• 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille
 • 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide

Välitöntä hoivaa ja helpotusta huulille 60 sekunnissa
Kliinisesti osoitettu korjaava ja rauhoittava vaikutus kuivilla, halkeilevilla huulilla
Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen
Tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista
Pitää huulten ihon pehmeänä ja hyvinvoivana
Helppokäyttöinen voide
Hajusteeton ja säilöntäaineeton
Sopii 3-vuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille

Nopeaa lievitystä ja suojaa kuiville ja halkeileville huulille

Korjaa, suojaa sekä rauhoittaa kuivaa ja halkeilevaa huulten ihoa. Muodostaa suojakerroksen, joka tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista ja pitää ne pehmeinä.

Tuotetiedot

Ominaisuudet

Välitöntä hoitoa kuiville ja halkeileville huulille

Suurimmalla osalla meistä huulet kuivuvat silloin tällöin. Ne voivat tuntua ikäviltä, jopa kivuliailta, eikä silloin niiden ulkonäkökään ole parhaimmillaan. Tällöin ne tarvitsevat nopeaa ensiapua – Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide hoitaa ja lievittää epämukavaa tunnetta jo 60 sekunnissa!

Huulten iho on ohutta, eikä niissä ole talirauhasia, joten niiden iho kuivuu helposti. Kylmä tuuli ja aurinko kuivattavat ihoa entisestään. Kliinisissä ja dermatologisissa testeissä on todistettu, että Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide pehmentää ja korjaa kuivia, halkeilevia huulia. Sen koostumus sisältää glyserolia, dekspantenolia, bisabololia sekä C- ja D-vitamiinia. Nämä yhdessä auttavat muodostamaan suojakerroksen, joka edistää huulten ihon uudistumista, jolloin ne tuntuvat jälleen pehmeältä ja kimmoisalta.

Kun huulesi tuntuvat huutavan apua, apuun rientää Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide! Tämä hajusteeton ja säilöntäaineeton voide on pakattu kätevään 10 ml tuubiin, josta sitä on helppo annostella oikea määrä. Se soveltuu sekä aikuisille, että kaikille yli 3-vuotiaille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että huulivoide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Antes
Después

Hallazgos principales

Se llevó a cabo un estudio* de Aquaphor Reparador de Labios SOS con 122 mujeres con edades comprendidas entre los 25 y los 75 que eran usuarias habituales de bálsamos labiales. Afirmaron notar los siguientes resultados tras dos semanas de uso continuado (siempre a diario y, en la mayoría de los casos, varias veces al día):

 • Calma mis labios secos y agrietados: 96 %
 • Suaviza la piel de los labios: 95 %
 • Calma y protege mis labios secos y agrietados al instante: 90 %
 • Deja una sensación agradable en los labios: 87 %
 • Aporta un cuidado intensivo: 82 %
 • Aporta alivio a mis labios en 60 segundos: 80 %

*Estudio de percepción realizado en 122 personas, por un periodo de 2 semanas de uso regular. Producto cosmético sin acción terapéutica.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tutkittiin 122 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-75-vuotiaita, ja he käyttivät säännöllisesti huulivoidetta. Kahden viikon säännöllisen käytön (vähintään kerran päivässä, useimmissa tapauksissa useita kertoja päivässä) jälkeen he kertoivat seuraavaa: 

 • Rauhoittaa kuivia, halkeilevia huulia: 96%
 • Tekee huulet pehmeän tuntuisiksi: 95%
 • Rauhoittaa ja suojaa kuivia, halkeilevia huulia välittömästi: 90%
 • Jättää huulille miellyttävän tunteen: 87%
 • Tarjoaa pikaisen avun kuiville huulille: 82%
 • Helpottaa epämukavaa oloa huulten iholla 60 sekunnissa: 80%

1 BDF Research, PiU, Espanja, maaliskuu 2019

Aquaphor Reparador de Labios SOS para labios secos y agrietados

La mayoría de las personas sufre de labios secos y agrietados en algún momento. Esto provoca sensación de incomodidad, a veces puede ser doloroso. Cuando se necesite un cuidado intensivo, aplicar Eucerin Aquaphor Reparador de Labios SOS que proporciona un alivio inmediato en 60 segundos*.

La piel de los labios es fina y no tiene glándulas sebáceas, por lo que tiende a secarse. El viento, el frío y el sol secan aún más nuestros labios, y el problema empeora. Se ha probado clínica y dermatológicamente que Eucerin Aquaphor Reparador de Labios SOS calma y repara los labios secos y agrietados. La fórmula, enriquecida con glicerina, dexpantenol, bisabolol y vitaminas C y E crea una barrera protectora idónea para reparar la piel de los labios, y ayuda a recuperar su elasticidad.

El bálsamo no contiene perfumes ni conservantes, y se presenta en un tubo de 10ml de fácil aplicación mediante presión. 

 

 

Kuinka käyttää

Jūs ciešat no atopiskā dermatīta vai “lūpu laizīšanas” ekzēmas un meklējat produktu, kas nomierina lūpas un mazina apsārtumu:

Eucerin Acute lūpu balzams ir īpaši izstrādāts, lai nomierinātu sausas un ļoti sausas lūpas un mazinātu apkārtējo apsārtumu.

Lūpas ir ļoti sausas aknes ārstēšanas rezultātā:

Mēs iesakām Eucerin Acute lūpu balzamu ar nomierinošo likohalkonu A.

Jūs meklējat mitrinošu zīmuli lūpu kopšanai ikdienā:

Eucerin Active lūpām efektīvi mitrina lūpas un piedāvā SPF 15 aizsardzību pret sauli.Jūs vēlaties nomierināt un atjaunot ļoti sausu, saplaisājušu vai kairinātu ādu jebkurā citā ķermeņa vietā: Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka Eucerin Aquaphor atjaunojošā ziede paātrina ādas atjaunošanos.

