• 1/1 Yövoide
 • 1/1 Yövoide

Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoide

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä anti-age-yövoide: sisältää hyaluronihappoa, saponiinia ja enoksolonia
Uuden sukupolven Hyalyron-Filler-tuote, edistykselliset ainesosat
Vähentää näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä
Tiivistetty dekspantenoli tukee ihon uusiutumista yön aikana
Sopii kaikille ihotyypeille

Ylellinen ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide kaikille ihotyypeille. Tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan, raikkaan ilmeen. Anna ihosi uudistua öisin – hemmottele sitä Eucerinin Hyaluron-Filler Night -yövoiteella. Näkyvästi sileämpi, hehkuvampi ja nuorekkaampi iho!

Anti-age-yövoide 3 x -vaikutuksella:
1. Täyttää
2. Stimuloi
3. Puolustaa

Tuotetiedot

Ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide kaikille ihotyypeille

Onko ihollasi ryppyjä tai hienoja juonteita? Se on luonnollista, sillä ikääntyessämme ihomme oma hyaluronihapon tuotanto vähenee. Ratkaisuksi tarjoamme Eucerin Hyaluron-Filler-tuoteperhettä. Se auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kolminkertaisella tehollaan. Eucerinin Hyaluron-Filler Night -yövoide auttaa ihoasi uudistumaan nukkuessasi.

Täyttää: korkean ja pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo kosteuttaa ja täyttää ryppyjä.
Stimuloi: saponiini-antioksidantti aktivoi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa jopa 256 % ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.
Puolustaa: enoksoloni vähentää hyaluronihapon hajoamista yli 50 %.

Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoide sopii kaikille ihotyypeille. Se ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, sillä voide täyttää hienot juonteet ja jopa syvimmät rypyt. 

Tuote sisältää korkean ja pienen molekyylipainon omaavaa hyaluronihappoa, glysiini-saponiinia ja enoksolonia. Ne yhdessä täyttävät tehokkaasti syvimpiäkin ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa kosteuspitoisuutta ja tasoittaa ihon uloimpia kerroksia, kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo kulkeutuu orvaskeden kerroksiin – eli sinne, jossa syvemmät rypyt syntyvät. Enoksoloni suojaa ihon omaa hyaluronia hajoamiselta.

 

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat erittäin hyvän siedettävyyden ja erittäin hyvän tehokkuuden.

 • 100 % kertoi hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentyvän näkyvästi
 • 100 % kertoi voiteen estävän uusien juonteiden ja ryppyjen muodostumista
 • 98 % kertoi voiteen tukevan ihon uusiutumista yöllä
 • 99 % kertoi voiteella olevan erittäin intensiivinen, hoitava vaikutus

PiU-tutkimus, Thaimaa tammikuu 2021, johon osallistui 360 naista iältään 35–55 vuotta. He raportoivat kokemuksistaan neljän viikon käytön jälkeen.

Ominaisuudet

 • Ylellinen yövoide, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä
 • Imeytyy nopeasti, ei tunnu tahmealta
 • Ei tuki ihohuokosia

Kuinka käyttää

Ohjeet

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa tai -puhdistusgeeliä

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk- tai Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel -tuotteella ihotyypistä riippuen. Käytä Eucerin DermatoClean Waterproof Eye Make-up Remover -tuotetta silmämeikin poistamiseen.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää
Käytä Eucerinin anti aging -yövoidetta

Erityinen hoito ja hoito

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta kasvoille, kaulaan ja dekolteealueelle. 

Jotta saat tuotteesta parhaan tehon, levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 ennen yövoidetta.

Lue lisää

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka taistelee syviä ryppyjä ja täyteläisyyden vähenemistä vastaan:

Kokeile Eucerin Volume-Filler Night Care -voidetta tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvojesi piirteitä.

Etsit kypsän ihon yövoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -voidetta.
 
Etsit yövoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä, terävöittää kasvonpiirteitä ja auttaa ehkäisemään ihon täyteläisyyden vähenemistä:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night Cream -voidetta.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka vauhdittaa ihon uusiutumista:

Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää dekspantenolia, joka tukee ihosolujen uusiutumista öiseen aikaan.
 
Haluat vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä ja saada ihosi näyttämään nuoremmalta:
 
Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän suurimolekyylistä hyaluronihappoa, pienimolekyylistä hyaluronihappoa (joka on edellistä 40x pienempää*) ja glysiinisaponiinia, jotka siloittavat hienoja juonteita, tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen.

*Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Ainesosat

Kuinka ainesosat toimivat yhdessä?

Hyaluron-Filler-tuoteperheen edistykselliset ainesosat auttavat tehokkaasti ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kasvojen iholla. Tuotteet sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän korkea- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa.

1. Korkean molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli pitkäketjuinen hyaluronihappo

 • Jää ihon pinnalle.
 • Parantaa nestetasapainoa orvaskeden ulkokerroksessa eli siellä, jossa hienoja juonteita ja ryppyjä ilmestyy.

2. Pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo eli lyhytketjuinen hyaluronihappo

 • Stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa.
 • Täyttää kosteudella syvempiä ryppyjä.

Enoksoloni eli glykyrretiinihappo

Enoksolonia, joka tunnetaan myös nimellä glykyrretiinihappo, saadaan kiinalaisen lakritsikasvin juuresta. Tämä ainesosa toimii hidastamalla ihon oman hyaluronihapon tuotannon hajoamista yli 50 %.

Tulos: 200 % enemmän hyaluronia.

Hienot juonteet ja rypyt ovat huomattavasti madaltuneet. Tasaisempi, hehkuvampi ja nuoremmalta näyttävä iho.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon täyteläisyyden väheneminen, kokeile Eucerin Volume-Filler -tuotesarjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvonpiirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

 • Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käytön. Voit kysyä neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

 • Miksi tarvitsen myös yövoiteen?

  Iho uusiutuu yön aikana. Paitsi että yövoide kosteuttaa ihoa, se sisältää myös ainesosia, jotka stimuloivat solujen uusiutumisprosessia. Eucerin Hyaluron-Filler -yövoiteessa vaikuttava ainesosa on dekspantenoli, joka tukee ihon uusiutumista yön aikana. Yövoiteissa ei myöskään ole aurinkosuojakerrointa eikä pigmenttejä. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan päivävoiteissa on aurinkosuojakerroin ja CC-voiteissa sekä aurinkosuojakerroin että väripigmenttejä. Siksi ne sopivat päiväkäyttöön.

 • Mitä eroa on Eucerin Hyaluron-Filler Nightilla ja Eucerin Volume-Filler Nightilla?

  Molemmat ovat tehokkaita ikääntymisen merkkejä estäviä yövoiteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Molemmat tuotteet sisältävät myös hyaluronihappoa – joskin eri muodoissa ihon tarpeisen mukaan – ja dekspantenolia.

  Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää myös glysiini-saponiinia. Se tukee hyaluronihapon tuotantoa ihokerroksessa, jossa syvimmät rypyt muodostuvat. Tuote on suunniteltu hienojen juonteiden ja ryppyjen silottamiseen. Jos rypyt ovat ensisijainen ikääntymisongelmasi, Eucerin Hyaluron-Filler Night on todennäköisesti tehokkain hoitomuoto ihollesi.

Kokeile myös