• 1/1 Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke
 • 1/1 Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke

Kosteuttaa, uudistaa ja rauhoittaa tehokkaasti erittäin kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa
Innovatiivinen salvamainen koostumus spray-pullossa – toimii 360 astetta
Spray toimii myös ylösalaisin ja ilman katkoja
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Kosteuttava, suojaava ja uudistava vartalosuihke

Ihanteellinen koko vartalolle, myös vaikeasti saavutettaville ihoalueille

Vedetön salvamainen vartalospray, joka rauhoittaa ja viilentää välittömästi kuivaa ja erittäin kuivaa, ärsyyntynyttä sekä karheaa ihoa. Innovatiivinen koostumus, jonka ansiosta tuotetta voi käyttää koko vartalolla – käsivarsilla, säärillä ja myös vaikeasti saavutettavilla iho-alueilla, kuten selässä. Lukitsee kosteuden iholle auttaen sitä uudistumaan tehokkaammin. Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi kasvoilla.

Tuotetiedot

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke kuivalle ja ärsyyntyneelle iholle

Kun ihon oma suojamuuri heikkenee, se on alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. Ärsyyntynyttä ihoa pitää hoitaa usein perusteellisemmin kuin pelkällä vartalovoiteella, jotta se voisi paremmin. Perinteinen salvan tyyppinen voide on tällöin tarpeen, mutta koostumuksensa takia sitä saattaa olla hyvin hankalaa ja työlästä levittää suurille ihoalueille, kuten käsivarsille, säärille ja selkään.

Kehitimme siksi Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen tuomaan välitöntä lievitystä laajoille ihoalueille. Innovatiivinen spray-pullo auttaa hoitamaan mitä tahansa kehon aluetta. Pullon suutin varmistaa tauottoman ja tasaisen annostelun, ja se toimii missä tahansa asennossa – myös ylösalaisin suihkutettuna.

Kliiniset testit osoittavat, että tämä vedetön voide hoitaa kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa sekä suojaa sitä, edistäen ihon omaa uudistumisprosessia. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta ja usein ihoärsytyksen yhteydessä ilmaantuva kuumottava tunne iholla vähenee.

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen koostumus sisältää glyserolia ja pantenolia, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tehostamaan ihon omaa uudistumisprosessia. Hajusteeton ja säilöntäaineeton vartalospray on todellinen SOS-tuote, jonka teho on todistettu kliinisissä ja dermatologisissa testeissä. Se auttaa ihoa voimaan silminnähden paremmin ja uudistumaan tehokkaasti.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että suihke on hyvin siedetty ja tehokas myös erittäin kuivalla, karhealla tai ärtyneellä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttäjätestissä (PiU) 120 henkilöä, joilla oli kuiva tai ärsyyntynyt vartalon iho ja jotka olivat iältään 25-65 vuotiaita*, testasivat tuotetta säännöllisessä käytössä kahden viikon ajan. He raportoivat kokemuksistaan seuraavaa:

Tärkeimmät havainnot

90 %

oli samaa mieltä, että tuote lievittää välittömästi kuivaa ja karheaa ihoa

90 %

oli samaa mieltä, että tuote rauhoittaa ihoa koko päivän ajan

90 %

oli samaa mieltä, että tuote on ihanteellinen kuiville säärille ja jaloille

80 %

oli samaa mieltä, että tuote viilentää kuumottavaa tunnetta iholla

Tuotteen käyttäjätestissä (PiU) 120 henkilöä, joilla oli kuiva tai ärsyyntynyt vartalon iho ja jotka olivat iältään 25-65 vuotiaita*, testasivat tuotetta säännöllisessä käytössä kahden viikon ajan. He raportoivat kokemuksistaan seuraavaa:

* Beiersdorf AG, PiU, Ranska, marraskuu 2019

Ominaisuudet

 • imeytyy nopeasti
 • hajusteeton
 • säilöntäaineeton
 • vedetön
 • ei tuki ihohuokosia
 • helppokäyttöinen spray-koostumus
 • kostetuttava
 • suutin toimii kaikissa asennoissa 360 astetta
 • soveltuu herkälle iholle

Kuinka käyttää

Ohjeet

1. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä
2. Suihkuta iholle n. 15 cm etäisyydeltä
3. Hiero hellävaroen ihoon tarpeen mukaan

Levitä niin usein kuin on tarpeen. Älä käytä rikkoutuneelle iholle, haavoille tai parantuville ihovaurioille, joille ei ole muodostunut uutta ihoa. Älä suihkuta suoraan kasvoille tai kasvojen lähelle. Vältä suuttimen painamista tarpeettoman pitkään ja vältä hengittämästä tuotetta sisään.

Parhaan tuloksen saat, kun käytät vartalolle myös puhdistustuotetta, joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, kuten Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyä. Tuote on saatavilla sekä miedolla tuoksulla, että hajusteettomana.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen teho perustuu sen kykyyn ylläpitää ihon omaa suojamuuria samalla, kun se antaa ihon hengittää. Vedetön, hajusteeton ja säilöntäaineeton koostumus muodostaa iholle puoliläpäisevän suojakalvon, joka siirtää ja sitoo ihanteellisesti kosteutta ja happea iholla.

Tuotteen sisältämä glyseroli on kosteuttava ainesosa, joka sitoo itseensä kosteutta tehokkaasti, säilyttäen sen myös iholla pitkään. Pantenoli taas edistää ihon uudistumisprosessia, auttaa sitä korjaamaan itseään ja sitomaan paremmin kosteutta.

