellasi on atooppinen iho:

Eucerin AtoControl -tuotesarja on kehitetty erityisesti atooppiselle iholle.

Sinulla on akneoireita tai haluat vähentää näppyjen määrää:

Suosittelemme päivittäiseen ihonhoitoon Eucerin DERMOPURIFYER -tuotesarjan tuotteita.

Sinulla on avohaavoja tai vuotavia kohtia ihossasi:

Jos ihosi ei parane itsestään tai olet muuten huolissasi ihostasi, kysy neuvoa ihotautilääkäriltä.

Ainesosat

Kuinka voide vaikuttaa

Aquaphor-voide edistää ihon uusiutumista
Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm tukee ihon kosteustasapainoa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. 1. Sallii vesihöyryn ja hapen liikkeen. 2. Muodostaa suojaavan, puoliläpäisevän suojakalvon.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm antaa erittäin kuivalle iholle juuri sen, mitä se tarvitsee. Se korjaa kliinisesti todistetulla tavalla kuivaa ja erittäin kuivaa, halkeilevaa tai ärtynyttä ihoa.

Läpinäkyvä, vedetön voide sisältää nestemäistä parafiinia ja kevyttä ja taipuisaa Cera Microcristallina -vahaa. Niiden ansiosta voidetta on helppo levittää ongelma-alueille. Ne muodostavat iholle suojaavan, mutta puoliläpäisevän suojakalvon, joka edistää vesihöyryn luonnollista liikettä ihoon ja iholta pois. Näin iho saa hengittää ja sen luonnollinen suojaava vaikutus vahvistuu. Voide sisältää myös glyseriiniä ja pantenolia, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa ja antavat kosteutta, joka vauhdittaa ihon uusiutumista.

Usein esitettyjä kysymyksiä (9)

Kokeile myös