• 1/1 Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25
  • 1/1 Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -päivävoide

Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne iholle
Lievittää punoitusta
Neutraloi ihonsävyä
SPF 25 ja UVA-suoja

Ihon herkkyyttä lievittävä ja sävyä neutraloiva päivävoide

SymSitive* ja Licochalcone A rauhoittavat herkkää ihoa

Välitön ja pitkäkestoinen hyvänolon tunne ihollesi. Rauhoittaa punoitusta. SPF 25 ja UVA-suoja. Neutraloi punaista ihonsävyä saaden ihon näyttämään tasaisemmalta ja kuulaalta.

Tuotetiedot

Eucerinin Hypersensitive Skin -tuotesarjoja on kaksi – UltraSENSITIVE ja AntiREDNESS. Niiden kehitystyössä Eucerin on käyttänyt kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja pyrkinyt löytämään keinoja hoitaa kaikkia kolmea erittäin herkän ihon tunnuspiirrettä: heikentynyttä ihon suojakerrosta, hyperreaktiivisia hermopäätteitä ja ihon punoitusta, jonka taustalla on usein tulehdusreaktio.

 
erityisen-herkän-ihon-kolme-tunnuspiirrettä

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 on kehitetty erityisesti erittäin herkälle ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvaiselle iholle. Voide levitetään kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen. Se lievittää ärsytystä ja peittää iholla näkyvän punoituksen. Innovatiivisessa koostumuksessa yhdistyvät kaksi vaikuttavaa ainesosaa, SymSitive® ja Licochalcone A.

 

SymSitive® säätelee herkkää ihoa tehokkaasti hyperreaktiivisuuden alkujuurilla, ja sillä on välitön ihoa rauhoittava ja vahvistava vaikutus. Licochalcone A, lakritsijuuresta peräisin oleva ainesosa, vähentää punoitusta ja lievittää ärsytystä.

Vaikuttavien ainesosien lisäksi voide sisältää vihreitä pigmenttejä, jotka peittävät ja neutraloivat punoittavaa ihoa ja tasoittavat ihon sävyä.

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 lievittää välittömästi erityisen herkälle iholle tyypillistä epämukavaa oloa. Se rauhoittaa ja peittää iholla näkyvää punoitusta, vahvistaa ihon suojakerrosta ja lievittää ärsytystä.

Yliherkkyysoireiden ja allergiaoireiden välttämiseksi koostumus on hyvin yksinkertainen, ja se on pakattu kaksoisventtiilillä varustettuun pakkaukseen, jonka ansiosta voide säilyy suojassa pilaantumiselta.

Lisäksi voide sisältää SPF25- ja UVA-suojan.

*= saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Sisältää peittävää pigmenttiä

kuva tasaisesta ihon väristä

Eucerin® AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 sisältää vihreää pigmenttiä, joka auttaa peittämään punoitusta ja tasoittaa ihon väriä.

Pakkaus joka suojaa kontaminaatiolta

kuva likaantumiselta suojaavasta pakkauksesta

Kaikissa Eucerin Hypersensitive Skin -tuotesarjojen tuotteissa käytetään kontaminaatiolta suojaavaa pakkausta, joka suojaa koostumuksia epäpuhtauksilta ja hapettumiselta. Pakkauksessa on otettu huomioon kolme merkittävintä riskikohtaa: venttiilit, liitoskohdat ja annostelun toimivuus. Venttiileissä on steriilisuodattimet, liitoskohdat on valettu tarkasti, jotta ne olisivat erittäin tiukkoja, ja annostelija sulkeutuu tiukasti.

Kliiniset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja erittäin tehokas erityisen herkästä ihosta kärsivien henkilöiden iholla.

Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voiteen tehoa tutkittiin kliinisissä tutkimuksissa*, joihin osallistui 55 iältään 22-60 vuoden ikäistä naista. Kaikilla heistä oli erityisen herkkä tai ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille.

*in vivo

Tärkeimmät havainnot

  • Ihon punoitus lievittyi silmin nähden.

Kuinka käyttää

Ohjeet

  • Levitä aamuisin puhdistuksen jälkeen hieromalla voidetta hellästi kasvojen iholle.
  • Voiteen vihreät pigmentit auttavat välittömästi peittämään punoitusta ja tasoittavat ihon väriä.
 

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Malli levittää puhdistustuotetta kasvoilleen

Vaihe 1

Puhdista kasvosi Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -tuotteella.

Lue lisää
Malli levittää voidetta kasvoilleen

Vaihe 2

Hiero hellästi kasvojen iholle. Voit levittää punoittaville alueille hieman enemmän voidetta.

Lue lisää
Malli hieroo kasvojaan

Vaihe 3

Täydennä ihonhoitorutiiniasi yötä vasten Eucerin AntiREDNESS Soothing Care -tuotteella.

Lue lisää

Kokeile toista Eucerin-tuotetta, jos...

Sinulla on erityisen herkkä, mutta ihosi ei punoita.

Kokeile siinä tapauksessa Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care-voidetta kuivalle iholle tai Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta normaalille tai sekaiholle.

Sinulla on erityisen herkkä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

mutta et tarvitse suojaa auringolta. Kokeile Eucerin AntiREDNESS Soothing Care -tuotetta.

Sinulla on erityisen herkkä tai ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

mutta et kaipaa peittävää voidetta. Kokeile Eucerin AntiREDNESS Soothing Care -tuotetta.

Sinulla on atooppinen iho, ja kärsit juuri pahenemisvaiheesta.

Kokeile Eucerin AtoControl Acute Care Cream -tuotetta.

Tee näin

Käytä Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voidetta, jos…

Sinulla on erityisen herkkä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

ja haluat tasoittaa ihon väriä.

Sinulla on erityisen herkkä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

ja tarvitset suojaa auringolta.

 

Ainesosat

Kuinka se toimii?

Havainnekuva SymSitive-ainesosan ja Licochalcone A:n vaikutusmekanismista

How does it work?

Erityisen herkän ihon suojaava vaikutus on usein heikentynyt, iho ärsyyntyy helposti ja sen hermopäätteet aktivoituvat erilaisten stressitekijöiden vaikutuksesta normaalia herkemmin. Yksinkertainen koostumus ja kontaminaatiolta suojaava pakkaus auttavat minimoimaan ärsytyksen ja allergiset reaktiot.

Kun iho on herkkä, siinä esiintyvät hermopäätteet ärtyvät tavallista nopeammin ja voimakkaammin. Tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla. SymSitive* on ensimmäinen vaikuttava ainesosa, joka säätelee ihon hermopäätteiden aktivaatiota, rauhoittaa erityisen herkkää ihoa ja helpottaa oloa heti. Koska ihon hermopäätteet eivät ärsyynny yhtä herkästi, ne eivät myöskään reagoi stressitekijöihin normaalia voimakkaammin. Ajan myötä erityisen herkän ihon ärsytyskynnys kasvaa ja iho rauhoittuu.

Licochalcone A on luonnollinen antioksidantti ja tulehdusta lievittävä ainesosa, joka rauhoittaa nopeasti ärtynyttä ihoa  ja vähentää näkyvästi ihon punoitusta. Se rauhoittaa punoittavaa ja aurinkoihottumaista ihoa ja suojaa ihon soluja stressiltä.

* saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

Viimeistele ihonhoitorutiinisi