• 1/1 Suihkuöljy
 • 1/1 Suihkuöljy

Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljy, hajusteeton

Puhdistaa ihon erittäin hellävaraisesti
Sisältää runsaasti luonnollisesti hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa intensiivisesti
Suojelee ihon luonnollista mikrobitasapainoa
Ehkäisee ihon kuivumista, myös toistuvassa käytössä
Hajusteeton

Hellävarainen suihkuöljy päivittäiseen käyttöön

Säilyttää ihon luonnollisen suojan

Herkälle ja kuivalle iholle kehitetty hellävarainen, hajusteeton pesuneste päivittäiseen käyttöön. Saatavilla myös miedosti hajustettuna.

Tuotetiedot

Hajusteeton suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle

Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyn koostumus auttaa tasapainottamaan ja säilyttämään ihon luonnollisen pH:n, jolloin myös ihon oma luonnollinen suoja säilyy. Se pesee hellävaraisesti ja kuivattamatta, joten se soveltuu erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle.

Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljy sisältää 53 % luonnollisia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Säännöllisessä käytössä ihon kuivuminen vähenee huomattavasti. Tuote ei myöskään häiritse ihon luonnollista mikrobitasapainoa, joka on erittäin tärkeää sen hyvinvoinnille.

Tuote soveltuu aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tarkasteltiin tutkimuksessa (PiU)1, johon osallistui 119 naista. Osallistujilla oli herkkä iho, ja he olivat iältään 35–65-vuotiaita. Kahden viikon käytön jälkeen:

 • 99% kertoi, että tuote puhdistaa hellävaraisesti
 • 99% kertoi, että tuote auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan
 • 98% kertoi, että tuote suojaa ihoa kuivumiselta
 • 97% kertoi, että tuote tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen
 • 89% kertoi, että tuote jättää iholle miellyttävän tunteen

1 Beiersdorf AG: PiU, Espanja, 2017

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele vedellä
 • Jotta et liukastuisi, muista huuhdella suihkun lattia huolellisesti käytön jälkeen
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät suihkuöljyä yhdessä Eucerin pH5 -sarjan kosteuttavan vartalotuotteen kanssa

Malli käyttää suihkuöljyä vartalon herkällä iholla

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on kuiva ja herkkä tai ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita:

Eucerin pH5 Shower Oil puhdistaa kuivan ja herkän ihon hellävaraisesti, säilyttää ihon luonnollisen suojan ja auttaa ihoa kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Se sopii myös allergian vaivaamalle iholle.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit hellävaraista voidemaista pesutuotetta, käyt usein suihkussa ja ihosi on kuiva ja herkkä:

Kokeile silloin Eucerin pH5 Washlotion -pesuvoidetta. Tuote on saatavilla sekä miedolla tuoksulla että hajusteettomana.

Ainesosat

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suoja heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä takaa, että tuotteen pH-arvo on iholle ihanteellinen. Tämä auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen suojansa ja kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mitä pinta-aktiiviset aineet ovat ja mitä niistä Eucerin käyttää tuotteissaan?

  Pinta-aktiiviset aineet ovat peseviä ainesosia. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat molekyylien väliseen vetovoimaan ja vähentävät pintajännitystä. Ihon puhdistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa ne helpottavat lian irrottamista ihon pinnasta.

  Kattavat kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerinin tuotteissa käytetyt, erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet, kuten sodium myreth sulphate ja lauryyliglukosidi, ovat iholla erittäin hyvin siedettyjä.

 • Miksi ihon pH-arvolla on merkitystä ja miten Eucerin pH Balance System vaikuttaa?

  Ihon pintaa peittää suojaava happovaippa, jonka takia ihon pinnan pH-arvo on miedosti hapan. pH-arvolla on suuri merkitys ihon hyvinvoinnille ja se on tärkeä ihoa suojaava tekijä. Se neutraloi emäksisiä yhdisteitä, kuten voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, edistää kuolleiden ihosolujen irtoamista, joka on iholle olennaisen tärkeää, estää bakteerien kasvua ja luo ihanteellisen ympäristön ihon normaalille mikrobiflooralle kasvaa ja kukoistaa.

  Kun ihon pH muuttuu, sen luonnollinen suoja heikkenee. Kosteutta haihtuu yhä enemmän ja iho kuivuu, jolloin se on herkempi ja alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. 

  Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5. Sen ansiosta iholla säilyy ihanteellinen pH-arvo. Näin ihon luonnollinen suoja vahvistuu ja iho on vähemmän herkkä.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Iho tekee jatkuvasti työtä suojatakseen elimistöämme. Se puolustaa sitä ulkoisilta tekijöiltä, kuten sääolosuhteilta, ilmansaasteilta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta. Nämä ympäristötekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille rasitusta. Kun ihoon kohdistuu ärsykkeitä, sen kyky toimia tehokkaana suojakerroksena heikkenee. Iho menettää kosteutta ja reagoi herkemmin ulkoisiin olosuhteisiin. Onkin tärkeää suojata ihoaan ja tukea sen luonnollista suojamekanismia. Näin iho selviytyy tehtävästään paremmin ja pystyy suojaamaan meitä ympäristön vaikutuksilta.

   
 • Kuinka tiedän, että Eucerin-tuotteet ovat varmasti turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerin pH5 -sarjan puhdistustuotteet on kehitetty puhdistamaan hellävaraisesti ja suojaamaan ihoa. Ne ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä. Eucerin pH5 Washlotion sopii toistuvaan käyttöön tyypin 1 allergiaoireista, kuten siitepölyallergiasta kärsivällä iholla.

  Ennen kuin käytät uutta tuotetta koko vartalon alueella, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärtaipeeseen. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä

Kokeile myös