• 1/5 moisturising-eye-care
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5
 • 1/5 moisturising-eye-care
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5

Moisturising Eye Care

Herkälle silmänympärysiholle

Innovatiivinen kosteusvoide, joka kosteuttaa silmänympärysihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Tuotetiedot

Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream on ravitseva, hajusteeton voide, joka kosteuttaa silmänympärysihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, ja häivyttää väsymyksen merkkejä ja turvotusta.

Iho tarvitsee vettä ollakseen terve. Eikä tärkeintä ole veden määrä, vaan se, kuinka tehokkaasti vesi jakautuu. Näin taataan, että iho on jatkuvasti hyvin kosteutettu. Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream edistää ihon omaa kosteusverkostoa niin, että iho saa kaiken tarvitsemansa veden.

Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream saa innoituksensa Nobel-palkituista aquaporiineista – kanavista, jotka kuljettavat kosteutta solusta toiseen. Koostumus sisältää glukoglyserolia, joka edistää aquaporiinien syntyä ja parantaa siten kosteuden liikkumista ihossa.

Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream sopii herkälle silmänympärysiholle, ja sen nopeasti imeytyvä koostumus tekee siitä ihanteellisen meikin pohjustustuotteen. Väsymyksen merkit vähenevät, iho näyttää terveeltä ja säteilevältä ja tuntuu pehmeältä, notkealta ja raikkaalta – ja se myös pysyy sellaisena.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Yli 750 vapaaehtoista osallistui objektiivisiin tieteellisiin tutkimuksiin, joissa Eucerin Aquaporin Active -tuotesarjan tuotteiden teho osoitettiin. Yhdessä näistä tutkimuksista tarkasteltiin voiteen kosteuttavaa vaikutusta. Siihen osallistui 65 naista, joista puolella oli herkkä iho. Tuloksia arvioivat sekä ihotautilääkärit että osallistujat itse.

Tärkeimmät havainnot

 • Voimakasta kosteutusta: Ihon kosteuspitoisuus nousee 27 prosentilla jo 24 tuntia ensimmäisestä käyttökerrasta
 • Ihon kosteustasapaino kohenee säännöllisessä käytössä: Lisää ihon kosteuspitoisuutta viikon säännöllisessä käytössä 53% ja kahden viikon säännöllisessä käytössä 45%
 • Pitkäkestoista kosteutusta: Ihon kosteuspitoisuus oli kolme päivää käytön jälkeen edelleen 17% suurempi
 • Hyvä siedettävyys: Kaikilla ihotyypeillä, myös herkällä iholla
 • Kun ensimmäisestä käyttökerrasta oli kulunut 24 tuntia, 90,6 % sanoi tuotteen kosteuttaneen ihoa välittömästi ja merkittävällä tavalla
 • Viikon säännöllisen käytön jälkeen 96,9 % sanoi tuotteen suojaavan ihoa pitkäkestoisesti kuivumista vastaan
 • Viikon säännöllisen käytön jälkeen 93,8 % sanoi tuotteen kosteuttavan ihoa tehokkaasti koko päivän ajan
 • Kun säännöllisen käytön lopettamisesta oli kulunut kolme päivää, 93,8 % sanoi ihon kosteustasapainon olevan edelleen erinomainen.

Ominaisuudet

 • hajusteeton
 • parabeeniton
 • alkoholiton
 • ei-komedogeeninen
 • oftalmologisesti testattu
 • sopii piilolinssien kanssa käytettäväksi
 • imeytyy nopeasti
 • ideaalinen meikin alle

Kuinka käyttää

Ohjeet

 • Taputtele aamuin illoin varovasti sormenpäillä silmänympärysiholle.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Puhdista

Puhdista iho huolellisesti normaalille ja sekaiholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Gel -puhdistusgeelillä tai kuivalle ja herkälle iholle tarkoitetulla Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Milk -puhdistusmaidolla. Poista vedenkestävä meikki Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Eye Make-up Remover -tuotteella.

Lue lisää

Kasvovesi

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä.

Lue lisää

Erityishoito

Levitä sitten Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream.

