• 1/1 Eucerin UreaRepair Plus Foot Cream 10% -jalkavoide
 • 1/1 Eucerin UreaRepair Plus Foot Cream 10% -jalkavoide

Eucerin UreaRepair Plus Foot Cream 10% -jalkavoide

Jalkavoide kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle iholle
Vaikuttaa välittömästi, kosteuttaa 48 tuntia
Hoitaa kovettumia ja pehmentää kantapäiden ihoa
Erinomainen halkeileville kantapäille
Apteekista ja apteekkien verkkokaupoista.

Täyteläinen, pitkäaikaisesti kosteuttava jalkavoide

UreaRepair Plus Foot Cream 10% ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti jalkoja. Se on erinomainen ratkaisu kovettumien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon.

Tuotetiedot

UreaRepair Plus Foot Cream 10% kosteuttaa intensiivisesti kuivia ja karheita jalkoja. Tarkasti valittuina ainesosina on mm. ureaa ja keramidia. Ne yhdessä sitovat ihoon kosteutta ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Iho tuntuu sileämmältä ja kovettumat vähenevät. Vaikutus kestää jopa 48 tunnin ajan.

Jalkavoide sopii erinomaisesti myös ikääntyneelle iholle.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla.

Ominaisuudet

 • Kosteuttaa tehokkaasti jopa 48 tuntia
 • Täyteläinen ja ravitseva jalkavoide

Kuinka käyttää

Ohjeet

Ureaa sisältävä jalkavoide

Levitä jalkavoidetta aamuisin ja iltaisin puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin. Hiero ja sivele tuotetta jalkoihisi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Keskity erityisesti kantapäihin.

Ainesosat

Kuinka se toimii

UreaRepair Plus Foot Cream 10% -jalkavoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 48 tunnin ajan. Tuotteen sisältämät keramidit korjaavat ihon suojakerrosta ja auttavat ihoa säilyttämään kosteuden. Urea ja muut kosteuttavat ainesosat saavat ihon tuntumaan välittömästi kosteutetulta ja sileämmältä. UreaRepair Plus Foot Cream 10%:n avulla voit hyvästellä ihon karheuden ja kovettumat!

Ennen

Ennen

Iho on kuiva ja se ei pysty sitomaan kosteutta itseensä.

Jälkeen

Jälkeen

Jalkavoiteen sisältämät keramidit korjaavat ihon suojakerrosta ja auttavat ihoa säilyttämään kosteuden. Iho ei tunnu enää yhtä kuivalta ja karhealta.

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

 • Miksi minun pitäisi käyttää jalkavoidetta?

  Jalat joutuvat koetukselle joka päivä. Siksi niistä on tärkeää pitää hyvää huolta. Jalkojen iho on tyypillisesti paksumpaa kuin muualla kehossamme. Lisäksi epämukavat kengät saattavat aiheuttaa painetta ja koetella ihoa entisestään. Muun muassa näistä syistä on tärkeää käyttää säännöllisesti täyteläistä, tehokkaasti kosteuttavaa jalkavoidetta päivittäin.

  UreaRepair Plus Foot Cream 10% -jalkavoiteen avulla palautat ihon kosteustasapainon ja ihosta tulee taas sileämpi ja kimmoisampi.

 • Mistä tiedän, onko ihoni kuiva vai onko minulla jokin sairaus?

  Mikäli olet epävarma, kannattaa kääntyä lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen.

Kokeile myös