• 1/1 Suihkuöljy
 • 1/1 Suihkuöljy

Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljy | hajustettu

400 ml

2 Product Variants
Sisältää runsaasti luonnollisesti hoitavia öljyjä, jotka ravitsevat ihoa intensiivisesti
Muodostaa pehmeän ja hellävaraisen pesuvaahdon
Ehkäisee ihon kuivumista, myös toistuvassa käytössä

Säilyttää ihon vastustuskyvyn

Täyteläinen ja ravitseva vartalon pesuneste päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Saatavilla myös hajustamattomana.

Tuotetiedot

Suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle

Kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee enemmän kuin hellävaraisen kosteusvoiteen ollakseen vähemmän herkkä.

Eucerin pH5 Shower Oil on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon pesemiseen. Se sisältää erittäin hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita. Ainutlaatuinen Eucerin pH Balance -järjestelmä takaa tuotteelle ihanteellisen pH-arvon, joka suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä. 

Suihkuöljy sisältää luonnollisesti hoitavia öljyjä ja ravitsee ihoa rasva-aineilla, jolloin iholle jää hemmoteltu, silkinpehmeä tunne. Iho ei kuivu usein toistuvassakaan pesussa.

Suihkuöljy on saatavilla sekä kevyesti hajustettuna että hajusteettomana versiona. Se sopii kolmevuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Muiden kliinisten ja dermatologisten tutkimusten lisäksi tuotteen käyttöä tarkasteltiin tutkimuksessa (PiU)1, johon osallistui 119 naista. Osallistujilla oli herkkä iho, ja he olivat iältään 35–65-vuotiaita. Kahden viikon käytön jälkeen:

 • 99% kertoi, että tuote puhdistaa hellävaraisesti
 • 99% kertoi, että tuote auttaa suojaamaan ihon luonnollista vastustuskykyä
 • 98% kertoi, että tuote suojaa ihoa kuivumiselta
 • 97% kertoi, että tuote tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen
 • 89% kertoi, että tuote jättää iholle miellyttävän tunteen

(1)Beiersdorf AG: PiU, Spain, 2017

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta pääsee silmiin, huuhtele vedellä
 • Jotta et liukastuisi, muista huuhtoa suihkun lattia huolellisesti käytön jälkeen
 • Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät suihkuöljyä yhdessä Eucerin pH5 -sarjan kosteuttavan tuotteen kanssa

Malli käyttää suihkuöljyä vartalon herkällä iholla

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Ihosi on kuiva ja herkkä tai ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita:

Eucerin pH5 Shower Oil puhdistaa kuivan ja herkän ihon hellävaraisesti, suojaa ihon luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ihoa kestämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä. Se sopii myös allergian vaivaamalle iholle.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit hellävaraista pesunestettä ja käyt usein suihkussa:

Kokeile Eucerin pH5 Skin-Protection Soft Shower -tuotetta.

Etsit hellävaraista puhdistustuotetta, jota voi käyttää sekä suihkussa että kylvyssä:

Kokeile Eucerin pH5 Soap-Free Bar -tuotetta.

Etsit pesunestettä herkälle intiimialueen iholle:

Eucerin Intim Protect.

Ihosi on erittäin kuiva ja kutiseva:

Kokeile Eucerin Washfluid 5% Urea -tuotetta.

Etsit kosteusvoidetta herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Skin-Protection Lotion -tuotetta.

Ainesosat

Kuinka Eucerin pH5 vaikuttaa

Terve iho on elimistön ensimmäinen ja paras suoja ulkoisilta ärsykkeiltä. Mutta kun iho on kuiva ja herkkä, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee ja iho voi kuivua ja herkistyä entisestään.

Eucerin pH5 -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Ainutlaatuinen Eucerin pH5 Balance -järjestelmä palauttaa iholle ihanteellisen pH-arvon ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Näin iho kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä ja on vähemmän herkkä. Monet sarjan tuotteista sisältävät myös dekspantenolia, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan. 

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Mitä pinta-aktiiviset aineet ovat ja mitä niistä Eucerin käyttää tuotteissaan?

  Pinta-aktiiviset aineet ovat peseviä ainesosia. Ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka vaikuttavat molekyylien väliseen vetovoimaan ja vähentävät pintajännitystä. Ihon puhdistamiseen tarkoitetuissa tuotteissa ne helpottavat lian irrottamista ihon pinnasta.

  Kattavat kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerinin tuotteissa käytetyt, erittäin miedot pinta-aktiiviset aineet, kuten sodium myreth sulphate ja lauryyliglukosidi, ovat iholla erittäin hyvin siedettyjä.

 • Miksi ihon pH-arvolla on merkitystä ja miten Eucerin pH Balance System vaikuttaa?

  Ihon pintaa peittää suojaava happovaippa, jonka takia ihon pinnan pH-arvo on miedosti hapan. pH-arvolla on suuri merkitys ihon terveydelle, ja se on tärkeä ihoa suojaava tekijä. Se neutraloi emäksisiä yhdisteitä, kuten voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, edistää kuolleiden ihosolujen irtoamista, joka niinikään on iholle olennaisen tärkeää, estää bakteerien kasvua ja luo ihanteellisen ympäristön ihon omalle normaaliflooralle kasvaa ja kukoistaa.

  Kun ihon pH muuttuu, sen luonnollinen suojavaikutus heikkenee. Vettä haihtuu yhä enemmän ja iho kuivuu, jolloin se on herkempi ja alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. 

  Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5. Sen ansiosta iholla säilyy ihanteellinen pH-arvo. Näin ihon luonnollinen suojavaikutus vahvistuu, sen vastustuskyky säilyy ja iho on vähemmän herkkä.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Iho tekee jatkuvasti työtä suojatakseen elimistöä. Se puolustaa elimistöä ulkoisilta tekijöiltä, kuten sään muutoksilta, ilmansaasteilta, UV-valolta ja kemikaaleilta. Nämä ympäristötekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille stressiä. Kun ihoon kohdistuu stressiä, sen kyky toimia tehokkaana suojakerroksena heikkenee. Iho menettää kosteutta ja muuttuu läpäisevämmäksi. Onkin tärkeää, että suojataan ihoa ja tuetaan sen vastustuskyvyn kannalta ihanteellista pH-tasapainoa, jotta iho selviytyy tehtävästään ja pystyy suojaamaan meitä ympäristön vaikutuksilta.

 • Kuinka tiedän, että Eucerin-tuotteet ovat varmasti turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerinin puhdistustuotteet on kehitetty niin, että ne puhdistavat ihon hellävaraisesti, suojaavat ja ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä.

  Ennen kuin käytät intiimialueella uutta tuotetta, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärvarren sisäpintaan. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.

Kokeile myös