Uutta

Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care
Normaalille ja sekaiholle

sisältää SymSitive*-ainesosaa

Rauhoittava päivä- ja yövoide, joka tuo välittömän hyvänolon tunteen erityisherkälle iholle

Eucerin Hypersensitive Skin -ihonhoitolinja auttaa hoitamaan kolmea erityisherkälle iholle tyypillistä oiretta: ihon heikentynyttä suojakerrosta, epidermin hyperreaktiivisia hermopäätteitä ja usein tulehduksen aiheuttamaa tulehdusta. UltraSENSITIVE- ja AntiREDNESS-tuotesarjojen kehitystyössä Eucerin valitsi kokonaisvaltaisen lähestymistavan kaikkien näiden kolmen erityisherkälle iholle tyypillisen oireen hoitoon.

Kolme erityisherkälle iholle tyypillistä oiretta

Koska erityisherkälle iholle on tyypillistä, että sen suojakerros on heikentynyt, ulkoiset stressitekijät pääsevät helposti ärsyttämään epidermin hermopäätteitä. Koska suojakerros on heikentynyt, hermopäätteet reagoivat normaalia nopeammin ja voimakkaammin. Ärsytys aiheuttaa epämukavaa tunnetta, jota usein kuvataan pisteleväksi tai polttelevaksi.
Normaalin ja sekaihon Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta suositellaan erityisherkälle iholle, kun merkittävin oire on ikävä tunne iholla ja punoitusta ei esiinny.

Normaalin ja sekaihon UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on kevyt ja se sisältää SymSitive*-ainesosaa. SymSitive* on uuteen keksintöön perustuva ja erityisesti hyvin herkälle iholle kehitetty vaikuttava ainesosa, joka säätelee tehokkaasti ihon herkkyyttä juuri siellä, missä hyperreaktiivisuutta esiintyy.

Samalla kun voide rauhoittaa ihoa välittömästi, se myös säilyttää hyvänolon tunteen pitkään erityisherkällä iholla. Kun voidetta levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen puhdistetulle iholle aamuisin ja/tai iltaisin, se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja kosteuttaa ihon suojakerrosta parhaalla mahdollisella tavalla.

Normaalin ja sekaihon Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen koostumus on yksinkertainen, sillä se sisältää vain vähäisen määrän ainesosia. Lisäksi pakkauksen kaksoisventtiilijärjestelmä takaa tuotteen säilymisen.

* saksalaisen Symrise Ag -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Hapettumista estävä pakkaus

Kaikki Eucerin Hypersensitive Skin -ihonhoitolinjan tuotteet on pakattu hapettumista estävään pakkaukseen, joka suojaa tuotteita epäpuhtauksilta ja hapettumiselta. Pakkauksessa on otettu huomioon kolme merkittävintä riskikohtaa: venttiilit, liitoskohdat ja annostelun toimivuus. Venttiileissä on steriilisuodattimet, liitoskohdat on valettu tarkasti, jotta ne olisivat erittäin tiukkoja, ja annostelija sulkeutuu tiukasti.

kaavakuva hapettumista estävästä pakkauksesta

Tiesitkö?

kaavakuva aineista, joita tuote ei sisällä

Normaalin ja sekaihon Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care on koostumukseltaan hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain vähäisen määrän ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita, alkoholia, väriaineita tai emulgaattoreita.

Kliiniset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja erittäin tehokas erityisen herkästä ihosta kärsivien henkilöiden iholla.

Normaalin ja sekaihon UltraSENSITIVE Soothing Care -voiteen tehoa tutkittiin 53 iältään 19-60 vuotiaan naisen ryhmässä, jotka kaikki kärsivät herkästä tai erittäin herkästä ihosta. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan tietylle kasvojen alueelle. Tutkimushenkilöt arvioivat tuotteen tehoa itse.

*In vivo -tutkimukset

TÄRKEIMMÄT LÖYDÖKSET

Tutkimushenkilöiden arvion mukaan ihon herkkyys ja reaktiivisuus vähenivät.
Muita merkittäviä etuja olivat:

  • - hyvänolon tunne iholla
  • - kiristävä tunne iholla lievittyi
  • - ihon kuivuus hellitti
  • - ihon väri tasoittui

Ainesosat

Ohjeet

  • Jotta ihon ärsytys lievittyisi heti ja vaikutus kestäisi pitkään, ja iho saisi runsaasti kosteutta ja helpottavan hyvänolon tunteen, voidetta levitetään aamuisin ja/tai iltaisin puhtaille kasvoille.

Nainen levittää voidetta kasvoilleen

Päivittäiseen ihonhoitoon

Malli levittää voidetta kasvoilleen

Levitä aamuisin ja/tai iltaisin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Malli hieroo kasvojaan

Anna imeytyä hieromalla voidetta kasvoille.

Tee näin

Käytä normaaalin ja sekaihon Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta, jos...

Kokeile jotakin toista Eucerin-tuotetta, jos...

sinulla on erittäin herkkä normaali tai sekaiho

ja kaipaat hellävaraista, mutta tehokasta päivä- ja/tai yövoidetta.

ihosi on kuiva ja erityisherkkä ja kaipaat päivä- ja/tai yövoidetta.
haluaisit häivyttää ihon punoitusta.
ihosi punoittaa.
sinulla on aktiivisessa vaiheessa oleva atooppinen ihottuma.
Kärsit atooppisesta ihottumasta, mutta ihottuma ei ole aktiivisessa vaiheessa.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Suojaako normaalin ja sekaihon Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care lainkaan auringolta?

Ei. Jos sinulla on punoittava ja herkkä iho ja tarvitset päivävoiteen, jossa on myös aurinkosuojakerroin, kokeile peittävää Eucerin AntiREDNESS SPF 25 -päivävoidetta.Myös kaikki Eucerin SUN -tuotesarjan tuotteet on testattu herkällä iholla.

Eucerin Hypersensitive Skin erityisen herkälle iholle Sisältää SymSitive®-ainesosaa, innovatiivista herkän ihon säätelijää

Eucerinin Hypersensitive Skin -tuotesarjat hoitavat kokonaisvaltaisesti kaikkia erityisen herkän ihon kolmea erityispiirrettä – heikentynyttä ihon suojakerrosta, epidermiksen hyperreaktiivisia hermopäätteitä ja ihon punoitusta, jonka taustalla on usein tulehdusreaktio.

Eucerinin kaksi erityisen herkän ihon tuotesarjaa - UltraSENSITIVE ja AntiREDNESS - tuovat iholle välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.

Kaikki tuotteet sisältävät innovatiivista vaikuttavaa ainetta nimeltä SymSitive®;. Se säätelee herkkää ihoa tehokkaasti hyperreaktiivisuuden alkujuurilla, ja sillä on välitön ihoa rauhoittava vaikutus. AntiREDNESS-tuotteet sisältävät myös Licochalcone A:ta, joka on luonnollinen tulehdusta lievittävä antioksidantti ja vähentää ihon punoitusta näkyvästi ja tehokkaasti.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tuotemerkki.