Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On -deodorantti

Suojaa hikoilulta ja hienhajulta

Tämän alkoholittoman koostumuksen on kliinisesti todistettu suojaavan  hikoilulta 48 tunnin ajan, jos kainalohikoilu aiheuttaa ongelmia.

Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On on suunniteltu voimakkaasta hikoilusta kärsiville. Roll-on sisältää runsaasti alumiinikloorihydraattia (ACH), joka ehkäisee hieneritystä ja -hajua. Tuotetta voi käyttää myös herkällä iholla ja karvojenpoiston jälkeen. Raikas tuoksu sopii niin naisille kuin miehille.

Kliiniset tutkimukset

Kliiniset tutkimukset todistavat, että deodorantti antaa 48 tunnin suojan voimakasta hikoilua ja hienhajua vastaan.

Ainesosat

Käyttöohjeet

  • Käytä aamuin illoin suihkun jälkeen tai tarpeen mukaan. 
  • Anna kuivua ennen pukeutumista.
  • Säilytä lasten ulottumattomissa.

Nainen levittämässä Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-Onia kainaloon
Käytä päivittäin saadaksesi maksimaalisen tehon tuotteesta.

Käyttösuositukset

Käytä Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On -tuotetta, jos...

Kokeile jotakin toista tuotetta, jos...

Sinulla on herkkä iho tai olet äskettäin poistanut kainalokarvat.

Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-On is clincially and dermatologically proven to offer 48-hour odor protection.

Kainalosi ovat aiemmin ärtyneet deodorantista, sinulla on kainalon ekseema, atooppinen ihottuma tai erittäin herkkä iho:

Kokeile sen sijaan Eucerinin 24 h Deodorant Roll-On -tuotetta.

Usein kysyttyä

Miten antiperspirantit vaikuttavat?

Antiperspirantit vaikuttavat hikirauhasiin ja vähentävät hieneritystä. Koska hikeä erittyy iholle vähemmän, myös kosteus ja hienhaju vähenevät. Useimmat antiperspirantit sisältävät vaikuttavina aineina alumiinikloorihydraattia (ACH) ja alumiinikloridia (AC). AC-molekyylit ovat pienempiä ja niillä on matalampi pH-arvo kuin ACH-molekyyleillä, joten ne pääsevät tunkeutumaan vielä syvemmälle hikitiehyisiin ja tukkimaan ne pitemmäksi aikaa. Jo pienet antiperspiranttimäärät ehkäisevät hikoilua tehokkaasti.

Voiko hikoilua vähentää muuttamalla elintapojaan?

Elintapojen muuttaminen ei paranna liikahikoilua (sellaista, jolle ei ole mitään lääketieteellistä syytä), mutta se voi helpottaa oireita ja saada olon tuntumaan paremmalta. Vältä mausteisia ruokia ja alkoholia. Käytä väljiä vaatteita, ihoa vasten mieluimmin luonnonkuituja – kuten puuvillaa – ja jaloissa nahka- tai kangaskenkiä.

Milloin voimakas hikoilu muuttuu liikahikoiluksi?

Hyperhidroosista eli liikahikoilusta kärsivät hikoilevat 4–5 kertaa keskivertoa enemmän. Heillä on myös yleensä vähintään yksi liikahikoilujakso viikossa. Voimakkaan hikoilun ja liikahikoilun välille ei ole määritelty tarkkaa rajaa. Jos hikoilu hankaloittaa jokapäiväistä elämää, käy lääkärin tai ihotautilääkärin puheilla.