• 1/1 Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10%
 • 1/1 Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10%

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10%

Intensiivisesti ihoa ravitseva kosteusvoide erittäin kuivalle, karhealle iholle
Kosteuttaa heti, vaikutus kestää yli 48 tuntia
Apteekista ja apteekkien verkkokaupoista.

Pitkäkestoista kosteutta iholle

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on erityisesti kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle vartalon iholle suunniteltu voide. Se auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon. Voide kosteuttaa ihoa yli 48 tunnin ajan. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, iho ei tunnu enää karhealta tai kuivalta.

Tuotetiedot

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% -voide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteuttavia ainesosia: mm. ureaa, keramideja sekä muita luonnollisesti kosteuttavia ainesosia. Ne yhdessä sitovat kosteutta iholle ja korjaavat sen luonnollista suojamuuria. Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% tuo välitöntä helpotusta kuivalle sekä karhealle iholle. Se kosteuttaa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti.

Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta. Vaikutus kestää yli 48 tunnin ajan.

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% sopii ikääntyneille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla. 

Ominaisuudet

 • Kosteuttaa ihoa intensiivisesti 48 tuntia
 • Sitoo kosteutta iholle ja korjaa ihon luonnollista suojamuuria

Kuinka käyttää

Ohjeet

Keratosis pilaris -lotion

Levitä voidetta vartalon iholle. Hiero ja sivele sitä ihollesi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Voit käyttää tuotetta aina kun ihosi kaipaa lisäkosteutta tai erityistä huolenpitoa.

Käytä tätä tuotetta, jos…

Vartalosi iho on hyvin kuiva tai karhea.

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10%  tarjoaa välitöntä helpotusta erittäin kuivalle ja karhealle iholle. Vaikutus kestää yli 48 tuntia. Iho tuntuu voiteen ansiosta sileältä ja joustavalta. 

Sinulla on ikääntynyt iho.

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on hyvä tuote myös aikuiselle, varttuneemmalle iholle.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit intensiivisesti kosteuttavaa voidetta esimerkiksi karheille kantapäille.

Vaikka Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on sopii myös kantapäiden ihon kosteuttamiseen, suosittelemme tähän tarkoitukseen erityisesti sarjan jalkavoidetta.

Kaipaat helpotusta atooppiselle iholle.

Atooppiselle iholle suosittelemme lämpimästii AtoControl-tuoteperhettä. Hajusteettomat Eucerin AtoControl -tuotteet tarjoavat päivittäin käytettynä hellävaraista ja vaiheenmukaista hoitoa atooppisen ihon oireisiin.

Ainesosat

Kuinka se toimii

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% -voide on erinomainen valinta intensiiviseen ihon kosteuttamiseen, olipa kyse oireiden lievittämisestä tai niiden ennaltaehkäisystä. Tämä voide tarjoaa tehokasta kosteutusta jopa 48 tunnin ajaksi. Sen sisältämät keramidit auttavat palauttamaan ihon suojakerroksen ja edistävät kosteuden säilymistä ihossa. Urean ja muiden kosteuttavien ainesosien ansiosta iho tuntuu välittömästi kosteutetulta ja pehmeältä.

Ennen

Ennen

Iho on kuiva ja se ei pysty sitomaan kosteutta itseensä.

Jälkeen

Jälkeen

Voiteen sisältämät keramidit vahvistavat ihon suojakerrosta ja auttavat sitä säilyttämään kosteuden. Ihosta tulee pehmeämpi, lisäksi kuivuuden ja karheuden tunne vähenee.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

 • Miksi erittäin kuiva ja karhea iho tarvitsee erityistä kosteusvoidetta?

  Kuiva ja karhea iho tarvitsee erityistä huolenpitoa voidakseen paremmin. Helpoimmin se onnistuu tarkoitukseen kehitetyllä voiteella, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia. Kuivalle iholle suunniteltu voide auttaa ihoa sitomaan kosteutta sekä vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta. Mikäli oireita ei hoida, iho saattaa kuivua entisestään sekä jopa halkeilla.

  Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% -voiteessa on runsaasti ureaa sekä muita ihoa kosteuttavia ainesosia ja keramideja. Ne yhdessä tuovat iholle välitöntä helpotusta 48 tunnin ajan.

 • Sopiiko tuote lapsille?

  Suosittelemme tuotetta vain aikuisille, sillä sitä ei ole testattu tai suunniteltu lapsille. Vauvat ja lapset, joilla on kuiva iho tai atooppinen ihottuma, suosittelemme erityisesti AtoControl-tuoteperhettä. Hajusteettomat Eucerin AtoControl -tuotteet tarjoavat päivittäin käytettynä hellävaraista ja vaiheenmukaista hoitoa atooppisen ihon oireisiin. Useimmat sarjan tuotteista sopivat yli kolmen kuukauden ikäisille.

 • Mistä tiedän, onko ihoni kuiva vai onko minulla jokin sairaus?

  Mikäli olet epävarma, kannattaa kääntyä lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen. 

Kokeile myös