• 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille
 • 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille

SOS Lip Repair

"• Välitöntä hoivaa ja helpotusta huulille 60 sekunnissa
Kliinisesti osoitettu korjaava ja rauhoittava vaikutus kuivilla, halkeilevilla huulilla
Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen
Tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista
Pehmeät ja notkeat huulet
Helppokäyttöinen voide
Hajusteeton ja säilöntäaineeton
Sopii 3-vuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille

SOS Lip Repair

Helpotusta huulille 60 sekunnissa

Korjaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa, halkeilevaa huulten ihoa. Muodostaa suojakerroksen, joka tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista.

Tuotetiedot

Ominaisuudet

 • Välitöntä hoivaa ja helpotusta huulille 60 sekunnissa
 • Kliinisesti osoitettu korjaava ja rauhoittava vaikutus kuivilla, halkeilevilla huulilla
 • Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen 
 • Tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista
 • Pehmeät ja notkeat huulet
 • Helppokäyttöinen voide
 • Hajusteeton ja säilöntäaineeton
 • Sopii 3-vuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että huulivoide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty ongelmaiholla.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tutkittiin 122 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-75-vuotiaita, ja he käyttivät säännöllisesti huulivoidetta. Kahden viikon säännöllisen käytön (vähintään kerran päivässä, useimmissa tapauksissa useita kertoja päivässä) jälkeen he kertoivat seuraavaa: 

 • Rauhoittaa kuivia, halkeilevia huulia: 96%
 • Tekee huulet pehmeän tuntuisiksi: 95%
 • Rauhoittaa ja suojaa kuivia, halkeilevia huulia välittömästi: 90%
 • Jättää huulille miellyttävän tunteen: 87%
 • Tarjoaa pikaisen avun kuiville huulille: 82%
 • Helpottaa epämukavaa oloa huulten iholla 60 sekunnissa: 80%

1 BDF Research, PiU, Espanja, maaliskuu 2019

Kuinka käyttää

Ohjeet

Levitä niin usein kuin on tarpeen.

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Miten huulten iho eroaa muun vartalon ihosta?

  Huulten iho on paljon muuta kasvojen ihoa ohuempaa. Siinä on vähemmän melanosyyttejä (soluja, jotka tuottavat melaniini-nimistä pigmenttiä, joka antaa iholle väriä ja suojaa sitä UV-säteilyltä) ja siksi huulet näyttävät punaisilta. Huulten ihossa ei ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset ovat erittäin tärkeitä kosteustasapainon ylläpitämisessä, ja koska huulten ihossa niitä ei ole, huulet kuivuvat erityisen herkästi.

 • Miksi huulet kuivuvat ja halkeilevat?

  Kuten useimpien ihosairauksien kohdalla, perimällä on tärkeä osansa, ja siksi joillakin on peritty alttius huulten ihon kuivumiselle ja halkeilulle. 

  Huulten iho on muuta ihoa ohuempaa, eikä siinä ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset ovat erittäin tärkeitä, sillä ne tuottavat ihoa suojaavia öljyjä ja auttavat kosteustasapainon säilyttämisessä. Rauhasten puuttuessa huulten iho kuivuu herkästi.  

  Sää on merkittävä laukaiseva tekijä. Ihmisillä on taipumusta kärsiä kuivista, halkeilevista huulista kuivan ja kuuman tai kylmän ja tuulisen sään vallitessa. Siksi ulkotöitä tekevät tai ulkona harrastavat kärsivät näistä oireista herkemmin kuin muut.

  Jotkin lääkkeet (ml. aknelääkkeet) voivat aiheuttaa huulten kuivumista ja halkeilua. Ja jos nuolet huulia säännöllisesti, sekin voi aiheuttaa huulten kuivumista.

 • Miten usein Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoidetta on hyvä käyttää?

  Voit levittää Eucerin Aquaphor Lip Repair -voidetta aina kun huulesi tuntuvat kuivilta ja kiristäviltä ja niin usein kuin haluat. Kätevä 10 ml:n tuubi on helppo sujauttaa kassiin, ja voit pitää sitä mukanasi kaikkialla.

 • Mikä on huulivoiteen etu puikkoon nähden?

  Kuivat, halkeilevat huulet ovat yleensä myös herkät, ja niissä voi tuntua kipua, jos niitä painaa. Huulivoide on pehmeämpää ja helpompi levittää, koska se levittyy helpommin. Puikko vaatii hieman enemmän painamista ja sopii siksi paremmin vain toisinaan kuiville huulille, jotka tarvitsevat kosteutusta harvakseltaan. Ratkaisevaa on kuitenkin se, mikä kustakin tuntuu itselle oikealta tuotteelta. Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide on kehitetty käytettäväksi aina, kun huulet alkavat lähettää hätäsignaaleja. Läpikuultava, voidemainen hoitotuote on pakattu applikaattorilla varustettuun tuubiin, joten se on helppo levittää hellävaraisesti, tasaisesti ja suoraan huulille.

 • Mikä ero on tällä tuotteella ja Aquaphor Repairing Ointment -voiteella?

  SOS Lip Repair -huulivoide on tehty erityisesti huulille ja suun alueelle sopivista ainesosista ja se on pakattu kätevään applikaattorilla varustettuun tuubiin, josta sitä on helppo levittää suoraan huulille.

  Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voide on puolestaan ihanteellinen valinta muille kuiville, halkeileville ja ärtyneille ihoalueille, kuten polviin, kyynärpäihin, rystysiin ja kynsinauhoihin sekä halkeileviin kantapäihin. Se sopii myös vauvoille ja lapsille, pieniin palovammoihin ja ihon hoitamiseen pinnallisten toimenpiteiden, kuten laser-hoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen 2. Iho uusiutuu, on suojassa ja korjautuu. 

  2 Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voidetta käytetään ainoastaan iholle, johon on jo muodostunut uuttaa epiteelikudosta, eikä sitä pidä levittää avoimiin, märkiin tai vuotaviin haavoihin. Kysy ihotautilääkäriltä, kuinka pitkään hoidon jälkeen on odotettava, ennen kuin tuotetta voi käyttää.

 • Kuinka valitsen Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair- ja Eucerin Lip Active -tuotteiden välillä?

  Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair on erityisesti kuiville, halkeileville huulille kehitetty hoitotuote, joka lievittää oireita 60 sekunnissa. Eucerin Lip Active on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puikko herkille huulille. Siinä on aurinkosuojakerroin SPF 15.
  Jos sinulla on atooppinen ihottuma, huulten nuolemisesta johtuvaa ihottumaa tai aknelääkityksen takia erittäin kuivat huulet, suosittelemme Eucerin Acute Lip Balm -huulivoidetta.

Kokeile myös