Uutta
 • 1/1
 • 1/1

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ -sävytetty aurinkosuojavoide kasvoille

Erittäin korkea UVA- ja UVB-suoja kasvoille.
Vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja auttaa ehkäisemään niiden uusiutumista.
Väripigmenteillä kaksinkertainen vaikutus

Ylivoimainen kasvojen aurinkosuoja kaikille ihotyypeille, ehkäisee auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota ja väripigmenttien avulla tasoittaa ihon sävyä.

Eucerinin Advanced Spectral -teknologia yhdistää erittäin korkean UVA/UVB-suojan sekä Licohalcone A:n, joka auttaa netraloimaan UV- ja korkeaenergisen näkyvän valon aiheuttamia vapaita radikaaleja. 

Vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja auttaa ehkäisemään niiden uudelleen ilmaantumista säännöllisellä käytöllä. Väripigmenteillä kaksinkertainen vaikutus: yhtenäistää välittömästi ihonväriä ja antaa lisäsuojaa HEVIS:n aiheuttamaa pigmentaatiota vastaan.

Tuotetiedot

Pigmenttimuutoksia ehkäisevä sävytetty aurinkosuojavoide kasvoille

UV-valo on tärkein syy auringon aiheuttamiin ihovaurioihin, mutta korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) voi myös aiheuttaa vapaita radikaaleja, jotka rasittavat ihoa entisestään. Auringonvalo lisää melaniinin tuotantoa, mikä voi johtaa hyperpigmentaatioon.

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ on kaikille ihotyypeille tarkoitettu päivittäinen kasvojen aurinkosuoja, joka auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota. Advanced Spectral -teknologia yhdistää kattavat ja fotostabillit UVA- ja UVB-suodattimet1,jotka suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja Licochalcone A -ainesosan, joka neutraloi UV-säteilyn ja HEVIS-valon synnyttämiä vapaita radikaaleja. Aurinkosuojavoide sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia.  

Mukana olevat väripigmentit tarjoavat kaksinkertaisen vaikutuksen 

 • Peittää välittömästi ihon epätasaisuudet tasaisen ja yhteinäisen ihosävyn saavuttamiseksi 
 • Tarjoaa lisäsuojaa HEVIS:n aiheuttamaa hyperpigmentaatiota vastaan

Koostumus sisältää lisäksi Thiamidolilla, tehokas ja patentoitu ainesosa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation perimmäiseen syyhyn. Se vähentää pigmnettimuutoksia näkyvästi ajan myötä ja estää säännöllisesti käytettynä niiden uusiutumisen. 

Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ on koostumukseltaan miellyttävän kevyt, imeytyy nopeasti ja on kliinisesti ja dermatologisesti todistetusti hyvin siedetty myös herkällä iholla.  

(1) Täyttää Cosmetics Europen määrittelemät korkeat UVA- ja UVB-suojan standardit. UVA-suojan tasot ovat korkeammat kuin EU:n suositus.  

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat erittäin hyvän tehon ja ihon siedettävyyden herkällä, rasvaisella ja akneen taipuvaisella iholla.

Tärkeimmät havainnot

Tuotetta testattiin käyttäjätestissä (PiU), johon osallistui 86 naista1. Käyttäjät raportoivat oheiset tulokset:  


Sovittu
Ehkäisee ja vähentää tehokkaasti auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota 94%
Tasoittaa ihon sävyä välittömästi 94%
Peittää tehokkaasti epäpuhtaudet ja virheet välittömästi  91%
Antaa pitkäkestoisen mattapinnan 91%
Tarjoaa kevyen koostumuksen  99%

 

1 Consumer Claim Agreement -testi 86 vapaaehtoisen kanssa  

Ominaisuudet

Sun Protection Pigment Medium

 • Ehkäisee ja vähentää tehokkaasti auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota 
 • Sisältää väripigmenttejä tasaisen ja yhtenäisen ihosävyn saavuttamiseksi 
 • Erittäin hyvä peittävyys 
 • Kevyt, ei-rasvainen ja ei-tahmea koostumus 
 • Sopii myös erittäin hyvin silmänympärysiholle
 • Sopii kaikille ihotyypeille 
 • Hajustettu

  Kuinka käyttää

  Huomaa

  Auringonsuojaus ei ole vain auringonottajille. Kevyt tai kohtalainen päivittäinen altistuminen vaikuttaa myös ihoon. Siksi on tärkeää sisällyttää aurinkosuojaus päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

  Kolme askelta ihanteelliseen aurinkosuojaan

  1. Valitse oikea tuote

  Valitse tuote, joka suojaa ihoasi juuri sopivalla tavalla. Sen on suojattava ihoa sekä UVA- että UVB-säteiltä ja HEVIS-valolta. Aurinkosuojatuotteen on oltava sopiva juuri sinun ihosi tarpeisiin. 

