• 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille
 • 1/1 Eucerin Aquaphor -tuotesarjan huulivoide kuiville huulille

Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide

Välitöntä hoivaa ja helpotusta huulille 60 sekunnissa
Kliinisesti osoitettu korjaava ja rauhoittava vaikutus kuivilla, halkeilevilla huulilla
Muodostaa ihanteellisen suojakerroksen
Tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista
Pitää huulten ihon pehmeänä ja hyvinvoivana
Helppokäyttöinen voide
Hajusteeton ja säilöntäaineeton
Sopii 3-vuotiaille ja tätä vanhemmille lapsille

Nopeaa lievitystä ja suojaa kuiville ja halkeileville huulille

Korjaa, suojaa sekä rauhoittaa kuivaa ja halkeilevaa huulten ihoa. Muodostaa suojakerroksen, joka tukee huulten ihon nopeaa uusiutumista ja pitää ne pehmeinä.

Tuotetiedot

Ominaisuudet

Välitöntä hoitoa kuiville ja halkeileville huulille

Suurimmalla osalla meistä huulet kuivuvat silloin tällöin. Ne voivat tuntua ikäviltä, jopa kivuliailta, eikä silloin niiden ulkonäkökään ole parhaimmillaan. Tällöin ne tarvitsevat nopeaa ensiapua – Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide hoitaa ja lievittää epämukavaa tunnetta jo 60 sekunnissa!

Huulten iho on ohutta, eikä niissä ole talirauhasia, joten niiden iho kuivuu helposti. Kylmä tuuli ja aurinko kuivattavat ihoa entisestään. Kliinisissä ja dermatologisissa testeissä on todistettu, että Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide pehmentää ja korjaa kuivia, halkeilevia huulia. Sen koostumus sisältää glyserolia, dekspantenolia, bisabololia sekä C- ja D-vitamiinia. Nämä yhdessä auttavat muodostamaan suojakerroksen, joka edistää huulten ihon uudistumista, jolloin ne tuntuvat jälleen pehmeältä ja kimmoisalta.

Kun huulesi tuntuvat huutavan apua, apuun rientää Eucerin Aquaphor SOS Lip Care -huulivoide! Tämä hajusteeton ja säilöntäaineeton voide on pakattu kätevään 10 ml tuubiin, josta sitä on helppo annostella oikea määrä. Se soveltuu sekä aikuisille, että kaikille yli 3-vuotiaille lapsille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että huulivoide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Pery pred použitím Eucerin Aquaphor SOS Regeneračného balzamu
Ennen
Pery po použití Eucerin Aquaphor SOS Regeneračného balzamu
Jälkeen

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käyttöä tutkittiin 122 naisen ryhmässä. Osallistujat olivat iältään 25-75-vuotiaita, ja he käyttivät säännöllisesti huulivoidetta. Kahden viikon säännöllisen käytön (vähintään kerran päivässä, useimmissa tapauksissa useita kertoja päivässä) jälkeen he kertoivat seuraavaa: 

 • Rauhoittaa kuivia, halkeilevia huulia: 96%
 • Tekee huulet pehmeän tuntuisiksi: 95%
 • Rauhoittaa ja suojaa kuivia, halkeilevia huulia välittömästi: 90%
 • Jättää huulille miellyttävän tunteen: 87%
 • Tarjoaa pikaisen avun kuiville huulille: 82%
 • Helpottaa epämukavaa oloa huulten iholla 60 sekunnissa: 80%

1 BDF Research, PiU, Espanja, maaliskuu 2019

Kuinka käyttää

Ohjeet

Levitä niin usein kuin on tarpeen.

Balzam na suché a popraskané pery: Ako používať?

Ainesosat

Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate.

 

Tuotteidemme ainesosia päivitetään säännöllisesti. Tästä syystä verkkosivustollamme ja tuotepakkauksissa olevien ainesosien välillä voi olla poikkeuksia. Siksi suosittelemme, että kiinnität huomiota tuotepakkauksissa oleviin tietoihin ja tarkistat luetellut ainesosat pakkauksesta.

Usein esitettyjä kysymyksiä (6)

 • Miten huulten iho eroaa muun vartalon ihosta?

