• 1/1 Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On
 • 1/1 Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On

Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On

Ehkäisee hikoilua ja hien hajua

Alkoholiton antiperspirantti, joka on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu ehkäisevän voimakasta hikoilua ja hienhajua 48 tunnin ajan.

Tuotetiedot

48 h Anti-Transpirant Roll-On

Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On on kehitetty ehkäisemään voimakasta hikoilua. Antiperspirantti sisältää korkean pitoisuuden alumiinikloorihydraattia, joka estää hien muodostumista ja hien hajua. Tuote sopii herkälle iholle, myös heti karvanpoiston jälkeen, ja sen raikas tuoksu sopii niin miehille kuin naisillekin.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote ehkäisee voimakasta hikoilua ja hien hajua 48 tunnin ajan.

Ominaisuudet

 • sopii herkälle iholle
 • miedosti hajustettu

Kuinka käyttää

Nainen levittää Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-on -tuotetta kainaloonsa

Ohjeet

 • Levitä suihkun jälkeen aamulla tai illalla tai tarpeen mukaan.
 • Anna kuivua ennen kuin puet vaatteet, jotta ne eivät tahriinnu.
 • Pidä lasten ulottumattomissa.

Tee näin

Käytä Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On -tuotetta, jos…

Sinulla on herkkä iho tai olet juuri poistanut ihokarvoja.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Tiedät, että ihosi ei tavallisesti siedä antiperspiranttia, kainaloissasi on ekseemaa tai sinulla on atooppinen tai erittäin herkkä iho:

 

 

Ainesosat

Kuinka tuotteet vaikuttavat

Aluminium Chlorohydrate works by blocking sweat ducts

Alumiinikloorihydraatti (ACH) ja alumiinikloridi (AC) vaikuttavat sekä ekkriinisiin että apokriinisiin hikirauhasiin tukkimalla osittain ja palautuvasti hikirauhasen tiehyen ja vähentämällä näin niissä tuotetun hien määrää. Koska hikeä muodostuu vähemmän, kainalot eivät enää kostu samalla tavalla ja haju vähenee huomattavasti.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka antiperspirantit vaikuttavat?

  Antiperspirantit vaikuttavat ekkriinisiin ja apokriinisiin hikirauhasiin ja vähentävät hien eritystä. Koska hikeä erittyy vähemmän, kainalot eivät kostu samalla tavalla ja hien hajuakin esiintyy vähemmän. Useimmat antiperspirantit sisältävät vaikuttavina ainesosina alumiinikloorihydraattia (ACH) ja alumiinikloridia (AC). Alumiinikloridimolekyylit ovat pienempiä, ja niiden pH-arvo on matalampi kuin alumiinikloorihydraattimolekyyleillä, joten ne pääsevät vieläkin syvemmälle hikirauhasten tiehyisiin ja pitävät ne pidempään suljettuina. Pienetkin määrät antiperspiranttia pystyvät ehkäisemään hikoilua varsin tehokkaasti.

  Voinko vaikuttaa hikoilun määrään muuttamalla elämäntapaani?

  Elämäntapojen muuttaminen ei paranna primaarista hyperhidroosia eli liikahikoilua, jolle ei löydy lääketieteellistä syytä. Se voi kuitenkin lievittää oireita ja saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi. Vältä mausteisia ruokia ja alkoholia. Pukeudu väljiin vaatteisiin, käytä ihoa vasten mieluiten luonnonkuituja, kuten puuvillaa, ja suosi kengissä nahkaa tai canvas-kangasta.

  Milloin voimakasta hikoilua voi jo kutsua liikahikoiluksi?

  Liikahikoilusta kärsivät ihmiset hikoilevat neljä-viisi kertaa enemmän kuin ihmiset keskimäärin. Usein heillä esiintyy myös vähintään yksi liikahikoilukohtaus viikossa. On mahdotonta tarkasti määritellä, milloin voimakas hikoilu voidaan luokitella liikahikoiluksi, mutta jos koet hikoilun vaikuttavan jokapäiväiseen elämääsi, sinun on hyvä keskustella lääkärin tai ihotautilääkärin kanssa.