• 1/1 Misellivaahto
 • 1/1 Misellivaahto

DermatoCLEAN [Hyaluron] Micellar Foam -misellivaahto

Vaahtoava misellipuhdistustuote päivittäiseen käyttöön
Hellävarainen, perusteellinen ja tehokas
Poistaa meikin
Huolehtii ihon kosteustasapainosta: ei kuivata ihoa
Kaikille ihotyypeille
Sopii herkälle iholle

Misellivaahto

Kaikille ihotyypeille

Mieto, mutta tehokas vaahtoava misellivesi, joka poistaa epäpuhtaudet ja vedenkestävän meikin. Sisältää kosteuttavia ainesosia, joka puhdistavat ihon kuivattamatta. Sopii päivittäiseen käyttöön ja herkälle iholle.

Tuotetiedot

Vaahtoava misellivesi

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Micellar Foam -puhdistusvaahto on mieto, mutta tehokas kasvojen puhdistustuote. Se poistaa epäpuhtaudet, meikin ja ylimääräisen talin hellävaraisesti, mutta perusteellisesti ihoa kuivattamatta. Se poistaa myös korkeankin aurinkosuojakertoimen suojatuotteet kasvoilta.¹

Vaahtoava puhdistustuotteemme on ensimmäinen misellipuhdistusvaahto, jolla on erittäin hellävarainen puhdistava vaikutus ja joka sisältää lisäksi hyaluronihappoa ja muita luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Se jättää ihon puhtaan, kosteutetun, pehmeän, mattapintaisen ja raikkaan tuntuiseksi.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Micellar Foam sopii kaikille ihotyypeille, ja sen on osoitettu sopivan myös herkälle iholle.

1 BDF In vitro -testit Eucerin Sun Creme Sensitive Protect SPF 50+ -voidetta käyttäen

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös herkällä iholla, silmänympärysiho mukaan lukien.

Tärkeimmät havainnot

Tuotetta testattiin 160 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-50-vuotiaita¹. Kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen he vastasivat väittämiin näin:

 • Tuotteen koostumus on miellyttävä: 100%
 • Puhdistaa perusteellisesti ja tehokkaasti: 99%
 • Hellävarainen iholle: 99%
 • Saa ihon tuntumaan kosteutetulta: 99%
 • Jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi: 99%
 • Raikastaa ihoa: 99%Ei vie kosteutta iholta: 98%
 • Poistaa vedenkestävän meikin: 98%
 • Puhdistaa hellävaraisesti, rauhoittaa ja poistaa meikin yhdellä kertaa: 98%

In vitro-testit Eucerin DermatoCLEAN- ja Eucerin Sun Creme Sensitive Protect SPF 50+ -tuotteita käyttäen osoittivat, että puhdistusvaahto poistaa vedenkestävän aurinkosuojatuotteen kasvoilta tehokkaasti.²

2 BDF research, PiU, elokuu 2019
2 BDF research, tallennettua tietoa

Ennen aurinkosuojatuotteen poistamista DermatoCLEAN [HYALURON] Micellar Foam -puhdistusvaahdolla ja sen jälkeen
Ennen vaahtoavan misellipuhdistusveden käyttöä ja sen jälkeen

Properties

 • fragrance-free
 • alcohol-free
 • ophthalmologically-tested
 • suitable for use with contact lenses

Kuinka käyttää

Näin käytät vaahtoavaa misellivettä

Näin käytät hellävaraista vaahtoavaa puhdistustuotetta

Puhdista aamuin illoin:

 • Ota painallus vaahtoa kämmenellesi
 • Levitä sormenpäilläsi kasvoille, kaulalle ja dekolteealueelle
 • Voit kostuttaa kasvojen ihoa etukäteen halutessasi, mutta se ei ole välttämätöntä
 • Huuhtele lämpimällä vedellä

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Kasvojen puhdistustuotteet herkälle iholle

Puhdista

Puhdista iho oikeanlaisella Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleanser -puhdistustuotteella. Jos ripsissäsi on vedenkestävää ripsiväriä, poista se ensin Eucerin DermatoCLEAN Micellar Eye Make-Up Remover -meikinpoistoaineella.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä. 