  Huulten iho on paljon muuta kasvojen ihoa ohuempaa. Siinä on vähemmän melanosyyttejä (soluja, jotka tuottavat melaniini-nimistä pigmenttiä, joka antaa iholle väriä ja suojaa sitä UV-säteilyltä) ja siksi huulet näyttävät punaisilta. Huulten ihossa ei ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset ovat erittäin tärkeitä kosteustasapainon ylläpitämisessä, ja koska huulten ihossa niitä ei ole, huulet kuivuvat erityisen herkästi.

 • Miksi huulet kuivuvat ja halkeilevat?

  Ihotyyppimme on sidoksissa voimakkaasti perintötekijöihimme ja siksi joillakin on suurempi alttius huulten ihon kuivumiselle ja halkeilulle. 

  Huulten iho on muuta ihoa ohuempaa, eikä siinä ole hiki- tai talirauhasia. Nämä rauhaset tuottavat ihoa suojaavia öljyjä ja auttavat kosteustasapainon säilyttämisessä. Siksi huulten iho on siis alttiimpi kuivumiselle.

  Sääolosuhteet vaikuttavat myös ihoon. Ihmisillä on taipumusta kärsiä kuivista, halkeilevista huulista kuivan ja kuuman tai kylmän ja tuulisen sään vallitessa. Siksi ulkotöitä tekevät tai ulkona harrastavat kokevat huulten kuivumista herkemmin kuin muut.

  Jotkin lääkkeet (esim. aknelääkkeet) voivat aiheuttaa huulten kuivumista ja halkeilua. Myös huulten toistuva nuoleminen voi aiheuttaa huulten kuivumista.

 • Miten usein Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoidetta on hyvä käyttää?

  Voit levittää Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -voidetta aina, kun huulesi tuntuvat kuivilta ja kiristäviltä ja niin usein kuin haluat. Kätevä 10 ml:n tuubi on helppo sujauttaa kassiin, ja voit pitää sitä mukanasi kaikkialla.

 • Mikä on huulivoiteen etu puikkoon nähden?

  Kuivat, halkeilevat huulet ovat yleensä myös herkät, ja niissä voi tuntua kipua. Huulivoide on koostumukseltaan pehmeämpää kuin kiinteä huulipuikko ja levittyy helpommin. Puikko vaatii hieman enemmän painamista ja sopii siksi paremmin satunnaiseen hoitoon huulille, jotka tarvitsevat kosteutusta harvakseltaan. Ratkaisevaa on kuitenkin se, mikä tuntuu itselle oikealta tuotteelta.

  Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair -huulivoide on kehitetty käytettäväksi aina, kun huulet alkavat lähettää hätäsignaaleja kuivumisesta. Väritön, voidemainen hoitotuote on pakattu applikaattorilla varustettuun tuubiin, joten se on helppo levittää hellävaraisesti, tasaisesti ja täsmällisesti suoraan huulille.

 • Mikä ero on tällä tuotteella ja Aquaphor Repairing Ointment -voiteella?

  SOS Lip Repair -huulivoide koostuu ainesosista, jotka sopivat käytettäväksi suun ympäristössä ja huulilla. Se on pakattu kätevään applikaattorilla varustettuun tuubiin, josta sitä on helppo levittää suoraan huulille.

  Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voide on puolestaan ihanteellinen valinta muille kuiville, halkeileville ja ärtyneille ihoalueille, kuten polviin, kyynärpäihin, rystysiin ja kynsinauhoihin sekä halkeileviin kantapäihin. Se sopii myös vauvoille ja lapsille, pieniin palovammoihin ja ihon hoitamiseen pinnallisten toimenpiteiden, kuten laserhoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen 2. Iho uusiutuu, on suojassa ja korjautuu. 

  2 Eucerin Aquaphor Repairing Ointment -voidetta käytetään ainoastaan iholle, johon on jo muodostunut uutta ihokudosta, eikä sitä pidä levittää avoimiin, märkiin tai vuotaviin haavoihin. Kysy ihotautilääkäriltä, kuinka pitkään hoidon jälkeen on odotettava, ennen kuin tuotetta voi käyttää.

 • Kuinka valitsen Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair- ja Eucerin Lip Active -tuotteiden välillä?

  Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair on erityisesti kuiville, halkeileville huulille kehitetty hoitotuote, joka lievittää oireita jo 60 sekunnissa.

  Eucerin Lip Active on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puikko herkille huulille. Siinä on aurinkosuojakerroin SPF 15.

Kokeile myös