Käyttöehdot

Koska Internet tarjoaa paljon sekä mahdollisuuksia että riskejä, pyydämme sinua huomioimaan seuraavat sivuston yleiset käyttöohjeet, jotka olemme laatineet niin omaksi kuin käyttäjiemme suojaamiseksi. Kiitos ymmärryksestäsi.

1. Henkilötiedot

2. Käyttöehtojen päivittäminen

Jatkuvien teknisten ja oikeudellisten uudistusten takia teemme aika-ajoin lisäyksiä ja päivityksiä nykyisiin käyttöehtoihimme. Tarkista aina ennen sivustomme käyttöä, milloin tiedot on viimeksi lisätty. Viimeisin päivitys on tehty lokakuussa 2013.

3. Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut suojaavat oikeudet

Kaikki verkkosivustomme sisältämät tiedot, mukaan lukien tekstit, kuvat, graafiset esitykset sekä ääni- ja videotiedostot ovat, ellei nimenomaan toisin ilmoiteta, Beiersdorf AG:n omaisuutta. (Huomioi tähän liittyen hyperlinkkejä koskeva lausunto kohdassa nro 3.) Tätä tekijänoikeuden piiriin kuuluvaa sisältöä voi käyttää ilman nimenomaista lupaa ainoastaan yksityiseen, muttei julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen (lataukset, jäljentäminen jne.). Sisällön muuttaminen, kääntäminen tai muu muokkaus tai käsittely on kielletty ilman Beiersdorf AG:n etukäteen myöntämää kirjallista suostumusta. 

Beiersdorf AG:n rekisteröityjen tavaramerkkien ja logojen luvaton käyttö tai väärinkäyttö ei ole sallittua. 

Huomioithan, että tekijänoikeuksiemme tai muiden suojaavien oikeuksiemme loukkaus saattaa johtaa oikeustoimiin (siviilioikeus ja/tai rikosoikeus).

4. Vastuunrajoitus

Tämä sivusto on tarkoitettu ainoastaan sen maan asukkaille, jonka valitsit www.eucerin.com-sivuston aloitusruudusta. Tämän sivusto noudattaa paikallisia lakeja. Tämän sivun materiaalit, mukaan lukien tuotteet, palvelut ja tiedot, eivät välttämättä ole asianmukaisia tai saatavissa tämän toimivalta-alueen ulkopuolella. Tarjoukset, tuotteet tai palvelut, jotka ovat saatavissa tai joista kerrotaan tällä sivustolla, eivät päde, mikäli ne ovat kiellettyjä valitsemasi maan lakien mukaan. Käy osoitteessa www.eucerin.com ja valitse sijaintisi, jolloin sinut ohjataan sopivalle sivustolle. 

Tämän sivuston sisältämät tiedot on laadittu ja tarkistettu erittäin huolellisesti. Siitä huolimatta Beiersdorf AG ei vastaa sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä ja/tai laadusta.                                                                                                     

Tämä verkkosivusto sisältää linkkejä muiden toimijoiden sivustoille. Beiersdorf AG ei ole tietoinen kolmansien osapuolien verkkosivustojen sisällöistä, eikä Beiersdorf AG ei ole vastuussa mistään ulkopuolisten toimijoiden sivustojen mahdollisesti sisältämästä laittomasta sisällöstä tai muista lainrikkomuksista. Beiersdorf AG kuitenkin poistaa viipymättä minkä tahansa asiaankuuluvia lakeja rikkovan linkin tai sisällön tultuaan siitä tietoiseksi. 

5. Ehtojen toimeenpanokelpoisuus

Jos jokin näistä ehdoista on laiton, mitätön tai toimeenpanokelvoton tai muuttuu sellaiseksi millä tahansa lainkäyttöalueella, tämä ei vaikuta muiden ehtojen toimeenpanokelpoisuuteen kyseisellä lainkäyttöalueella.

Jos haluat tehdä ilmoituksen verkkosivustoillamme olevista lainvastaisista ehdoista, ota meihin yhteys.

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Germany
Puhelin: +49 (0)40 - 4909- 0
Sähköposti

6. Arviot ja arvosanat

[Rekisteröityneet] Käyttäjät voivat antaa sivuillamme esitellyille tuotteille arvosanoja ja arvioita (tuotearvioita) edellyttäen, että niiden sisältö ei ole lainvastainen, säädytön, uhkaava tai herjaava tai riko yksityisyydensuojaa tai immateriaalioikeuksia tai muuten vahingoita kolmansia osapuolia tai sisällä tietokoneviruksia, kaupallista tai poliittista mainontaa, ketjukirjeitä, massapostitusta tai muuta roskapostiksi luokiteltavaa. Beiersdorf pidättää oikeuden poistaa ja muokata ja jopa kieltäytyä julkaisemasta tällaista materiaalia.

Antaessaan tuotearvion käyttäjä antaa Beiersdorfille non-eksklusiivisen, maksuttoman, jatkuvan, peruuttamattoman ja täysin lisensioitavissa olevan oikeuden käyttää, jäljentää, muokata, omaksua, julkaista, kääntää, hyödyntää, jakaa ja esittää sen sisältöä maailmanlaajuisesti kaikissa medioissa. Lisäksi käyttäjä antaa Beiersdorfille ja sen mahdollisesti lisensioimille tahoille oikeuden käyttää nimeä tai nimimerkkiä, jonka käyttäjä on arvionsa yhteydessä antanut. Postatessaan sisältöä internetsivuillemme käyttäjä siis takaa, että hän omistaa kaikki oikeudet tuohon sisältöön tai ne ovat muutoin hänen hallinnassaan, että sisältö on täsmällistä, että sisällön käyttäminen ei riko näitä käyttöehtoja, että se ei aiheuta haittaa yhdellekään henkilölle tai taholle ja että käyttäjä korvaa Beiersdorfille kaikki tällaisesta sisällöstä mahdollisesti koituvat vaateet.  Beiersdorf ei vastaa käyttäjän tai minkään kolmannen osapuolen postaamasta sisällöstä.