  Lue lisää

  2. Käytä oikea määrä

  On tärkeää käyttää riittävästi tuotetta ja levittää sitä säännöllisesti uudelleen. Voit mitata kämmenelläsi, kuinka paljon tuotetta tulee käyttää. Suosittelemme, että käytät kasvojen, kaulan ja dekolteen peittämiseen määrää, joka ulottuu keskisormen kärjestä ranteeseen asti.

  Lue lisää

  3. Levitä kaikkialle ihoon

  Jotkin osat on helppo jättää huomiotta. Älä unohda nenää ja kaulaa. 

  Lue lisää

  Tärkeitä ohjeita tuotteen käyttöön

  • Levitä runsaasti kasvoille ennen auringolle altistumista ja levitä usein uudelleen erityisesti uinnin, hikoilun tai pyyhekuivaamisen jälkeen alkuperäisen suojan säilyttämiseksi
  • Määrän vähentäminen alentaa suojan tasoa merkittävästi
  • Älä oleskele liian kauan auringossa, vaikka käytätkin aurinkosuojatuotetta 
  • Liiallinen altistuminen auringolle on vakava uhka terveydelle 
  • Pidä vauvat ja pienet lapset poissa suorasta auringonvalosta 
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin 
  • Anna tuotteen imeytyä kokonaan ja vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa tahrojen välttämiseksi 

  Tee näin

  Käytä tätä tuotetta, jos...

  Etsit erittäin korkeakertoimista aurinkosuojavoidetta, joka suojaa kasvojasi UVA- ja UVB-säteiltä sekä HEVIS-valon haittavaikutuksilta: 
  Eucerin Advanced Spectral Technology tarjoaa erinomaisen UVA- ja UVB-suojan sekä HEVIS-valon suojan.

  Haluat suojata kasvosi auringon aiheuttamalta hyperpigmentaatiolta, ja yhtenäistää ihon sävyäsi välittömästi: 
  Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ on ylivoimainen, erittäin korkeakertoiminen aurinkosuoja, joka auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota & peittää välittömästi ihon epätasaisuudet edistääkseen tasaisempaa ja yhtenäisempää ihon sävyä.

  Sen lisäksi, että suojaat ihoa uusilta auringon aiheuttamilta hyperpigmentaatioilta, haluat tuotteen, joka vähentää olemassa olevia pigmenttimuutoksia: 
  Eucerin Sun Pigment Control Tinted Medium SPF50+ sisältää patentoitua Thiamidolia, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisevän niiden uudelleen syntymistä, mikä takaa tasaisen ja säteilevän ihon. 

  Kokeile toista tuotetta, jos...

  Haluat suojata kasvojasi muilta valovanhenemisen merkeiltä, kuten rypyiltä: 
  Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 on korkean suojan aurinkovoide, joka on suunniteltu ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentämään näkyvästi kasvojen ja dekolteen ryppyjä. 

  Etsit kasvojen aurinkosuojavoidetta, joka sopii käytettäväksi kemiallisten kuorintojen ja/tai laserhoitojen jälkeen: 
  Eucerin Sun Fluid Photoaging Control SPF 50 on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu soveltuvaksi hoitojen jälkeiseen käyttöön. 

  Sinulla on akneen taipuvainen iho ja etsit pitkäkestoista kuivaa mattapintaista ja talineritystä säätelevää tukea: 
  Kokeile Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF 50+.

  Ainesosat

  Ihoa voivat vahingoittaa muutkin kuin UV-säteet. Korkeaenerginen näkyvä valo (HEVIS) tuottaa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista ja hyperpigmentaatiota. Eucerin Sun Protection Pigment Control Medium SPF50+ tarjoaa kehittynyttä spektriteknologiaa, joka suojaa UV-säteilyn lisäksi ihoa myös HEVIS-valon haittavaikutuksilta. Koostumus tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia ja toimii pigmenttimuutosten ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi. 

  Advanced Spectral Technology 

  Laajakirjoiset ja fotostabiilit UVA/UVB-suodattimet1 yhdistettynä Licochalcone A:han neutraloi UVA- ja HEVIS-valon aiheuttamia vapaita radikaaleja. 

  Väripigmenteillä kaksinkertainen vaikutus, suojaavat että edistävät yhtenäisempää ja tasaisempaa ihon sävyä: 

  - Peittää välittömästi ihon epätasaisuudet. 
  - Tarjoaa lisäsuojaa HEVIS-valon aiheuttamaa pigmentaatiota vastaan.

  Suojaa DNA:ta 

  Innovatiivinen Pigment Control -koostumus sisältää myös glykyrretiinihappoa, joka tukee ihon omaa DNA:n korjausmekanismia. 

  Thiamidol 

  Tämä ainutlaatuinen, patentoitu ainesosa vaikuttaa hyperpigmentaation perimmäiseen syyhyn. Sen on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu vähentävän tummia läiskiä ajan myötä ja säännöllisesti käytettynä estävän niiden uudelleen ilmaantumista.

