Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti aging -ihonhoitosarja, joka tekee ihosta kiinteämmän, raikkaamman ja säteilevämmän

Ihon rakenne muuttuu ikääntyessämme: aluksi kasvoille ilmestyy hienoja juonteita ja ryppyjä, jotka myöhemmin syvenevät. Kun aikaa kuluu enemmän, ihon kiinteys, säteily ja myöhemmin myös kimmoisuus asteittain vähenevät. 

Eucerin Hyaluron-Filler -tuoteperheessä on kolme innovatiivista tuotesarjaa, joiden on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa monilla tavoin osoitettu ehkäisevän ihon ikääntymisen merkkejä. Kukin tuotesarja on kehitetty juuri tietyn ongelman ratkaisemiseen (rypyt, ihon täyteläisyyden väheneminen ja ihon kimmoisuuden väheneminen), jotta iho saisi juuri sellaista hoivaa, jota se kussakin ikävaiheessa tarvitsee. 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä, parantamaan ihon kimmoisuutta ja ravitsemaan haurasta, ikääntyvää ihoa. Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa tasoittaa näkyvästi syviäkin ryppyjä. Arktiini (vaikuttava ainesosa, jonka tiedetään kiihdyttävän kollageenin uusiutumista ihosoluissa) vaikuttaa yhdessä silymariinin kanssa (voimakas antioksidantti, joka suojaa kollageenia ja elastiinia hajoamiselta ja parantaa ihon verenkiertoa solutasolla). Iho tuntuu kiinteämmältä ja sileämmältä ja näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

Päivä- ja yövoiteita täydentää ravitseva ja siloittava, runsaasti hoitavia lipidejä sisältävä kasvoöljy, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja vastustuskykyä.