• 1/1 Eucerin pH5 Lotion F
 • 1/1 Eucerin pH5 Lotion F

Eucerin pH5 Lotion F

Täyteläinen vartalolotion
Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti
Palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn

Vähentää ihon herkkyyttä

Täyteläinen vartalolotion erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Iho on kestävämpi, eikä enää niin herkkä.

Tuotetiedot

Täyteläinen vartalolotion kuivalle ja herkälle iholle

Erittäin kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee enemmän kuin hellävaraisen kosteusvoiteen ollakseen vähemmän herkkä.

Täyteläinen, mutta hellävarainen Eucerin pH5 Lotion F kosteuttaa erittäin kuivaa ja herkkää ihoa, ja sen ansiosta iho on kestävämpi, eikä enää niin herkkä. Ainutlaatuinen Eucerin pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5 ja joka palauttaa ja tukee ihon ihanteellista pH-arvoa. Lotionissa on myös dekspantenolia, vaikuttavaa ainesosaa, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan.

Käytä päivittäin, ja ihosi on pehmeä ja sileä.

Kliiniset ja dermatologiset tutki

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty kuivalla ja herkällä iholla.

Tärkeimmät havainnot

 • Ihon kosteustasapaino parani merkitsevästi, kun osallistujat käyttivät Eucerinin herkälle iholle tarkoitettuja, dekspantenolia sisältäviä hoitotuotteita
 • Toinen tutkimus vahvisti lisäksi, että Eucerin pH5 -sarjan tuotteet sopivat myös allergiaan taipuvaiselle iholle

Ominaisuudet

Eucerin pH5 Skin-Protection Lotion F -voiteen koostumus

 • Kevyesti hajustettu

Kuinka käyttää

Malli levittää vartalolotionia herkälle iholle

Ohjeet

 • Levitä päivittäin (tai tarpeen mukaan useammin) suihkun tai kylvyn jälkeen.
 • Hiero hellävaraisesti ihoon kunnes lotion on kokonaan imeytynyt.
 • Saavuttaaksesi parhaan hoitotuloksen lotionia on hyvä käyttää yhdessä vartalon iholle tarkoitetun Eucerin pH5 -sarjan puhdistustuotteen kanssa.

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Vartalosi iho on herkkä tai ihollasi on tyypin 1 allergiaoireita.

Eucerin pH5 Lotion on hellävarainen vartalolotion, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Iho kestää paremmin ympäristön ärsykkeitä, eikä ole enää niin herkkä.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit kevyempää vartalovoidetta kuivalle ja herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Lotion -tuotetta.

Ihosi on normaali tai kuiva ja herkkä ja pidät enemmän kevyemmästä lotionista:

Kokeile Eucerin pH5 Light Lotion -tuotetta.

Etsit vartalovoidetta kuivalle ja herkälle iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Soft Body Cream -tuotetta. Try Eucerin pH5 Lotion.

Kasvojesi iho on kuiva ja herkkä tai erittäin kuiva ja herkkä:

Kokeile Eucerin pH5 Cream- (kuivalle ja herkälle kasvojen iholle) tai Eucerin pH5 Cream F -tuotetta (erittäin kuivalle ja herkälle kasvojen iholle)

Ihosi on kuiva ja karhea tai tuntuu kireältä:

Kokeile Eucerin UreaRepair PLUS Lotion 5% Urea -tuotetta.

Etsit käsivoidetta kuivalle ja herkälle käsien iholle:

Kokeile Eucerin pH5 -sarjan käsivoidetta.

Etsit puhdistustuotetta kuivalle ja herkälle vartalon iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Washlotion -tuotetta.

Etsit puhdistustuotetta erittäin kuivalle ja herkälle vartalon iholle:

Kokeile Eucerin pH5 Shower Oil -tuotetta.

Haluat suojata ja kosteuttaa huuliasi:

Kokeile Eucerin Lip Active -tuotetta rauhoittamaan ja suojaamaan karheita, kuivia ja herkkiä huulia

 

Ainesosat

ENNEN

Heikosti suojattu ja ärtynyt, herkkä iho

Heikentynyt ihon suojavaikutus

JÄLKEEN

Suojasi herkkää ihoa pH5-tuotteen tarjoaman suojavaikutuksen ansiosta

 1. pH Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, jonka pH on 5
 2. Dekspantenoli
Vahvisti ihon luonnollista suojavaikutusta

Ihon luonnollinen suojakerros auttaa säätelemään ihon kosteustasapainoa ja edistää ihon uusiutumista. Herkällä iholla suojavaikutus on usein heikko, ja iho muuttuu läpäisevämmäksi. Tämä taas altistaa sen ärsytykselle ja karheudelle.

