• 1/1
 • 1/1

Eucerin AtoControl Lotion -vartalovoide

Päivittäistä hoitoa atooppiselle iholle
Lievittää kuivaa, ärtynyttä ja kutisevaa ihoa
Pidentää ajanjaksoa pahenemisvaiheiden välillä
Rauhoittaa ja kosteuttaa sekä vahvistaa ihon suojaa
Soveltuu aikuisille, lapsille ja vauvoille 4 viikon ikäisestä alkaen
Hajusteeton

Licochalcone A:ta ja keramideja sisältävä vartalovoide atooppisen ihon päivittäiseen hoitoon

Rauhoittaa kutisevaa ihoa ja pidentää ajanjaksoa pahenemisvaiheiden välillä. Soveltuu myös vauvoille neljän viikon iästä alkaen.

Tuotetiedot

Vartalovoide atooppisen ihon päivittäiseen hoitoon

Atooppinen iho on kuiva, ärtynyt ja kutiseva. Kutina aiheuttaa raapimista ja johtaa herkästi noidankehään, jossa kutina ja raapiminen on jatkuvaa. Oireet pahenevat ja saattavat häiritä yöunia ja heikentää elämänlaatua.
 
Eucerin AtoControl Lotion on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kevyt vartalovoide. Se on erityisesti kehitetty rauhoittamaan ja tehokkaasti kosteuttamaan ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Helposti imeytyvä vesi öljyssä -lotion sisältää rauhoittavaa Licochalcone A:ta, keramideja ja omega-öljyjä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojaa, helpottavat kuivuutta ja kutinaa sekä pidentävät ajanjaksoa pahenemisvaiheiden välillä.

Säännöllisessä käytössä ihon tilanne paranee huomattavasti ja iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Hajusteetonta Eucerin AtoControl Lotion -voidetta voi myös käyttää samaan aikaan Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen kanssa pahenemisvaiheen aikana, ja sen on osoitettu parantavan atooppisen ihon oireista kärsivien unta ja elämänlaatua.1

Sopii aikuisille, lapsille ja yli neljän viikon ikäisille vauvoille.

1 Lähde: Beiersdorfin oma tutkimus, AtoControl PiU claim support, toukokuu 2017

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös atooppisella iholla.

Tärkeimmät havainnot

Kuluttajatestissä (Product in Use) Eucerin AtoControl Lotion -voidetta käytti samaan aikaan Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen kanssa 144 iältään yli 30-vuotiasta miestä ja naista, joilla oli lieviä tai kohtalaisia atooppisen ihon oireita. Neljän viikon käytön jälkeen he kertoivat tuloksista näin:

Parantaa ihon tilannetta

 •  97% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Tuotteet saivat ihoni voimaan paremmin”

Antaa paremman unen

 • 96% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Minun ei tarvitse raapia paljon öisin”
 • 94% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he eivät “heränneet aikaisin aamulla iho-ongelmien takia”
 • 93% oli samaa mieltä siitä, että tutkimusjakson aikana he heräsivät “yöllä harvemmin”
 • 89% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he “heräsivät hyvin levänneinä”
 • 88% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta heillä oli “päivällä hyvä vireystaso”


Parantaa elämänlaatua

Ennen tutkimusta 92% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että atooppisen ihon oireet vaikuttivat heidän elämänlaatuunsa. Kun he olivat käyttäneet AtoControl -tuotteita neljän viikon ajan, vain 38% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että sairaus vaikutti heidän elämänlaatuunsa. Tästä voidaan päätellä, että tuotteiden käytön seurauksena 54% ryhmästä koki elämänlaatunsa parantuneen.

Ominaisuudet

 • Sopii vauvoille neljän viikon iästä alkaen
 • Hajusteeton
 • Päivittäiseen käyttöön

Kuinka käyttää

Ohjeet
Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Hoida

Päivittäinen hoito pahenemisvaiheiden välillä

Levitä sopivaa, päivittäiseen käyttöön tarkoitettua hoitotuotetta:

Eucerin AtoControl Lotion – täyteläinen lotion, jota on helppo levittää koko vartalon alueelle
Eucerin UreaRepair PLUS Hand Cream käsille
Eucerin AtoControl Face Cream: erityisesti kasvojen iholle kehitetty hoitovoide, joka soveltuu myös meikin alle

Pahenemisvaiheen aikana

Levitä Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta helpottamaan juuri tiettyjen ihoalueiden tilannetta.

Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta voi käyttää atooppisen ihottuman lääkkeellisen hoidon ohessa. Jos käytät lääkevoidetta, levitä se ennen Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen levittämistä.
Kaikkia päivittäiseen ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteitamme voi käyttää pahenemisvaiheen aikana, ja ne levitetään lääkevoiteen ja/tai Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen jälkeen.

