Eucerin 24 h Deodorant Roll-On -deodorantti

Suojaa erittäin herkkää ihoa hienhajulta

Tämä mieto deodorantti suojaa todistetusti hienhajulta ja sopii herkkäihoisille sekä heille, jotka kärsivät deodoranttiyliherkkyydestä.

Eucerin 24 h Deodorant Roll-On ei sisällä yleisesti ärsyttäviä aineita, kuten parfyymia, alkoholia tai säilöntä- ja väriaineita. Deodorantti on myös ihoystävällinen palauttaen iholle sen luonnollisen pH-arvon. Koostumus on testattu ja todistettu tehokkaaksi henkilöillä, joilla on erittäin herkkä iho ja atooppinen ihottuma sekä niillä, joiden iho on yliherkkä deodoranteille tai joilla on kainalossa ekseema.

Kliiniset tutkimukset

Kliiniset tutkimukset todistavat, että deodorantti antaa 24 tunnin suojan hienhajulta myös deodoranttiyliherkkyydestä, ekseemasta tai atooppisesta ihottumasta kärsiville.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Käytä aamuin illoin suihkun jälkeen tai tarpeen mukaan.

Nainen levittämässä 24 h Deodorant Roll-On -deodoranttia kainaloon
Käytä päivittäin saadaksesi maksimaalisen tehon tuotteesta.

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin 24 h Deodorant Roll-On -tuotetta, jos...

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on erittäin herkkä iho:

Eucerin 24 h Deodorant Roll-On ei sisällä alkoholia, väriaineita, säilöntäaineita tai parfyymia, jotka voivat ärsyttää ihoa, joten deodorantti voi auttaa myös niitä, jotka ovat aiemmin saaneet ihoärsytystä deodorantista.

Sinulla on jokin ihosairaus:

Eucerin 24 h Deodorant Sensitive Skin Pump-Spray on testattu henkilöillä, joilla on psoriaasi, atooppinen ihottuma tai kainalon ekseema.

Ihosi on rohtunut, ärtynyt tai vaurioitunut.
Olet allerginen jollekin ainesosista.

Eucerin 48h Deodorant Sensitive Skin Roll-On contains Aluminium Chlorohydrate. If your skin is intolerant to this ingredient try Eucerin 24h Aluminium-free Deodorant for Sensitive Skin Roll-On which does not contain Aluminium.

Kärsit voimakkaasta tai liiallisesta hikoilusta:

Kokeile sen sijaan Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On -tuotetta.

Usein kysyttyä

Miten deodorantit vaikuttavat?

Deodorantit sisältävät aineita, jotka hidastavat hajua aiheuttavien bakteerien muodostumista (bakteriostaasi) ja vähentävät niiden määrää. Deodorantit sisältävät myös ainesosia, jotka imevät itseensä hajua muodostavia aineita. Siten ne vähentävät hienhajua. Lisäksi deodorantteihin lisätyt hajusteet peittävät epämiellyttäviä hajuja.

Tehoaako Eucerin 24 h Deodorant Roll-On liikahikoilun oireisiin?

Hikoilu on täysin luonnollinen ilmiö ja erittäin tärkeä fysiologinen reaktio kuumuuteen. Liikahikoilu voi kuitenkin olla perinnöllistä, jonkin sairauden seurausta tai lääkkeen aiheuttama reaktio.