• 1/5 all-skin-types-spf25
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5
 • 1/5 all-skin-types-spf25
 • 2/5
 • 3/5
 • 4/5
 • 5/5

All Skin Types SPF25

Kaikille ihotyypeille

Kosteusvoide kasvoille, joka kosteuttaa tehokkaasti, välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä.

Tuotetiedot

Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ UVA on ravitseva kosteusvoide kasvoille, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti, välittömästi ja pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä.

 

Iho tarvitsee vettä ollakseen terve. Eikä tärkeintä ole veden määrä, vaan se, kuinka tehokkaasti vesi jakautuu. Näin taataan, että iho on jatkuvasti hyvin kosteutettu. Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ UVA edistää ihon omaa kosteusverkostoa niin, että iho saa kaiken tarvitsemansa veden.

Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ saa innoituksensa Nobel-palkituista aquaporiineista – kanavista, jotka kuljettavat kosteutta solusta toiseen. Koostumus sisältää glukoglyserolia, joka edistää aquaporiinien syntyä ja parantaa siten kosteuden liikkumista ihossa.

Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ sopii normaalille iholle, ja sen nopeasti imeytyvä koostumus tekee siitä ihanteellisen meikin pohjustustuotteen. Iho näyttää terveeltä ja säteilevältä ja tuntuu pehmeältä, notkealta ja raikkaalta – ja se myös pysyy sellaisena.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Yli 750 vapaaehtoista osallistui objektiivisiin tieteellisiin tutkimuksiin, joissa Eucerin Active -tuotesarjan tuotteiden teho osoitettiin. Yhdessä näistä tutkimuksista tarkasteltiin voiteen kosteuttavaa vaikutusta. Siihen osallistui 65 naista, joista puolella oli herkkä iho. Tuloksia arvioivat sekä ihotautilääkärit että osallistujat itse.

Tärkeimmät havainnot

 • Voimakasta kosteutusta: Lisää ihon kosteuspitoisuutta jo 24 tuntia ensimmäisestä käyttökerrasta
 • Ihon kosteustasapaino kohenee säännöllisessä käytössä: Lisää ihon kosteuspitoisuutta jo viikon säännöllisessä käytössä
 • Pitkäkestoista kosteutusta: Ihon kosteustasapaino oli edelleen kohentunut kolme päivää käytön jälkeen
 • Hyvä siedettävyys: Kaikilla ihotyypeillä, myös herkällä iholla

Ominaisuudet

 • UVA & UVB suoja
 • hajusteeton
 • parabeeniton
 • ei-komedogeeninen
 • imeytyy nopeasti
 • täydellinen meikkipohja

Kuinka käyttää

Ohjeet

Levitä aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle hellävaraisesti hieroen.

Päivittäinen ihonhoitorutiinisi

Vaihe 1: Puhdista

Puhdista iho huolellisesti Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Gel -puhdistusgeelillä. Poista vedenkestävä meikki Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Eye Make-up Remover -tuotteella.

Lue lisää

Vaihe 2: Kasvovesi

Pyyhi kasvot Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä.

Lue lisää

Step 3: Special care

Levitä sitten Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ -voidetta.

Lue lisää

Step 4: Care

Follow with Eucerin AQUAporin ACTIVE with SPF 25 and UVA protection for all skin types in the morning before exposure to sunlight. Use a product without SPF for overnight. Try either Eucerin AQUAporin ACTIVE for normal to combination skin or Eucerin AQUAporin ACTIVE for dry skin depending on your skin type.

Lue lisää

Step 5: Protect

If your skin is going to be exposed to high levels of sun, additional protection is recommended. Try Eucerin Sun Creme SPF 50+ for dry skin and Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 50+ for normal and combination skin.

Lue lisää

Tee näin

Käytä Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ -voidetta, jos…

Etsit kevyttä, mutta tehokkaasti kosteuttavaa kasvovoidetta, joka suojaa myös auringolta.

 

Kokeile toista tuotetta, jos...

Etsit tehokkaasti kosteuttavaa kasvovoidetta, mutta et halua aurinkosuojaa:

Kokeile Eucerin AQUAporin Active Cream Normal to Combination Skin -voidetta, jos ihosi on normaali tai sekaiho, tai Eucerin AQUAporin Active Cream Dry Skin -voidetta, jos ihosi on kuiva ja herkkä.

Ainesosat

Reduced moisture content due to limited number of Aquaporins (schematic illustration)

Reduced moisture content due to limited number of Aquaporins (schematic illustration)

Ainutlaatuinen koostumus sisältää Glugoglyserolia, joka vahvistaa ihon kosteustasapainoa. Glukoglyseroli aktivoi ihon omia kosteuskanavia - Akvaporiineja. Koostumus auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojaa ja estää kosteuden haihtumista sekä antaa pitkäaikaisen kosteuden iholle.

Usein esitettyjä kysymyksiä (2)

  Kuinka osaan valita juuri minulle oikean kosteusvoiteen?

  Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ on erityisen hyvä vaihtoehto sinulle, joka etsit normaalille iholle tarkoitettua kevyttä, mutta tehokkaasti kosteuttavaa kasvovoidetta, joka suojaa myös auringolta. Löydät nettisivuiltamme tietoa muista kosteusvoiteista ja muista ihotyypeistä, mutta jos epäröit, suosittelemme, että juttelet farmaseutin tai ihotautilääkärin kanssa kasvokkain.

  Millä tavoin valmistelen ihoni ennen Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ -voiteen levittämistä?

  Aloita päivittäinen ihonhoitorutiinisi puhdistamalla kasvot huolellisesti, mutta hellävaraisesti Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Cleansing Gel -tuotteella. Pyyhi kasvot sitten Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Toner -kasvovedellä. Jos etsit nopeaa ja kätevää tapaa puhdistaa kasvot, kokeile Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] 3 in 1 Micellar Water -tuotetta. Kun ihosi on puhdas, se on valmiimpi ottamaan vastaan Eucerin AQUAporin Active All Skin Types SPF25+ -voiteen tehoaineet.

   

Complete the routine