• 1/1 Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion
 • 1/1 Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistusvoide kasvoille

Puhdistaa ihon hellävaraisesti
Rauhoittaa erittäin herkkää ja herkästi punoittavaa ihoa välittömästi
Alkoholiton ja hajusteeton

Erittäin hellävarainen puhdistusvoide kasvoille

Sisältää SymSitive®-ainesosaa

Hellävaraista puhdistusta kasvojen iholle. Rauhoittaa erittäin herkkää ja herkästi punoittavaa ihoa välittömästi.

Tuotetiedot

Eucerin Hypersensitive Skin -tuotesarjat - UltraSENSITIVE ja AntiREDNESS - taistelevat erittäin herkän ihon kolmea tunnuspiirrettä vastaan. Näitä ovat ihon heikentynyt suojakerros, hyperreaktiiviset hermopäätteet ja punoitus, jonka taustalla on usein tulehdusreaktio.

erityisen-herkän-ihon-kolme-tunnuspiirrettä

Ensimmäinen ja tärkein vaihe erittäin herkän ihon hoidossa on varmistaa, että ihonpuhdistuksessa ei käytetä ihon suojakerrosta tai sen alla olevia hermopäätteitä ärsyttäviä tai vahingoittavia ainesosia. Koska erittäin herkän ihon suojakerros on heikentynyt, se on altis ärtymään ja epidermiksen hermopäätteet aktivoituvat helposti erilaisten stressitekijöiden vaikutuksesta. Tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla, jota usein kuvataan kihelmöinniksi tai kuumottavaksi tunteeksi.

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion puhdistaa erittäin herkän ihon (myös punoittavan ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvaisen ihon) täydellisen puhtaaksi. Yksinkertainen koostumus sisältää vain pienen määrän erilaisia ainesosia, siksi yliherkkyysoireita tai allergisia reaktioita ilmenee erittäin harvoin. UltraSENSITIVE Cleansing Lotion ei sisällä lainkaan pinta-aktiivisia aineita ja se on hyvin hellävarainen iholle. Silti se on riittävän tehokas irroittamaan myös meikin.

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion sisältää SymSitive®-ainesosaa. Se on innovatiivinen vaikuttava ainesosa, joka on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Se säätelee ihon herkkyyttä hyperreaktiivisuuden alkujuurilla, vähentää hermopäätteiden aktivoitumista ja lievittää välittömästi erittäinn herkän ihon oireita.

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion rauhoittaa ärtynyttä ihoa välittömästi ja lievittää punoitusta. Siksi se on erittäin herkän ihon hoidon kulmakivi. Käytä Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta kuivalle iholle tai Eucerin UltraSENSITIVE Soothing Care -voidetta normaalille tai sekaiholle puhdistuksen jälkeen, kun ensisijainen ongelma on juuri epämukava tunne iholla; polttava tunne, kihelmöinti tai kutina. Jos iholla on punoitusta tai tulehduksellisen ihosairauden, kuten ruusufinnin, merkkejä tai tarvitset myös aurinkosuojaa, käytä Eucerin AntiREDNESS Soothing Care- tai Eucerin AntiREDNESS Concealing Day Care SPF 25 -voidetta.

Kuten kaikkien Hypersensitive Skin -tuotesarjojen tuotteet, myös Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion on pakattu kaksoisventtiilillä varustettuun, kontaminaatiolta suojaavaan pakkaukseen.
 

Kontaminaatiolta suojaava pakkaus

Kaikissa Eucerin Hypersensitive Skin -tuotesarjojen tuotteissa käytetään kontaminaatiolta suojaavaa pakkausta, joka suojaa koostumuksia epäpuhtauksilta ja hapettumiselta. Pakkauksessa on otettu huomioon kolme merkittävintä riskikohtaa: venttiilit, liitoskohdat ja annostelun toimivuus. Venttiileissä on steriilisuodattimet, liitoskohdat on valettu tarkasti, jotta ne olisivat erittäin tiukkoja, ja annostelija sulkeutuu tiukasti.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on hyvin siedetty ja tehokas erittäin herkällä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvaisella iholla.

UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -tuotetta tarkasteltiin tutkimuksessa, jossa vähintään 53 iältään 19-60 vuoden ikäistä naista arvioi itse tuotteen tehoa herkällä tai erittäin herkällä iholla. Tuotetta levitettiin kahdesti päivässä neljän viikon ajan kasvojen eri alueille.