Tuotteen ihoa lievittävien ja korjaavien ominaisuuksien lisäksi sen etuna on innovatiivinen spray-pullo, jonka ansiosta voit hoitaa myös hankalasti saavutettavat ihoalueet. Tuotetta on helppo levittää käsivarsiin, sääriin ja selkään, sillä suihke vapautuu tasaisesti pullosta missä tahansa asennossa suihkutettuna, myös ylösalaisin.

Näin Aquaphor toimii
Voide luo puoliläpäisevän, suojaavan kalvon, joka ei estä ihoa hengittämästä, mutta suojaa sitä tehokkaasti.

Usein esitettyjä kysymyksiä (7)

 • Kuinka usein minun tulisi käyttää Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihketta?

  Voit käyttää Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihketta niin usein kuin haluat, eli aina kun kaipaat välitöntä lievitystä ja hoitoa kuivalle ja ärsyyntyneelle iholle.

  Voit käyttää sitä koko vartalon iholla, mutta vältä suihkuttamasta sitä kasvojen lähelle tai suoraan kasvoille.

 • Mistä voin tietää, onko minulla vain kuiva iho, vai jokin ihosairaus?

  Ihon normaali kuivuminen on hyvin yleistä, ja sitä voi helpottaa hoitamalla ihoa sekä huolehtimalla sen kosteustasapainosta. Jos sinulla on kuitenkin mitä tahansa normaalista ihon kuivumisesta poikkeavia oireita, kehotamme kysymään neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai lääkäriltä.

 • Voinko käyttää Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihketta koko vartalolla ja myös kasvoilla?

  Innovatiivisen spray-annostelijan ansiosta Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray on ihanteellinen tuote laajojen ihoalueiden, kuten käsien, jalkojen ja selän hoitoon. Koska suutin toimii myös ylösalaisin, voidetta on helppo levittää ilman apua myös hankalasti saavutettaville ihoalueille. Vältä kuitenkin tuotteen suihkuttamista kasvojen lähelle tai suoraan kasvoille.

  Jos sinulla on kuivaa tai halkeilevaa ihoa pienemmillä alueilla, kokeile Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voidetta.

 • Voinko käyttää Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihketta hoitamaan kuivia sääriä, selkää, torson aluetta, käsiä ja käsivarsia, sekä jalkoja ja kantapäitä?

  Kyllä, Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray soveltuu kaikille näille ihoalueille! Saavutat sillä hankalatkin ihoalueet ilman apua, sillä spray-suutin annostelee tuotetta tasaisesti ja tauotta – myös ylösalaisin suihkutettaessa.

 • Mistä tiedän, onko Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke se oikea tuote iholleni?

  Valitse tämä tuote, jos…

  • sinulla on erittäin kuivia tai karheita ihoalueita vartalollasi. Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke tuo välitöntä lievitystä ja hoitaa tehokkaasti kuivaa ja karheaa ihoa.
  • sinusta on hankalaa ylettyä levittämään ihonhoitotuotteita joillekin vaikeammin saavutettaville ihoalueille, kuten jalkoihin, selkään, keskivartalolle tai käsivarsille. Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke on spray-pullossa, jonka suutin on suunniteltu toimimaan jopa ylösalaisin, jolloin sillä voidaan hoitaa mitä tahansa ihoalueita vartalolla.
  • jos tunnet, että tavallinen vartalovoide ei riitä lievittämään kuivuutta ja ärsytystä vartalosi iholla. Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen teho on todistettu kliinisissä testeissä – se korjaa tehokkaasti erittäin kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa muodostaen suojakerroksen, joka auttaa ihoa uusiutumaan. Spray-pullon suutin toimii missä tahansa asennossa, 360 astetta, varmistaen käytön helppouden myös vaikeammin saavutettavilla ihoalueilla.
  • ihollesi syntyy hankaumia harrastaessasi liikuntaa. Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke auttaa vähentämään kitkaa iholla, jolloin se auttaa torjumaan hankaumia harrastettaessa esim. juoksua. Spray-pullo varmistaa vaivattoman levityksen myös laajoille ihoalueille, kuten alavartalolle tai rintakehään. Jos huomaat saavasi herkästi hankaumia, tämä tuote voi suojata ihoasi tehokkaasti.
 • Mistä tiedän, kannattaisiko minun sittenkin kokeilla toista tuotetta?

  Kokeile toista tuotetta, jos…

  • jos ihosi on erittäin kuiva, karhea tai ärsyyntynyt, mutta kaipaat lievitystä pienemmille ihoalueille, suosittelemme Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voidetta. Tämä tuote on myös vedetön ja edistää ihon uusiutumista, mutta on koostumukseltaan paksumpaa ja pakattu tuubiin.
  • jos huultesi iho on kuivunut ja halkeileva. Kokeile silloin Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoidetta.
  • jos kasvojesi iho on kuiva tai erittäin kuiva. Eucerinin tuotevalikoimassa on useita erittäin tehokkaasti kosteuttavia, kasvojen iholle tarkoitettuja voiteita erilaisiin tarpeisiin.
 • Soveltuuko Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke lapsille?

  Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke on erinomainen tuote myös perheen pienemmille. Se rauhoittaa ja viilentää välittömästi kuivaa ja erittäin kuivaa, ärtynyttä sekä karheaa ihoa. Tuote sopii 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Katso myös