  1 - Täyttää Cosmetics Europen määrittelemät korkeat UVA- ja UVB-suojan standardit. UVA-suojan tasot ovat korkeammat kuin EU:n vaatimus.

  Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

  • Mikä on hyperpigmentaatio ja mikä sen aiheuttaa?

   Hyperpigmentaatio on termi, jota käytetään kuvaamaan epätasaisen pigmentaation alueita iholla. Se näkyy tummina laikkuina tai maksaläiskinä, jotka saavat ihon näyttämään epätasaiselta. Näitä tummia läiskiä kutsutaan usein pigmenttimuutoksiksi, ja hyperpigmentaatio on myös oire ihosairauksista, kuten melasmasta ja tulehduksen jälkeisestä hyperpigmentaatiosta. Aurinko on hyperpigmentaation ykkösaiheuttaja, sillä auringonvalo käynnistää melaniinin tuotannon, pigmentin, joka antaa iholle sen värin. Tämän vuoksi tehokas UVA- ja UVB-suojaus, johon sisältyy korkean energian näkyvän valon suojaus, on tärkein askel, jonka voit ottaa suojellaksesi ihoasi hyperpigmentaatiolta.

  • Mistä tiedän, mitä suojakerrointa käyttää?

   Aurinkosuojavoiteita on saatavana neljällä eri suojaustasolla: matala (suojakerroin 6-10), keskitaso (15-25), korkea (30-50) ja erittäin korkea (50+). Mitä korkeampi suojakerroin on, sitä paremmin iho on suojattu, mutta on tärkeää levittää tuote huolellisesti (varo, ettei mitään kohtia jää huomaamatta) ja levittää sitä runsaasti uudelleen kahden tunnin välein.

  • Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteillä?

   UVA-säteet tunkeutuvat ihon syvempiin kerroksiin. Ne stimuloivat vapaiden radikaalien tuotantoa ihossa, mikä aiheuttaa hapetusstressiä ja voi johtaa epäsuoriin DNA-vaurioihin (jolloin vapaat radikaalit muuttavat solujen DNA:ta ajan myötä). UVA-säteet yhdistetään yleisimmin ennenaikaiseen ihon ikääntymiseen. Ne voivat myös laukaista aurinkoallergioita, kuten polymorfisen valonpurkauksen (PLE). Myös UVB-säteet voivat aiheuttaa allergioita, mutta vähäisemmässä määrin. 
    
   UVB-säteet tuottavat energiaa, jota iho tarvitsee D-vitamiinin tuottamiseen ja ruskettumisesta vastaavan melaniinin tuotantoon.Ne eivät kulkeudu yhtä syvälle kuin UVA-säteet, sillä ne läpäisevät vain ihon uloimmat kerrokset, mutta ne aiheuttavat välittömämpiä vaurioita, kuten auringonpolttamia. UVB-säteet imeytyvät suoraan solujen DNA:han, mikä voi johtaa ihosairauksiin, kuten aktiiniseen keratoosiin ja ihosyöpään. 
    
   Molemmat UV-säteilytyypit voivat aiheuttaa hyperpigmentaatiota.

  • Mitä on korkeaenerginen näkyvä valo ja miksi iho on suojattava siltä?

   Auringonvalon spektri koostuu UV-, näkyvästä ja infrapunavalosta. Ihmissilmä voi havaita näkyvän auringonvalon, kun taas muut säteet jäävät näkymättömiin. Osalla tästä näkyvästä spektristä on korkea energiataso, ja sitä kutsutaan korkeaenergiseksi näkyväksi valoksi. Siitä käytetään myös nimityksiä HEVIS-valo, HEV-valo, HEVL ja joskus ""sininen valo"" tai ""sininen violetti valo"". 
    
   UVA-säteiden tavoin HEVIS-valo tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja voi tuottaa vapaita radikaaleja. Nämä vapaat radikaalit ovat yksi tärkeimmistä syistä valovanhenemiseen (auringon aiheuttama ennenaikainen ihon vanheneminen), ja ne voivat myös aiheuttaa hyperpigmentaatiota. 
    
   Monet nykyaikaiset aurinkovoiteet suojaavat tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä, mutta suosittelemme etsimään tuotteita, jotka suojaavat myös HEVIS-valon haittavaikutuksilta.

  • Miksi minun pitäisi sisällyttää aurinkovoide päivittäiseen kasvojen hoitorutiiniini?

   Kasvojen iho on herkempi UVA/UVB-säteilylle ja HEVIS-valolle kuin muun vartalon iho, koska se altistuu auringolle ympäri vuoden. Auringonsuojaus voi auttaa välttämään UV-säteilyn aiheuttamat solujen DNA-vauriot, valovanhenemisen (auringon aiheuttama ennenaikainen ikääntyminen) ja hyperpigmentaation. On tärkeää suojata kasvojen iho aina, kun se altistuu auringolle.

  Viimeistele rutiini