Tärkeimmät havainnot

 • Käyttäjät kertoivat, että iho ei enää ollut yhtä herkkä eikä se reagoinut ärsykkeisiin yhtä helposti.
 • Muita merkittäviä muutoksia:
 • ihana tunne iholla
 • kiristävä tunne väheni
 • ihon sävy tasoittui
 • punoitus rauhoittui
   

Ominaisuudet

 • hyvä siedettävyys
 • säilöntäaineeton
 • parabeeniton
 • parafiiniton
 • hajusteeton
 • alkoholiton
 • väriaineeton
 • ei sisällä emulgaattoreita

Tiesitkö?

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -tuotteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Kuinka käyttää

Huomioitavaa

Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -tuotteen koostumus on hyvin yksinkertainen. Se sisältää vain rajallisen määrän eri ainesosia, eikä lainkaan säilöntäaineita (kuten parabeeneja), parafiinia, hajusteita tai alkoholia.

Ohjeet

Malli levittää puhdistustuotetta kasvoilleen

 • Käytä kahdesti päivässä ihon puhdistamiseen, punoituksen lievittämiseen ja saadaksesi ihollesi välittömän ja pitkäkestoisen hyvänolon tunteen.
   

Päivittäiseen ihonhoitorutiiniin

Malli levittää puhdistustuotetta kasvoilleen

Vaihe 1

Käytä 1-2 painallusta kasvoillesi joka aamu. Levitä hellästi kostealle kasvojen ja kaulan iholle.

Lue lisää
Malli pesee kasvojaan

Vaihe 2

Pyyhi pois pumpulipallolla tai haalealla vedellä.
Toista joka ilta.

Lue lisää
Malli levittää voidetta kasvoilleen

Vaihe 3

Levitä voidetta aamulla ja/tai illalla. Hiero hellästi kasvoille, kaulaan ja dekoltee-alueelle.

Lue lisää

Tee näin

Käytä Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion -puhdistustuotetta, jos...

Sinulla on erityisen herkkä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

ja etsit juuri sinun tarpeisiisi sopivaa hellävaraista, mutta tehokasta puhdistustuotetta.

Sinulla on erityisen herkkä ja ruusufinniin tai couperosaan taipuvainen iho

ja etsit puhdistustuotetta, joka poistaa myös meikin.
 

Kokeile toista Eucerin-tuotetta, jos…

kärsit akneoireista

mutta ihosi ei ole erityisen herkkä. Kokeile siinä tapauksessa Eucerin DermoPURIFIER Cleanser -tuotetta.
 
Sinulla on normaali tai sekaiho. Ihosi on herkkä, mutta et kärsi erityisen herkälle iholle tyypillisestä epämukavasta tunteesta.
 
Kokeile Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel -puhdistustuotetta.
 
Ihosi on normaali tai kuiva, etkä kärsi erityisen herkälle iholle tyypillisestä epämukavasta tunteesta.
 
Kokeile Eucerin DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk -puhdistustuotetta.
 

Ainesosat

How it works

Havainnekuva SymSitive-ainesosan vaikutusmekanismista

Koska erityisen herkän ihon suojaava vaikutus on usein heikentynyt, iho ärsyyntyy helposti ja sen hermopäätteet aktivoituvat erilaisten stressitekijöiden vaikutuksesta normaalia herkemmin. Yksinkertainen koostumus ja likaantumiselta suojaava pakkaus auttavat minimoimaan ärsytyksen ja allergiset reaktiot.

Kun iho on herkkä, siinä esiintyvät hermopäätteet ärtyvät tavallista nopeammin ja voimakkaammin. Tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta iholla. SymSitive* on ensimmäinen vaikuttava ainesosa, joka säätelee ihon hermopäätteiden aktivaatiota, rauhoittaa erityisen herkkää ihoa ja helpottaa oloa heti. Koska ihon hermopäätteet eivät ärsyynny yhtä herkästi, ne eivät myöskään reagoi stressitekijöihin normaalia voimakkaammin. Ajan myötä erityisen herkän ihon ärsytyskynnys kasvaa ja iho rauhoittuu.

* saksalaisen Symrise AG -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki

Usein esitettyjä kysymyksiä (1)

 • Miksi joillakin iho on erityisen herkkä?

  Eucerin on tunnistanut erityisen herkän ihon kolme erityispiirrettä: ihon suojakerros on heikentynyt, epidermiksen hermopäätteet reagoivat ärsykkeisiin herkästi ja iholla on usein tulehduksen aiheuttamaa punoitusta. Koska useat näistä oireista jäävät näkymättömiksi, oireita kuvaavat parhaiten erityisen herkästä ihosta kärsivien kertomukset. He kuvaavat epämukavaa tunnetta iholla usein kihelmöiväksi tai polttavaksi tunteeksi. Näihin tuntemuksiin voi liittyä kuivuutta ja punoitusta ja ne voivat muuttua couperosaksi tai ruusufinniksi. Lue lisää erityisen herkästä kasvojen ihosta.

Viimeistele ihonhoitorutiinisi