• 1/1 Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine
 • 1/1 Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine

Silmämeikinpoistoaine, joka puhdistaa tehokkaasti kaikenlaisen silmämeikin
Poistaa vaivatta myös vedenkestävän ripsivärin
Hellävarainen tuote, sopii myös herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille
Saatavana apteekeista ja apteekkien verkkokaupoista

Kaikille ihotyypeille sopiva silmämeikinpoistoaine

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine puhdistaa kasvoilta tehokkaasti kaikenlaisen silmämeikin: myös vedenkestävän ripsivärin. Samalla tuote hellii herkkää silmänympärysihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille sekä piilolinssien käyttäjille.

Tuotetiedot

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover on luottotuote iltarutiineihin. Se puhdistaa tehokkaasti ja perusteellisesti myös vedenkestävän ripsivärin ilman hankaamista.

Hellävarainen tuote sopii kaikille ihotyypeille sekä piilolinssien käyttäjille. Tuote on rasvaton, joten se ei jätä iholle öljyistä pintaa. Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover ei myöskään kuivata ihoa, vaan hellii herkkää silmänympärysihoa lempeillä ainesosillaan.

Kliiniset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös herkällä iholla.

Ominaisuudet

 • Silmämeikinpoistoaine, joka puhdistaa myös vedenkestävän meikin
 • Hellii herkkää silmänympärysihoa
 • Puhdistaa tehokkaasti ilman hankaamista
 • Sopii myös piilolinssien käyttäjille
 • Ravistettava hyvin ennen käyttöä

Kuinka käyttää

Ohjeet

Nainen puhdistaa silmämeikkiä

Ravista tuotetta ja levitä vanulapulle. Paina vanulappua lempeästi iholle ja anna sen vaikuttaa hetken. Pyyhi sen jälkeen silmänympärysihoa varovasti, kunnes kaikki meikki ja muut epäpuhtaudet ovat poissa. Tehokas tuote vaikuttaa ilman hankaamista. Viimeistele ihonpuhdistus muilla sarjan tuotteilla.

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi

Nainen puhdistaa kasvojaan

Puhdista

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaineella puhdistat silmämeikin ja muut päivän aikana ihollesi kertyneet epäpuhtaudet herkältä silmänympärysiholta. Puhdista kasvot valitsemallasi Eucerin-ihonpuhdistustuotteella:

Lue lisää
Nainen puhdistaa kasvojaan

Viimeistele ihonpuhdistus kasvovedellä

Pyyhi kasvot puhdistuksen jälkeen Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner -kasvovedellä. Jos käytät Micellar Cleansing Fluid -vettä, kasvovesi ei ole tarpeen.

Lue lisää
Nainen puhdistaa kasvojaan

Kosteuta ihoa yö- ja päivävoiteella

Ravitse ihoasi ihotyypillesi sopivalla yö- ja päivävoiteella sekä silmänympärysvoiteella. Eucerinin laajasta tuotevalikoimasta löydät useita vaihtoehtoja mm. ikääntyvälle iholle.
Yksi erinomainen vaihtoehto ihon tehokosteuttamiseen yön aikana on Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster Night -yövoide. Levitä voidetta kasvojesi iholle, kaulaa ja dekoltee-aluetta unohtamatta. Aamuisin suosittelemme käyttämään Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster -tehokosteuttajaa

Lue lisää
Muista aurinkosuoja päivisin

Muista aurinkosuoja päivisin

Auringolta suojautuminen on ensiarvoisen tärkeää ympäri vuoden ja aivan erityisesti keväällä ja kesällä. Valitse sopiva tuote laajasta Eucerin Sun Protection -tuotesarjasta.

Lue lisää

Ainesosat

Näin ne toimivat yhdessä

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine sisältää ainesosia, joilla puhdistat tehokkaasti kaikenlaisen meikin sekä muut epäpuhtaudet iholta. Tuote vaikuttaa tehokkaasti jopa vedenkestävään meikkiin. Se on hellävarainen herkälle silmänympärysiholle eikä mm. edellytä hankaamista.

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine on erinomainen tuote päivittäiseen käyttöön. Koska tuote on rasvaton, se ei jätä iholle öljyistä pintaa.

Usein esitettyjä kysymyksiä (5)

 • Miksi tarvitsen erillisen silmämeikinpuhdistusaineen?

  Monien Eucerin-ihonpuhdistusaineiden on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu poistavan myös silmämeikin sekä vedenkestävän silmämeikin. Jotta saat poistettua epäpuhtaudet mahdollisimman tehokkaasti, suosittelemme erillistä silmämeikinpoistoainetta. 

  Tuote on suunniteltu nimenomaan herkälle silmänympärysiholle. Se sisältää optimaalisen pH-arvon ja vaikuttaa ilman hankaamista. Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover sopii kaikille ihotyypeille ja myös piilolinssien käyttäjille.

 • Miksi silmämeikinpoistoaineessa on kaksi eri kerrosta?

  Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Removerin teho perustuu kaksivaiheiseen puhdistustapaan. Siksi ainesosat kerrostuvat kahdeksi eri kerrokseksi ja niiden sekoittaminen toisiinsa on tärkeää ennen tuotteen käyttöä.

  Tuotteen pohjalla on kirkas, vesipohjainen kerros. Se poistaa tehokkaasti vesiliukoisen meikin. Yläosan sininen kerros on puolestaan rasvaton öljypohja, joka vaikuttaa vedenkestävään meikkiin. Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaineella poistat jopa vedenkestävän ripsivärin perusteellisesti.

 • Käytän piilolinssejä. Voinko käyttää Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Removeria?

  Kyllä, Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover -silmämeikinpuhdistusaine sopii myös piilolinssien käyttäjille.

 • Mistä tiedän, sopiiko tuote minulle?

  Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-Up Remover on erinomainen silmämeikinpuhdistusaine jokaiselle, joka etsii päivittäiseen käyttöön sopivaa tuotetta meikin ja epäpuhtauksien poistoon. Tuote puhdistaa tehokkaasti vedenkestävän ripsivärin herkkää silmänympärysihoa rasittamatta. Se sopii kaikille ihotyypeille ja myös piilolinssien käyttäjille.

 • Mitä miselli (englanniksi “micellar”) tarkoittaa?

  Misellit ovat mikroskooppisia, pallomaisia pinta-aktiivisten molekyylien yhteenliittymiä. Jokaisella pinta-aktiivisella molekyylillä on hydrofiilinen (vesihakuinen) pää, joka etsiytyy vesimolekyylien luokse sekä hydrofobinen (vettä hylkivä) pää, joka karttaa vettä ja sitoutuu sen sijaan epäpuhtauksissa sekä silmämeikissä olevaan öljyyn ja rasvaan. Nämä vastavoimat irrottavat likaa ja liuottavat sen pyyhittäväksi pois vanulapulla. Misellipuhdistusaineet ovat erittäin tehokkaita eikä niitä tarvitse puhdistaa iholta vedellä.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi