• 1/1 Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantti
 • 1/1 Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantti

Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantti

Kevyesti tuoksuva, alkoholiton antiperspirantti
Suojaa hikoilulta ja sen aiheuttamilta tuoksuilta 48 tunnin ajan
Suunniteltu erityisesti voimakkaasti hikoileville
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Pitkäkestoinen suoja hikoilua ja hajuja vastaan

Kevyt tuoksu, tutkittu teho! Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantti tarjoaa suojaa hikoilulta ja sen aiheuttamilta tuoksuilta 48 tunnin ajan. Tuote on suunniteltu erityisesti heille, jotka hikoilevat voimakkaasti.

Tuotetiedot

Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantin on todistettu kliinisesti ja dermatologisesti suojaavan tehokkaasti hikoilulta 48 tunnin ajan. Kokeile ja ylläty tehosta: Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On on erinomainen tuote esimerkiksi urheilijoille sekä muille voimakkaasti hikoileville henkilöille.

Ominaisuudet

 • Kevyt, miellyttävä tuoksu
 • Suojaa hikoilulta ja sen aiheuttamilta tuoksuilta 48 tunnin ajan
 • Suunniteltu erityisesti voimakkaasti hikoileville

Kuinka käyttää

 ​Levitä Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspiranttia puhtaisiin kainaloihin suihkun jälkeen

Ohjeet

Levitä Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspiranttia puhtaisiin kainaloihin suihkun jälkeen. Tuotetta voi käyttää aamulla tai illalla sekä lisätä aina tarvittaessa.

Anna Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On -antiperspirantin kuivua ennen vaatteiden pukemista. Älä käytä tuotetta, jos ihosi on ärtynyt tai vaurioitunut tai mikäli olet allerginen jollekin ainesosalle. Pidä tuote pois lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Aluminium Chlorohydrate works by blocking sweat ducts

Antiperspirantti on perusominaisuuksiltaan enemmän kuin pelkkä deodorantti. Antiperspirantti estää hikeä pääsemästä ihon pinnalle sekä ehkäisee hajua aiheuttavien bakteerien ilmaantumista.

Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On sisältää muun muassa Alumiinikloorihydraattia (ACH:ta). Se on deodoranteissa ja antiperspiranteissa käytetty ainesosa, jonka tehtävänä on tukkia hikirauhasten kanavat ja vähentää siten hien eritystä. Alumiinikloorihydraatilla on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

 • Miten antiperspirantit toimivat?

  Antiperspirantit ehkäisevät tehokkaasti hikoilua. Niiden vaikutus perustuu hien erityksen estämiseen hikirauhasiin vaikuttamalla. Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On suojaa hikoilulta ja sen aiheuttamilta tuoksuilta 48 tunnin ajan.

  Levitäthän tuotetta aina puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Näin varmistat, että Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Voinko itse vaikuttaa hikoilun määrään?

  Hikoilu on luonnollista ja yksilöllistä. Sen aiheuttamilta tuoksuilta voi suojautua tehokkaasti mm. huolehtimalla hygieniasta sekä käyttämällä hikoilua estäviä tuotteita säännöllisesti. Osa kokee saavansa apua myös mm. mausteiden ruokien ja alkoholin välttämisestä. Löysät, mieluiten luonnonkuidusta valmistetut vaatteet voivat myös auttaa.