Lue lisää
Levitä anti age -kosteusvoide

Hoida

Levitä sitten sopiva päivä- tai yövoide ja silmänympärysvoide. Suosittelemme seuraavia tuotesarjoja ihosi yksilöllisistä tarpeista riippuen:

Jos haluat käyttää Eucerin Hyaluron-Filler Intensive Mask -naamiota tai Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster- tai Eucerin Hyaluron-Filler + Vitamin C Booster -tehotuotetta, levitä ne ennen kosteusvoidetta.

Lue lisää
Levitä sitten aurinkosuojavoide tarpeen mukaan

Suojaa ja korjaa

Suojaa ihosi auringolta vieläkin paremmin ja valitse sopiva tuote laajasta Eucerin Sun Protection -tuotesarjasta. Ihon sävyn nopeaan korjaamiseen suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream SPF 15 Light- tai Medium -voidetta.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Mitä miselli tarkoittaa?

  Misellit ovat mikroskooppisia, pallomaisia pinta-aktiivisten molekyylien yhteenliittymiä. Jokaisella pinta-aktiivisella molekyylillä on hydrofiilinen (vesihakuinen) pää, joka etsiytyy vesimolekyylien luokse, ja hydrofobinen (vettä hylkivä) pää, joka karttaa vettä ja sitoutuu sen sijaan liassa olevaan öljyyn ja rasvaan. Nämä vastavoimat irrottavat likaa ja liuottavat sen veteen, joka pyyhitään vanutuppoon. Misellipuhdistustuotteita käytetään ilman vettä, ja ne sopivat erityisesti herkälle iholle.

 • Poistaako tämä puhdistustuote myös vedenkestävän silmämeikin ja itsepintaisen ripsivärin?

  Kyllä, Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Micellar Foam poistaa vedenkestävän meikin ilman, että silmiä tarvitsee hangata. Jos käytät erityisen itsepintaista ripsiväriä, suosittelemme poistamaan sen ennen ihon puhdistamista Eucerin DermatoCLEAN Micellar Eye Make-Up Remover -meikinpoistoaineella.

 • Mikä on paras puhdistustuote kasvoilleni?

  Valitse puhdistustuote, joka sopii sinun ihotyypillesi ja ihosi yksilöllisiin tarpeisiin. On tärkeää, että puhdistustuote on tehokas, mutta hellävarainen. Toiseksi on hyvä valita tuote, jota käytät mielelläsi – jokaisella on omanlaisensa mieltymykset mitä tulee puhdistustuotteen koostumukseen ja tapaan, jolla kasvot puhdistetaan. Eucerinin puhdistustuotevalikoimasta löytyy kattavasti erilaisia koostumuksia eri ihotyypeille.

 • Kuinka usein kasvot on hyvä puhdistaa?

  Suosittelemme, että puhdistat kasvot aamuin illoin. Talirauhaset tuottavat talia, öljyistä ainetta, joka estää ihon kuivumista, niin päivällä kuin yölläkin. Kun puhdistat kasvosi aamulla, saat poistettua talin iholta. Päivän päätteeksi iho on puolestaan hyvä puhdistaa niin talista, hiestä, ilmansaasteista kuin mahdollisesta meikistäkin. Ihon puhdistaminen takaa myös sen, että hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään.

 • Onko puhdistuksen jälkeen tarpeen käyttää kasvovettä?

  Ihanteellisessa tapauksessa kyllä. Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovesi on puhdistuksen tärkeä viimeinen vaihe. Se palauttaa ihon luonnollisen pH:n ja valmistelee ihoa imemään itseensä hoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat. Ja koska se on alkoholiton ja sisältää hyaluronihappoa, se on hellävarainen ja hyväksi ihon kosteustasapainolle.

Kokeile myös