• 1/1 Yövoide
 • 1/1 Yövoide

Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoide

tick Hyaluronihappoa sisältävä ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide
tick Vähentää selvästi hienoja juonteita ja ryppyjä ja tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen
tick Nuorekas iho
tick Hajusteeton
tick Kaikille ihotyypeille

Kaikille ihotyypeille tarkoitettu ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide

Tehokas voide, joka tasoittaa syvimpiäkin ryppyjä, tuo kasvoille nuorekkaan ilmeen ja tukee yön aikana tapahtuvaa ihon uusiutumista

Tuotetiedot

Kaikille ihotyypeille tarkoitettu ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide

Eucerin Hyaluron-Filler Night hoitaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tasoittamalla hienoja juonteita ja ryppyjä ja tuomalla kasvoille nuorekkaan ilmeen samalla, kun se tukee ihon uusiutumista.

Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, glysiinisaponiinia ja dekspantenolia on täsmähoito hienojen juonteiden ja syvien ryppyjen näkyvään tasoittamiseen. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa ihon uloimpien kerrosten kosteustasapainoa ja siloittaa ihoa. Pienimolekyylinen hyaluronihappo on suurimolekyylistä hyaluronihappoa 40x pienempää ja kulkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin, josta syvemmät rypyt saavat alkunsa. Glysiinisaponiini lisää hyaluronihapon tuotantoa dermiksessä, jossa syvimmät rypyt syntyvät. Tiivistetty dekspantenoli tukee ihon uusiutumista öiseen aikaan.

*Koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Tärkeimmät havainnot

Tuotteen käytöstä tehtiin tutkimus 126 naisen ryhmässä, jossa puolet osallistujista oli iältään 30–39-vuotiaita. Neljän viikon käytön jälkeen raportoitiin seuraavaa:

 • 82%: vähentää selvästi hienoja juonteita 
 • 84%: ehkäisee hienojen juonteiden ja ryppyjen syntyä
 • 90%: iho tuntuu ja näyttää selvästi sileämmältä

Kuinka käyttää

Ohjeet

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Käytä Eucerin-puhdistusmaitoa tai -puhdistusgeeliä

Puhdista

Puhdista kasvot huolellisesti Eucerin DermatoClean Mild Cleansing Milk- tai Eucerin DermatoClean Refreshing Cleansing Gel -tuotteella ihotyypistä riippuen. Käytä Eucerin DermatoClean Waterproof Eye Make-up Remover -tuotetta silmämeikin poistamiseen.

Lue lisää
Käytä Eucerin-kasvovettä

Pyyhi kasvot kasvovedellä

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoClean Clarifying Toner -kasvovedellä valmistellaksesi ihosi hoitotuotteiden levitystä varten.

Lue lisää
Käytä Eucerinin anti aging -yövoidetta

Erityinen hoito ja hoito

Levitä Eucerin Hyaluron-Filler Night -yövoidetta kasvoille, kaulaan ja dekolteealueelle. 

Jotta saat tuotteesta parhaan tehon, levitä Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate ja Eucerin Hyaluron-Filler Eye SPF15 ennen yövoidetta.

Lue lisää

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka vauhdittaa ihon uusiutumista:

Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää dekspantenolia, joka tukee ihosolujen uusiutumista öiseen aikaan.
 
Haluat vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä ja saada ihosi näyttämään nuoremmalta:
 
Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän suurimolekyylistä hyaluronihappoa, pienimolekyylistä hyaluronihappoa (joka on edellistä 40x pienempää*) ja glysiinisaponiinia, jotka siloittavat hienoja juonteita, tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoille nuorekkaan ilmeen.

*Verrattuna koostumuksessa niin ikään mukana olevaan suurimolekyyliseen hyaluronihappoon.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit yövoidetta, joka taistelee syviä ryppyjä ja täyteläisyyden vähenemistä vastaan:

Kokeile Eucerin Volume-Filler Night Care -voidetta tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvojesi piirteitä.

Etsit kypsän ihon yövoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night -voidetta.
 
Etsit yövoidetta, joka tasoittaa syviä ryppyjä, terävöittää kasvonpiirteitä ja auttaa ehkäisemään ihon täyteläisyyden vähenemistä:
 
Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Night Cream -voidetta.

Ainesosat

Kuinka ainesosat vaikuttavat yhdessä

Eucerin Hyaluron-Filler Night -voiteen vaikutusmekanismi

Kuinka ainesosat vaikuttavat yhdessä

Eucerinin innovatiivinen yhdistelmä suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja glysiinisaponiinia on täsmähoito hienojen juonteiden ja syvien ryppyjen näkyvään tasoittamiseen. 

