Uutta
 • 1/1 Suihkuöljy
 • 1/1 Suihkuöljy

pH5 Shower Oil Refill - suihkuöljy hajusteeton

Sisältää runsaasti luonnollisia hoitavia öljyjä, jotka hoitavat ihoa intensiivisesti
Sopii päivittäiseen käyttöön ja jopa useaan pesukertaan
Hajusteeton

pH5 Suihkuöljy, jossa on 53 % luonnonöljyjä ja dekspantenolia, puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa herkkää ihoa kuivumiselta, jolloin iho saa takaisin kosteutetun tunteen.

 • Pehmeästi vaahtoava koostumus
 • Sopii lapsille 3-vuotiaista alkaen

Hellävarainen suihkuöljy päivittäiseen käyttöön

Säilyttää ihon luonnollisen suojan

Herkälle ja kuivalle iholle kehitetty hellävarainen, hajusteeton pesuneste päivittäiseen käyttöön. Saatavilla myös miedosti hajustettuna.

Kestävä kehitys & ympäristö

65 % vähemmän muovia (verrattuna 400 ml:n pulloon)

99 % kierrätetty pullo (ilman korkkia ja etikettiä)

Free of Microplastics (according to UNEP definition)

100 % ilmastoneutraali (jäljelle jäävät CO2CO2-päästöt tasataan sertifioiduilla ilmastohankkeilla. Lue lisää täältä. here.).

Learn more about our sustainability program

Tuotetiedot

Suihkuöljy kuivalle, herkälle iholle

Herkkä iho tarvitsee hellävaraista puhdistusta kestääkseen päivittäisiä rasituksia. Suojaa ihoasi Eucerin pH5 Suihkuöljyllä ja koe hyvinvoiva iho. pH5 Suihkuöljy, jossa on hoitavia öljyjä, dexpanthenolia, puhdistaa hellävaraisesti ja tuote ei häiritse ihon luonnollista mikrobitasapainoa.

Iho puhdistuu hellävaraisesti ja sen pH-taso tasapainottuu. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä, se on suojattu kuivumiselta.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tarkasteltiin tutkimuksessa (PiU)1, johon osallistui 119 naista. Osallistujilla oli herkkä iho, ja he olivat iältään 35–65-vuotiaita. Kahden viikon käytön jälkeen:

 • 99% kertoi, että tuote puhdistaa hellävaraisesti
 • 99% kertoi, että tuote auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan
 • 98% kertoi, että tuote suojaa ihoa kuivumiselta
 • 97% kertoi, että tuote tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen
 • 89% kertoi, että tuote jättää iholle miellyttävän tunteen

1 Beiersdorf AG: PiU, Espanja, 2017

Ominaisuudet

 • hajusteeton
 • ei sisällä alkali saippuaa

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele vedellä
 • Jotta et liukastuisi, muista huuhdella suihkun lattia huolellisesti käytön jälkeen
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät suihkuöljyä yhdessä Eucerin pH5 -sarjan kosteuttavan vartalotuotteen kanssa

Malli käyttää suihkuöljyä vartalon herkällä iholla

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on kuiva ja herkkä tai ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita:

Eucerin pH5 Shower Oil puhdistaa kuivan ja herkän ihon hellävaraisesti, säilyttää ihon luonnollisen suojan ja auttaa ihoa kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Se sopii myös allergian vaivaamalle iholle.

Ainesosat

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suoja heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä takaa, että tuotteen pH-arvo on iholle ihanteellinen. Tämä auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen suojansa ja kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mitä ovat pinta-aktiiviset aineet ja mitä Eucerin käyttää?

  Pinta-aktiiviset aineet ovat aktiivisia puhdistusaineita, joita kutsutaan joskus myös aktiiviseksi pinta- tai rajapinta-aineeksi. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat molekyylien kiinnittymiseen ja vähentävät pintajännitystä. Kun niitä käytetään ihonpuhdistusaineissa, ne helpottavat likahiukkasten poistamista ihon pinnalta. 

   Kattavat kliiniset ja dermatologiset tutkimukset todistavat, että Eucerinin puhdistusaineissa käytettävillä erittäin miedoilla pinta-aktiivisilla aineilla - joihin kuuluvat natriummyretyylisulfaatti ja lauryyliglukosidi - on erinomainen yhteensopivuus ihon kanssa.

 • Miksi ihon pH-arvolla on merkitystä ja mitä Eucerin pH Balance System tekee?

  Ihon pintaa peittää suojaava happokerros, joka antaa sille lievästi happaman pH:n. Tällä pH-arvolla on tärkeä rooli ihon hyvinvoinnissa, ja se on avainasemassa ihon suojakerroksen kannalta. Se neutralisoi emäspohjaisia hyökkääjiä (kuten kovia pinta-aktiivisia aineita), edistää kuollutta ihosolukkoa poistavaa prosessia (ns. hilseilyä), estää bakteerien kasvua ja luo optimaalisen ympäristön, jossa ihon luontainen mikrobisto voi menestyä.
   
  Kun ihon pH-arvo muuttuu, sen suojakerroksen toiminta vaarantuu. Iho kuivuu, jolloin se on alttiimpi ulkoisille tekijöille. 

  Eucerin pH Balance System sisältää pH5-sitraattipuskuria, joka palauttaa ja tukee ihon optimaalista pH-arvoa. Tämä auttaa vahvistamaan ihon suojarakenteen toimintaa, suojaamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja tekemään ihosta vähemmän herkän.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Ihomme tekee kovasti töitä suojellakseen kehoamme. Se suojaa kehoa ulkoisilta vaikutuksilta, kuten ilmaston muutoksilta, saasteilta, UV-valolta ja kemikaaleilta. Mutta nämä ympäristövoimat voivat vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille stressiä. Kun iho on stressaantunut, sen kyky toimia tehokkaana suojana heikkenee. Se menettää kosteutta ja muuttuu läpäiseväksi ulkopuolelta. On tärkeää, että suojaamme ihoamme ja tuemme sen luonnollisen esteen toiminnan kannalta optimaalista pH-tasapainoa. Silloin iho pystyy jatkamaan tärkeää työtään suojellakseen meitä.

 • Kuinka tiedän, että Eucerin-tuotteet ovat varmasti turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerin pH5 -sarjan puhdistustuotteet on kehitetty puhdistamaan hellävaraisesti ja suojaamaan ihoa. Ne ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä. Eucerin pH5 Washlotion sopii toistuvaan käyttöön tyypin 1 allergiaoireista, kuten siitepölyallergiasta kärsivällä iholla.

  Ennen kuin käytät uutta tuotetta koko vartalon alueella, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärtaipeeseen. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.