Lue lisää

Puhdista

Puhdista kasvot aamuin illoin Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotteella. Pese vartalon iho huolellisesti Eucerin AtoControl Bath&Shower suihkuöljyllä. Näitä tuotteita voi käyttää sekä atooppisen ihottuman pahenemisvaiheessa että pahenemisvaiheiden välillä.

Lue lisää

Suojaa

Atooppinen iho on erityisen herkkä UVA- ja UVB-säteilylle. Siksi suosittelemme, että levität iholle hoitovoiteen jälkeen aurinkosuojatuotetta aina, kun tiedät ihosi altistuvan auringonvalolle.

Tutustu tästä Eucerin Sun -aurinkosuojatuotteiden valikoimaan.

Lue lisää

Ainesosat

Kuinka tuote vaikuttaa

Eucerin AtoControl -tuotesarjan hoitotuotteet sisältävät ainutlaatuisen vaikuttavien ainesosien yhdistelmän:

 • Licochalcone A on lakritsikasvin juuresta uutettu antioksidantti, joka rauhoittaa ihoa ja lievittää punoitusta
 • Keramidit vahvistavat ihon luonnollista suojaa

Nämä ainesosat toimivat yhdessä rauhoittaen ihoa pahenemisvaiheiden aikana ja hoitaen atooppista ihoa niiden välillä niin, että pahenemisvaiheita esiintyisi mahdollisimman harvoin.

Atooppisen ihottuman eri vaiheet
Atooppisen ihottuman eri vaiheet

Näiden vaikuttavien ainesosien lisäksi Eucerin AtoControl Acute Care Cream sisältää myös mentoksipropaanidiolia ja dekaanidiolia, jotka rauhoittavat ihoa pahenemisvaiheen aikana. Mentoksipropaanidioli on mentolijohdannainen, joka viilentää ihoa ja vaikuttaa aistikokemukseen lieventäen kutisevaa tunnetta. Antibakteerinen dekaanidioli taistelee atooppiseen ihottumaan liittyvää Staphylococcus aureus -bakteeria vastaan.

Atooppisessa ihottumassa on kaksi vaihetta:

 1. Akuutti vaihe, jolloin oireet pahenevat
 2. Pahenemisvaiheiden väliset ajanjaksot, jolloin iho rauhoittuu ja oireita on vähemmän

Atooppisen ihon hoidossa hyödyllisiä ovat sellaiset ihonhoitotuotteet, jotka on kehitetty hoitamaan ihoa molemmissa vaiheissa.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Mitä tarkoittaa pahenemisvaihe ja ajanjakso pahenemisvaiheiden välillä?

  Atooppinen ihottuma ilmenee kahdessa eri vaiheessa. Pahenemisvaiheella, eli ihottuman lehahduksella, kuvataan akuuttia, aktiivista vaihetta, jossa iho on ärtyneimmillään. Siinä saattaa tuntua voimakasta kutinaa, ehkä polttavaakin tunnetta ja iho voi näyttää kuivalta, punaiselta ja hilseilevältä.

  Näiden akuuttien pahenemisvaiheiden väleissä iho taas on suhteellisen rauhallinen ja vähemmän ärtynyt. Tätä kutsutaan myös ei-akuutiksi, ei-aktiiviseksi vaiheeksi tai välivaiheeksi. Kunkin vaiheen pituus vaihtelee suuresti eri ihmisillä, mutta erityisesti atooppisen ihon hoitoon kehitetyt tuotteet – kuten Eucerin AtoControl -tuotesarja – voivat auttaa pidentämään ajanjaksoa pahenemisvaiheiden välillä ja helpottamaan oireita pahenemisvaiheiden aikana.

 • Sopiiko Eucerin AtoControl Lotion myös lapsille? Entä vauvoille?

  Kyllä, Eucerin AtoControl soveltuu vauvoille neljän viikon iästä alkaen, joten se soveltuu myös kaikenikäisille lapsille.

 • Onko atooppinen ihottumasi pahenemisvaiheessa ja kaipaat siihen lievitystä?

  Voit käyttää Eucerin AtoControl Lotion -perusvoidetta myös ihottuman pahenemisvaiheessa. Suosittelemme kuitenkin, että käytät sen rinnalla myös Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta ja mahdollisesti itsellesi määrättyä lääkitsevää voidetta. Levitä lääkevoide ensin ja anna sen imeytyä. Tämän jälkeen voit levittää Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta ihottumaisille alueille. Voit lisäksi käyttää Eucerin AtoControl Lotion -perusvoidetta muualla vartalon iholla.

Kokeile myös