Suurimolekyylinen hyaluronihappo (pitkäketjuinen hyaluronihappo) pysyy ihon pinnalla ja parantaa epidermiksen uloimman kerroksen kosteustasapainoa – siellä missä hienot juonteet ja rypyt saavat alkunsa.
Pienimolekyylinen hyaluronihappo (lyhytketjuinen hyaluronihappo) on suurimolekyylistä hyaluronihappoa 40x pienempää*) ja kulkee syvemmälle epidermiksen eri kerroksiin. Siellä se stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Bioaktiivinen glysiinisaponiini ylettyy vielä syvemmälle dermikseen, stimuloi hyaluronihapon tuotantoa ja parantaa kosteustasapainoa siellä, mistä syvemmät rypyt saavat alkunsa.

Hienot juonteet ja rypyt tasoittuvat silmin nähden, ihon pinta on sileämpi ja kasvojen ilme nuorekas.

*)Atomimassaa mitataan tavallisesti kilodaltoneissa (kDa). Suurimolekyylisen hyaluronihapon molekyylipaino on 2000 kDa, ja pienimolekyylisen 52 kDa. Hyaluron-Filler- ja Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotteissa on mukana kumpaakin.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

  Kuinka tiedän, onko Eucerin Hyaluron-Filler juuri oikea anti aging -tuotesarja minulle?

  Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarja on erityisesti kehitetty taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan. Vaikka jokaisella meistä on omanlaisensa iho, ja iho ikääntyy eri tavoin geeniperimästä ja elintavoista riippuen, ikääntymisen merkkejä alkaa tavallisesti ilmaantua 30 ikävuoden tienoilla. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan tuotteet tasoittavat syvimpiäkin ryppyjä ja tuovat kasvoillesi nuorekkaan ilmeen.

  Jos päällimmäinen huolenaiheesi (niin kuin monilla noin 40–50-vuotiailla naisilla) on ihon täyteläisyyden väheneminen, kokeile Eucerin Volume-Filler -tuotesarjaa, joka on kehitetty erityisesti tasoittamaan syviä ryppyjä ja terävöittämään kasvonpiirteitä. Jos ihon kimmoisuus ja syvenevät rypyt ovat etusijalla (niin kuin monilla 50 vuotta täyttäneillä naisilla), suosittelemme Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -tuotesarjan tuotteita.

  Lisää tietoa ihon ikääntymisen eri vaiheista ja apua oikeiden hoitotuotteiden valitsemiseen löydät kasvojen ihoa eri ikävaiheissa käsittelevästä artikkelistamme.

  Minkä ikäisenä Eucerin Hyaluron-Filler -voidetta on hyvä alkaa käyttää?

  Kuten me kaikki olemme erilaisia, jokaisella meistä on myös erilainen iho. Siksi vastaus vaihtelee ja riippuu monista sekä sisäisistä (kuten geneettisistä) että ulkoisista tekijöistä (kuten siitä, paljonko iho on saanut aurinkoa). Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että ensimmäiset ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt, ilmestyvät kasvojen iholle noin 30 ikävuoden iässä, ja juuri silloin suosittelemmekin aloittamaan Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan käytön. Voit kysyä neuvoa ihotautilääkäriltä tai apteekista.

  Miksi tarvitsen myös yövoiteen?

  Iho uusiutuu yön aikana. Paitsi että yövoide kosteuttaa ihoa, se sisältää myös ainesosia, jotka stimuloivat solujen uusiutumisprosessia. Eucerin Hyaluron-Filler -yövoiteessa vaikuttava ainesosa on dekspantenoli, joka tukee ihon uusiutumista yön aikana. Yövoiteissa ei myöskään ole aurinkosuojakerrointa eikä pigmenttejä. Eucerin Hyaluron-Filler -tuotesarjan päivävoiteissa on aurinkosuojakerroin ja CC-voiteissa sekä aurinkosuojakerroin että väripigmenttejä. Siksi ne sopivat päiväkäyttöön.

  Mikä ero on Eucerin Hyaluron-Filler Night- ja Eucerin Volume-Filler Night -voiteella?

  Molemmat ovat tehokkaita yövoiteita ja sopivat kaikille ihotyypeille. Molemmat sisältävät myös hyaluronihappoa (mutta eri muodoissa erilaisiin tarpeisiin) ja dekspantenolia.
  Eucerin Hyaluron-Filler Night sisältää myös glysiinisaponiinia, joka tukee hyaluronihapon tuotantoa dermiksen soluissa – siellä, missä syvimmät rypyt saavat alkunsa. Tuote keskittyykin nimenomaan tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä. Tämä tarkoittaa, että jos olet erityisen huolissasi juuri rypyistä, Eucerin Hyaluron-Filler Night on todennäköisesti tehokkain hoitotuote ihollesi.
  Ihon kypsyessä se alkaa veltostua ja menettää täyteläisyyttään. Eucerin Volume-Filler Night sisältää magnololia, joka kasvattaa ihoa täytelöittävien solujen kokoa ja lukumäärää, sekä oligopeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin uusiutumista. Syvien ryppyjen tasoittamisen lisäksi tuotesarja auttaa myös palauttamaan ihon täyteläisyyden ja terävöittämään veltostuvaa ihoa.

   

Kokeile myös