¿Qué hacer? y ¿Qué no hacer?

Usar Aquaphor Reparador de Labios SOS si:

Necesita un alivio inmediato para labios secos y agrietados:

Aquaphor Reparador de Labios SOS ofrece a los labios el cuidado inmediato que necesita. Se ha demostrado clínica y dermatológicamente que ofrece alivio en 60 segundos*.

Necesita reparar o proteger los labios:

Aquaphor Reparador de Labios SOS repara los labios secos y agrietados.

Necesita un bálsamo labial formulado para piel sensible:

Eucerin Aquaphor Reparador de Labios SOS es apto para todo tipo de pieles, incluyendo las problemáticas y las sensibles. El bálsamo es fácil de aplicar en los labios secos, agrietados y que presentan sensación de incomodidad.

Buscas un bálsamo labial con un aplicador:

Aquaphor Reparador de Labios SOS se presenta en tubo de 10ml con un práctico. También se puede aplicar el producto directamente con el dedo.

Ohjeet

Levitä niin usein kuin on tarpeen.

Ainesosat

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Miten huulten iho eroaa muun vartalon ihosta?

  Huulten iho on paljon muuta kasvojen ihoa ohuempaa. Siinä on vähemmän melanosyyttejä (soluja, jotka tuottavat melaniini-nimistä pigmenttiä, joka antaa iholle väriä ja suojaa sitä UV-säteilyltä) ja siksi huulet näyttävät punaisilta. Huulten ihossa ei ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset ovat erittäin tärkeitä kosteustasapainon ylläpitämisessä, ja koska huulten ihossa niitä ei ole, huulet kuivuvat erityisen herkästi.

 • Miksi huulet kuivuvat ja halkeilevat?

  Ihotyyppimme on sidoksissa voimakkaasti perintötekijöihimme ja siksi joillakin on suurempi alttius huulten ihon kuivumiselle ja halkeilulle. 

  Huulten iho on muuta ihoa ohuempaa, eikä siinä ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset tuottavat ihoa suojaavia öljyjä ja auttavat kosteustasapainon säilyttämisessä. Siksi huulten iho on siis alttiimpi kuivumiselle.

  Sääolosuhteet vaikuttavat myös ihoon. Ihmisillä on taipumusta kärsiä kuivista, halkeilevista huulista kuivan ja kuuman tai kylmän ja tuulisen sään vallitessa. Siksi ulkotöitä tekevät tai ulkona harrastavat kokevat huulten kuivumista herkemmin kuin muut.

  Jotkin lääkkeet (esim. aknelääkkeet) voivat aiheuttaa huulten kuivumista ja halkeilua. Myös huulten toistuva nuoleminen voi aiheuttaa huulten kuivumista.

 • Miten usein Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoidetta on hyvä käyttää?

  Voit levittää Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -voidetta aina, kun huulesi tuntuvat kuivilta ja kiristäviltä ja niin usein kuin haluat. Kätevä 10 ml:n tuubi on helppo sujauttaa kassiin, ja voit pitää sitä mukanasi kaikkialla.

 • Mikä on huulivoiteen etu puikkoon nähden?

  Kuivat, halkeilevat huulet ovat yleensä myös herkät, ja niissä voi tuntua kipua. Huulivoide on koostumukseltaan pehmeämpää kuin kiinteä huulipuikko ja levittyy helpommin. Puikko vaatii hieman enemmän painamista ja sopii siksi paremmin satunnaiseen hoitoon huulille, jotka tarvitsevat kosteutusta harvakseltaan. Ratkaisevaa on kuitenkin se, mikä tuntuu itselle oikealta tuotteelta.

  Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide on kehitetty käytettäväksi aina, kun huulet alkavat lähettää hätäsignaaleja kuivumisesta. Väritön, voidemainen hoitotuote on pakattu applikaattorilla varustettuun tuubiin, joten se on helppo levittää hellävaraisesti, tasaisesti ja täsmällisesti suoraan huulille.

 • Mikä ero on tällä tuotteella ja Aquaphor Repairing Ointment -voiteella?

  SOS Lip Repair -huulivoide koostuu ainesosista, jotka sopivat käytettäväksi suun ympäristössä ja huulilla. Se on pakattu kätevään applikaattorilla varustettuun tuubiin, josta sitä on helppo levittää suoraan huulille.

  Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voide on puolestaan ihanteellinen valinta muille kuiville, halkeileville ja ärtyneille ihoalueille, kuten polviin, kyynärpäihin, rystysiin ja kynsinauhoihin sekä halkeileviin kantapäihin. Se sopii myös vauvoille ja lapsille, pieniin palovammoihin ja ihon hoitamiseen pinnallisten toimenpiteiden, kuten laserhoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen 2. Iho uusiutuu, on suojassa ja korjautuu. 

  2 Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voidetta käytetään ainoastaan iholle, johon on jo muodostunut uutta ihokudosta, eikä sitä pidä levittää avoimiin, märkiin tai vuotaviin haavoihin. Kysy ihotautilääkäriltä, kuinka pitkään hoidon jälkeen on odotettava, ennen kuin tuotetta voi käyttää.

 • Kuinka valitsen Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair- ja Eucerin Lip Active -tuotteiden välillä?

  Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair on erityisesti kuiville, halkeileville huulille kehitetty hoitotuote, joka lievittää oireita jo 60 sekunnissa.

  Eucerin Lip Active on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puikko herkille huulille. Siinä on aurinkosuojakerroin SPF 15.

Kokeile myös