Eucerin pH5 -suojavoiteen koostumus pitää sisällään dekspantenolia, vaikuttavaa ainesosaa, joka edistää ihon uusiutumista ja vahvistaa ihon luonnollista vastustuskykyä. Koostumus auttaa säilyttämään ihon ihanteellisen pH-arvon, vahvistamaan sitä suojaavaa happovaippaa ja tukemaan ihon luonnollista suojavaikutusta. Voide puolustaa ihoa päivittäin kohtaamiltamme ulkoisilta ärsykkeiltä ja ilmansaasteilta.

Usein esitettyjä kysymyksiä (4)

 • Kuinka tiedän, että Eucerinin tuotteet ovat turvallisia herkälle iholleni?

  Kaikki Eucerin pH5 -sarjan tuotteet on kehitetty niin, että ne suojaavat ihoa, edistävät ihon uusiutumista ja ovat kliinisten tutkimusten perusteella hyvin siedettyjä. Eucerin pH5 Body Lotion F sopii toistuvaan käyttöön tyypin 1 allergiaoireista, kuten siitepölyallergiasta kärsivällä iholla.

  Ennen kuin käytät uutta tuotetta koko vartalon alueella, kokeile sitä ensin useita kertoja kyynärvarren sisäpintaan. Jos tuote ei aiheuta reaktiota (esim. punoitusta, turvotusta tai kutinaa), tuotteen voi olettaa sopivan ihollesi. Jos epäröit, suosittelemme, että kysyt neuvoa apteekkihenkilökunnalta tai ihotautilääkäriltä.

 • Miksi ihoni kaipaa suojaa?

  Iho tekee jatkuvasti työtä suojatakseen elimistöä. Se puolustaa elimistöä ulkoisilta tekijöiltä, kuten sään muutoksilta, ilmansaasteilta, UV-valolta ja kemikaaleilta. Nämä ympäristötekijät voivat kuitenkin vaikuttaa ihoon ja aiheuttaa sille stressiä. Kun ihoon kohdistuu stressiä, sen kyky toimia tehokkaana suojakerroksena heikkenee. Iho menettää kosteutta ja muuttuu läpäisevämmäksi. Onkin tärkeää, että suojataan ihoa ja tuetaan sen vastustuskyvyn kannalta ihanteellista pH-tasapainoa, jotta iho selviytyy tehtävästään ja pystyy suojaamaan meitä ympäristön vaikutuksilta.

 • Mitkä ovat Eucerin pH5 -tuotteiden vaikuttavat ainesosat?

  Eucerin pH5 -puhdistustuotteet ja -kosteusvoiteet sisältävät erittäin mietoja ainesosia, jotka on kliinisesti ja dermatologisesti tutkittu ja joiden on osoitettu palauttavan ihon ihanteellisen pH-arvon ja suojaavan ihon luonnollista vastustuskykyä. Niiden ansiosta iho on vähemmän herkkä ja kestää paremmin ulkoisia ärsykkeitä.

  Tärkeitä ainesosia ovat sitraattipuskuri pH5, joka palauttaa ja säilyttää ihon ihanteellisen pH-arvon, ja dekspantenoli, vaikuttava ainesosa, joka tunnetaan ihoa uudistavista ominaisuuksistaan. Dekspantenolin ansiosta iho kestää paremmin ärsytystä, haavat paranevat paremmin ja iho näyttää ja tuntuu pehmeältä ja sileältä.

  Kaikki Eucerin pH5 -tuotesarjan tuotteet sopivat erinomaisesti kuivalle ja herkälle iholle.

 • Mitä kirjain F tarkoittaa Eucerin pH5 Lotion F -tuotteen nimessä?

  Eucerin pH5 -tuotesarjan F-tuotteet on kehitetty erityisesti erittäin kuivalle iholle. F tarkoittaa rasvahappoja, sillä olemme lisänneet koostumukseen enemmän rasva-aineita, jotta erittäin kuiva iho saa lisää tarvitsemaansa kosteutta.

Complete the routine