Lue lisää

Hoito

Follow with Eucerin AQUAporin ACTIVE with SPF 25 and UVA protection for all skin types in the morning. In the evening follow with an SPF-free moisturiser. If you have normal to combination skin use Eucerin AQUAporin ACTIVE for normal to combination skin and if you have dry skin use Eucerin AQUAporin ACTIVE for dry skin.

Lue lisää

Aurinkosuojaus

If your skin is going to be exposed to high levels of sun, use an extra protection factor. Try Eucerin Sun Creme SPF 50+ for dry skin and Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 50+ for normal and combination skin.

Lue lisää

Tee näin

Käytä Eucerin Aquaporin Active Eye Cream -tuotetta, jos…

Etsit kevyttä, mutta tehokkaasti kosteuttavaa silmänympärysvoidetta.

Haluaisit häivyttää väsymyksen merkkejä ja turvotusta herkältä silmänympärysiholta.

Käytät piilolinssejä: 

Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream on oftalmologisesti testattu, ja sen on todettu sopivan myös piilolinssien käyttäjille.

Kokeile toista tuotetta, jos…

Etsit silmänympärysvoidetta, joka vähentää ryppyjä.

Kokeile Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream -voidetta, joka sisältää myös aurinkosuojakertoimen SPF 15 ja suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä.

Ainesosat

Reduced moisture content due to limited number of Aquaporins (schematic illustration)

Reduced moisture content due to limited number of Aquaporins (schematic illustration)

Ainutlaatuinen koostumus sisältää Glugoglyserolia, joka vahvistaa ihon kosteustasapainoa. Glukoglyseroli aktivoi ihon omia kosteuskanavia - Akvaporiineja. Koostumus auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojaa ja estää kosteuden haihtumista sekä antaa pitkäaikaisen kosteuden iholle.

Usein esitettyjä kysymyksiä (3)

  Kuinka osaan valita juuri minulle oikean kosteuttavan tuotteen?

  Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream on erityisen hyvä vaihtoehto sinulle, joka etsit tehokkaasti kosteuttavaa silmänympärysvoidetta, joka myös häivyttää turvotusta ja väsymyksen merkkejä. Se sopii kaikille ihotyypeille. Löydät nettisivuiltamme tietoa muista silmänympärysvoiteista ja muista ihotyypeistä, mutta jos epäröit, suosittelemme, että juttelet farmaseutin tai ihotautilääkärin kanssa kasvokkain.

  Millä tavoin valmistelen ihoni ennen Eucerin AQUAporin ACTIVE Moisturising Eye Cream -voiteen levittämistä?

  Aloita poistamalla silmämeikki. Kokeile vedenkestävän ja itsepintaisimmankin ripsivärin poistamiseen Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Eye Make-up Remover -tuotetta. Puhdista sen jälkeen kasvot huolellisesti ihotyypillesi sopivalla Eucerin-puhdistustuotteella. Pyyhi ihoa vielä Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä. Jos etsit nopeaa vaihtoehtoa kasvojen puhdistukseen, kokeile Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] 3 in 1 Micellar Foam -pesuvaahtoa. Sitä voi käyttää myös vesiliukoisen silmämeikin poistamiseen. Kun herkkä silmänympärysiho on puhdas, se on valmis vastaanottamaan Aquaporin Active Moisturising Eye Cream -voiteen tehoaineet.

  Miksi tarvitsen erillisen tuotteen silmänympärysihon hoitoon?

  Silmiä ympäröivä iho on ohuempaa kuin kasvojen iho muutoin. Se on myös erityisen herkkä, niin kuin ovat silmätkin. Aquaporin Active Moisturising Eye Cream sisältää erityisiä lipidikomponentteja, jotka levittyvät heikosti, eivätkä siksi pääse silmän sidekalvolle (limakalvolle, joka verhoaa silmämunan näkyvää osaa ja luomien sisäpintaa). Näin silmissä ei myöskään tunnu polttelua, eivätkä ne vuoda vettä. Eucerin Aquaporin Active Moisturising Eye Cream on kliinisesti ja oftalmologisesti testattu, ja sen on todettu olevan turvallinen silmille.

Complete the routine